It's time for some change

Nu byter jag från blogg.se till myshowroom!

Det är något jag har funderat på rätt länge nu och jag har hållit på fixa med det några dagar nu och nu är det klart!
Känns lite sorglig att lämna blogg.se efter att bloggat här i två år men jag är trött på att det alltid ska strula och jag vill kunna mobilblogga, vilket jag inte kan här.

Men jag hoppas verkligen att ni följer mig på den nya bloggen också!

Klicka på bilden eller klicka här för att komma till min nya blogg!
Det här blir sista inlägget på den här bloggen, jag kommer låta den vara kvar men inte skriva nå mer.

Puss

Sooorry!

Ledsen för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, men jag har haft fullt upp!
Nu ska jag ta och äta lite mat, spaghetti och köttfärssås, sen ska jag dra mig upp i duschen.

Kom ihåg att kika in på min blogg runt 6-7 tiden så ska ni få en överraskning!



:)

Hej på er!

Jag kom hem från skolan för en stund sen, vi hade idrott sista timmen, rätt så skönt för vi var så några så vi behövde inte göra så mycket, sen fick vi sluta mycket tidigare än vanligt + på det!
Vi har varit sju-åtta stycken i klassen idag och alla andra dagar den här veckan eftersom dom flesta är på prao, himla lungt är det på lektionerna.
Jag hinner inte skriva så mycket, men kika in på min blogg lite senare ikväll så ska ni få en överraskning!

Puss

Nobody's perfect

Tjooo! :)

Nu har jag suttit med bilderna huuur länge som helst! Orkar inge mer nu utan fortsätter imorgon, att det är sjukt tråkigt för ju inte direkt saken bättre..
Jag har föresten ångrat mig, ni får inte se bilderna vi knäppte jag ska ha dom till en sak som ni kommer få se snart! Men ni kan få lite "behind the scen" bilder ;)


Högt över molnen

Ah, det här tog ju sjukt mycket längre än vad jag trodde... börjar nästan kännas värt att köpa photoshop...
Jag lovar att det är kommer ta upp allt minne som finns kvar på min dator, lixom vadå 20 minuter för en sån där "30 dagars testversion"?  världens största program eller vadå?
Aja tills dess kan ni få den här söta bilden på Elvina som fyller 15 idag! Grattis igen vännen!

Photooo!

Dålig uppdatering idag, jag vet! Men jag har precis kommit hem och blogg.se är ju sämst eftersom man inte kan mobilblogga -.-  Jag har iallafall vart ute och knäppt kort med Alice och Rebecca hela dagen, en del blev rätt bra.
Ni ska få se några av dom senare, men inte just nu. Men jag ska fixa lite med dom så hörs vi om en stund.
Okej?
Puss

If you need me I'll come running from a thousand miles away

Tjabba! ;)

Sitter i min säng med datorn och väntar på att sims ska installeras klart, vilket inte alls går speciellt fort.. Får nog sitta här hela natten...
Imorgon ska jag vara med Alice, då ska hon får hjälpa mig med en sak :D

Nu ska jag gå och kolla om det börjar bli klart.

Puss



You smile I smile

Hej på er!

Idag har jag fått en ny dator av världens bästa pappa, så nu har jag två! :D Fast iofs är det inte en ny dator, utan pappas gamla med en ny skärm. Fick den mest för att spela sims på, eftersom min kära bror inte vill låta mig använda pappas.. Men jag upptäckte att med en skön fotölj och lite godis eller nåt annat gott så blir det en perfekt mysplats för att kolla på film på också.  :)

Annars då?
Idag har jag varit med Evve, som jag sa tidigare, vi har inte gjort så mycket, lyssnat på musik och pratat som vanligt.

Nu ska jag gå och duscha.

Puss


Kolla vad tunn den är!

Hemma! :)

Tjoo, har precis kommit hem från skolan!
Nu sittter jag på mitt rum med Evve, vid min nya dator som jag fick idag!  Berättar om det senare!

Puss

I'm surviving this for sure

To win my love takes so much more

Tjoo!

Har precis kollat på Rosa the movie, så himla mysig film och jag älskar slutet!
Och Freddy Åsblom är min barndomskärlek (kan man säga så fast man bara är 15?) haha, men jag var väl runt 10-11 år när det gick på tv och när filmen kom ut. Fast jag är nog lite små kär i han fortfarande, han är fortfarande sjukt gullig! :)



I wish our heart could come together as one

Skäms lite över det här efter allt jag har sagt... men här har ni den, min nya drog

Promenad i höstvädret!

Hej på er!
Har precis kommit hem från en lång promenad i det fina vädret med Alice och hundarna, nu ska jag kolla om vi har något att äta.


Justin Bieber

Jag kollade ju på Never say never igår, det är en film jag aldrig trodde jag skulle kolla på. Jag har aldrig varit nåt fan av Justin Bieber, men efter att ha sett filmen måste jag säga att jag har ändrat uppfattning om han. Jag kommer aldrig bli nåt stort, besatt fan, men killen har ju verkligen talang och han är otrolig. Att ha blivit så otroligt stor på så kort tid, det är bevis på riktigt talang!
Jag tycker filmen var bra, för man fick se han bakom kulisserna och se att han verkligen bara är en vanlig tonåring trots att han är känd över hela världen. Däremot kan jag inte riktigt hålla med om att han är snygg, visst är han väl lite gullig men personligen tycker jag Ulrik är så sjukt mycket snyggare! :)



Nu ska jag ta med mig Alice och hundarna ut och gå.



Morning..

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen, har även hunnit vara ute med Hobbe en sväng. Idag ska jag stanna hemma och städa mitt rum, packa, duscha osv. Ska även försöka fixa en sak som jag inte tänker säga något om än! Men hoppas på att kunna berätta i veckan och att det blir bra!

Ha en bra dag!

Puss

En konversation...

Konversation mellan mig och Evve igår:

Evve: Vart bor vi nånstans?
Jag: I Iggesund/Njutånger?
Evve: Näe, men asså typ norrbotten eller nåt sånt?
Jag: Menar du norrland?
Evve: Ja så heter det ja!

Och du kollar mig blond? :)

Haha, bara jag som tyckte det var sjukt kul!



Never say never

Tar och bäddar ner mig i sängen med lite godis och några filmer! Tro det eller ej, men jag tänker faktiskt kolla på Never say never, Justin Bieber filmen ni vet?
Hörs imorgon!
Ha en bra kväll.

Puss



Ta vara på tiden...

Tänkte på en sak jag och mamma pratade om tidigare idag, har ni tänkt på att nästa lördag är det 24 september vilket innebär att det är tre måndader kvar till julafton, tre månader är ingenting, det går så otroligt snabbt, undrar ibland vart tiden tar vägen. På lördag är det även fyra månader tills jag fyller sexton, vilket också är helt sjukt.
Snart har vi gått ut grundskolan och börjar gymnasiet, hur illa jag än tycker om Iggesundsskolan så kan jag inte hjälpa att jag kommer sakna det nå otroligt, jag har tillbringat nio år av mitt liv här och med dom underbara människorna i min klass, en del av dom gick jag på dagis med också.
Man tycker att det är långt till sommaren, men tiden går otroligt snabbt och snart kommer det vara sommar igen och då splittras klassen för att börja om på nytt i en annan skola, i en ny klass, med nya kompisar. Det är något vi har pratat om ganska mycket i klassen och jag vet att det är fler som känner lika. Men jag hoppas ändå att vi kan göra det här sista året till det bästa!
Jag älskar er!



Hemmakväll!

Hej på er! :)

Blev inge filmkväll ikväll, Andreas måsta vara hemma med sin syrra och då fick vi inte vara där. Så istället bäddar jag nog ner mig i sängen med lite godis och nån bra film, rätt skönt ändå.
Nu har jag precis ätit- hasselbackspotatis, fläskfilé och svampsås, sjukt gott! Frida var här hon också, fast hon gick precis. Nu ska jag gå ut med Hobbe tror jag, så får vi väl se vad jag hittar på sen.

Puss

Bilder! :)

Godmorgon.

Här kommer lite bilder från igår


Det här får duga eftersom  nästan alla bilder ser likadana ut.

Nu ska jag gå och klä på mig för att följa med mamma och Lars hem till Lars och kolla på hans nya soffa.

Puss!


Underbart.

Hej!

Jag har haft en grym kväll med underbara människor, vad skulle jag göra utan er?
Vi bowlade först, sen var vi på donken ett tag och efter det gick vi runt på stan i nån timme innan bussen gick, sjukt kallt, men lätt värt det!

Har massa bilder från kvällen, men eftersom någon (läs jesper) har gått runt med min kamera i hela stan och knäppt kort på allt så läre jag rensa dom lite först, orkar inte nu för jag är jättetrött, men ska försöka fixa det tills imorgon.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en film.. om jag orkar.
Kör imorgon igen med samma härliga människor, fast då filmkväll hemma bara, mysigt de å!

Puss



Booowling!

Tror att min dator saknar sommaren lika mycket som jag för när jag startade den förut så var alla mina "sparade" sidor borta (jag använder google chrome, och då blir dom mest använda sidorna sparade, kanske är så på alla internetsaker, inte vet jag?) och gamla sidor som jag var inne på i sommras kom fram, men nu är den som vanligt igen iallafall.

Ikväll ska jag bowla med Evve, Norrby, Andreas och Albin, kanske Hampus och Johanna också, ska bli kul :)
Nu ska jag måla om mina naglar, duscha och hitta nå kläder innan Evve kommer hit.

Ha en bra fredagskväll allihopa!

Puss

Time to go to bed! :)

Tänkte bara säga att nu har jag pluggat spanska rätt länge, hoppas på att det går bra imorn!
Nu ska jag ta fram gympakläder så jag inte glömmer det imorgon och gå ut med Hobbe, sen ska jag soova!

Godnatt! xoxo
Gammal bild från arkivet :)

Why is it so hard to figure out

how i feel about you,i don't even know how i feel
(snodde rubriken från Evve för jag tyckte den kändes lite passande )


Det känns verkligen att det är höst nu, ingen idé att hoppas på att det ska bli varmt igen heller... nå otroligt kallt ute.

Idag har jag varit i stan med Alice, jag köpte ingenting... jag ska seriöst börja handla på internet istället, sjukt mycket lättare ju ;O Är det bara jag som tycker det är lättare att hitta saker på internet än i affären?

Jag har iallafall precis tagit ett varmt bad, riktigt skönt efter att ha varit ute i kylan med Hobbe, nu ska jag kika lite bloggar och kolla på lite kläder + plugga spanska, vi hade ju tydligen spanskaglosor tills imorn- något jag helt hade glömt bort.

Slänger in ett par bilder som jag och Calle knäppte med camen igår, som inte funkade att lägga in förut.. sjukt oseriösa, men ändå!

Puss




Sooova!

Vad irriterad jag blir när det inte går att ladda upp bilder, funderar på att byta till nåt annat än blogg.se när det ändå bara är massa krångel + att det inte går att mobilblogga..

Nu ska jag läsa igenom engelskan vi har tills imorgon och sen sova!

Godnatt



Allt som var på riktigt känns på låtsas nu

Hejhej!

Nu har jag varit ute med Hobbe, diskat all disk och fixat praoen, känns himla skönt! Bara engelskaläxan kvar nu, sen behöver jag inte göra mer ikväll!

Sitter och lyssnar på gamla Ulrik låtar nu, haha vilka minnen! Kommer ihåg när han vann lilla melodifestivalen, när jag var i Vemdalen med Evve och vi höjde tvn så fort vi såg han och gick runt ute och lyssnade på "en vanlig dag" även i liften när vi åkte slalom! Haha vilka minnen! Känns sjukt att det redan är två årsen :O

Vet ni vad jag har kommit fram till? Jag älskar göteborska, måste seriöst vara den härligaste dialekten man kan prata! Och nej inte bara för att Ulrik pratar/pratade det som dom säger på skolan -.- men jag tycker det är en underbar dialekt, om jag inte flyttar till Stockholm kanske jag flyttar dit istället och börjar prata som dom!

Nu ska jag gå och duscha tror jag, imorgon ska jag till stan med Alice!

Hörs.

Puss

Fulast bild också, men aja ;)



Skoljoggen

Hej!

Har precis kommit hem från skolan, har varit ute och gått 5 km. Vi har haft skoljoggen som jag tror alla skolor i sverige har idag? Eller har jag helt fel då? Jag gick med våran mentor iallafall bara för mina kompisar dissa mig, eller så vare tvärtom, dom gick iallafall sjuuukt segt och jag orkade inte gå i deras takt. Och det lönade ju sig- nu är jag hemma och dom är fortfarande ute och går :)

Hoppas på att min bror kommer hem snart och att han inte har gått till nån kompis, astråkigt att vara ensam hemma + att jag vill göra McFlurry med vanliglass och maräng! Men det är inge kul själv, haha.

Måste även ta och ringa praoplatsen som jag inte har gjort än...

Aja, hörs sen!

Puss



Have you ever done something you can’t change? Something you can never rearange?

I have

Hej igen :)

Jag har sjukt tråkigt och det är ingen hemma heller, mamma och Calle är i stan på fotbollsmatch men dom borde komma hem snart :)
Jag sitter i sängen med datorn och kollar lite bloggar och spelar wordfued, så sjukt kul!

Kollar på blocket efter onepiecar (hur man nu böjer det?) jag vill verkligen ha en men dom är så sjuuukt dyra och jag måste betala själv, sen vill jag inte ha en svart eller nå heller dom är så tråkiga, hehe, jag vill ha en rosa eller lila ;Å

Men asså ja måste säga en sak att jag tycker det är sjuukt töntig när vuxna går runt med såna, jag fattar om man är i min ålder eller lite äldre/yngre, men lixom 30-40 åringar som går runt i såna eller knäpper ego kort och lägger ut på internet? Njaava? Tycker det är lite töntigt faktiskt. Ledsen om det är nån som har en sån, men det är min åsikt iallafall :)




You're the best thing I never had ♥

Hejhej :)

Idag mår jag mycket bättre, förutom mitt cp öra som jag börjar bli sjukt irreterad på!
Om bara sjuksyster, (vad säger man egentligen? Vi hade en diskusson om det på skolan igår, vad säger ni? sjuksyster eller skolsyster eller bara syster?) kunde vara på skolan nångång..

Aja, efter skolan idag var jag ju som sagt med Evve, hon var inte här så länge eftersom hon skulle på agility, men vi har fixat praoplatser iallafall, eller ah Rickard fixade åt oss, men vi måste ringa och bekräfta att vi ska vara där. Det är det jobbigaste som finns att behöva ringa till nån och fråga sånt, då frågar jag hellre i verklighete än på telefon.. faktiskt. Ah iallafall var det ingen som svarade så jag ska prova ringa imorgon istället.
Skjuter upp det liiiite längre ;)

Jag var ute och cyklade med Hobbe för ett tag sen, nu ska jag gå och duscha.

Puss!




Hemma :)

Hej :)

Har precis kommit hem från skolan, slutade tidigt idag eftersom det är andra gruppen som har hk.
Sitter med datorn i köket och äter mackor och mjölk och väntar på Evve som kommer med bussen.. sen nån gång :)
Får väl se vad vi hittar på då.

Puss!



Na Na Na

Lyssna på den hära låten för den är gryyyyym! :D



Won´t you opend up your minde maybe put it upside down

And then watch it from behind.

Hej :) Gör ett tredje försök att skriva nurå! Dom andra gångerna jag har skrivit har jag lyckats trycka på bakåt när jag har skrivit färdigt, jättekul!

Det har inte hänt nåt speciellt idag, i skolan har vi spelar Wordfued hela dagen, för er som inte vet så kan jag säga att det är som alfapet fast på mobilen då, det är suuuperkul, om ni har det så lägg till mig jag heter sannawesterlund.

Sista timmen idag fick vi gå ner på hkn med franskan för att äta äppelpaj som tyskagruppen hade bakat, riktigt gott var det. Egentligen skulle jag vara med Evve, men jag mår fortfarande inte så bra så jag kände att jag inte orkade. Jag har ont i huvet och i halsen och känner mig allmänt trött bara. Det känns som nån trycker ihop mitt huvud, det typ spänner och gör ont samtidigt. Även att mitt öra är cpfortfarande, visst skrev jag om det förut då? Jag ska nog försöka gå till sjuksyster imorgon och kolla upp det för det börjar bli rätt så jobbigt nu.

Nu ska jag gå och ta ett varmt bad för att bli lite varm och sen ska jag krypa ner i sängen och titta på en film.

Puss!

Jag har tappat bort min usbsladd, så bilderna med camen får duga så länge :)


Trött tjej!




:)

Haha kolla vad jag hitta på youtube! Kommer ihåg när jag såg de här i Talang sen såg jag henne i lilla melodifestivalen också, så sjuuukt gulligt! :)



Can't help I love you ♥

Hej på er :)

Jag har precis duschat, nu ska jag krypa ner i sängen i mitt nystädade rum och kolla på en film. Hoppas på att må bättre imorgon!

Hoppas ni andra mår bättre iallafall.

Puss



Som i ett annat land fast nära ditt


Find your dreams and you might just live them

Don't just be a part of the system

Godmorgon! :)

Jag vaknade vid halv elva imorse, himla skönt att sova, ja brukar vanligtvis inte kunna sova på helgerna eftersom jag är så van att kliva upp tidigt när det är skola.

Det var grymt igår iallafall, bara det att det var sjuuuukt kallt. Vi gjorde ungefär samma sak som på fredan, gick runt på marknan, åkte karuseller, eller dom andra gjorde, haha :) Satt på donken i två timmar och sen väntade vi på bussen i en timme. Den här helgen har lätt varit den roligaste marknan iallafall, tack alla underbara människor som var med och gjorde den grym, ni betyder ♥

Jag skulle ju sova hos Evve egentligen, men jag mådde inge bra så jag gick hem istället, även att pappa höll på skrämma ihjäl mig när jag gick in i köket han kom typ bakom mig och frågade vad jag gjorde hemma, haha han blev nog också ganska rädd eftersom jag sa att jag inte skulle komma hem.
Skippar nog marknan idag och stannar hemma i sängen och försöker att må lite bättre tills imorgon. Eftesom vi läser i block så är det inte sååå kul att missa nån lektion eftersom det blir så mycket man missar då. Även om det skulle va skönt att stanna hemma ;)

Nu ska jag sätta på en film eller nåt trorja.

Hörs senare!

Puss

Lars trodde seriöst att jag tänkte åka den här med han ;O

Life is now, so let's try to live our whole life out

And it starts now

Hejhej :)

Dåligt uppdatering idag men jag har inte varit hemma.
Jag skulle ju in till marknan med Jesper å dom, men det blev bara massa strul så, och jag kände att det inte var värt att betala bussen fyra gånger för att bara köpa godis, så vi bestämde att vi ska dit bara ikväll. Istället följde jag med pappa och Calle en sväng, fast jag var inte där nå länge köpte lite godis och sen gick jag upp till farfar och väntade där. Har haft så sjukt ont i huvet, och att gå på marknan med alla folk och all musik var inte sådär superkul. Vi kom hem för ett tagsen från stan, nu väntar jag på Evve som kommer hit om ett tag, sen drar vi upp mot bussen å in mot stan för att göra om gårdagen igen.
Även om jag inte mår sådär superbra idag så hoppas vi på en lika grym kväll!

Puss

Tror det här är den gamla versionen, men grym ändå! ♥

Grym kväll :D

Hej :)
Jag har precis vaknat och sitter i sängen med datorn, egentligen skulle jag kunna sova tio timmar till så trött är jag..
Hade iallafall en grym kväll med underbara människor igår! Går inte att beskriva kvällen, men det var grymt, jag har världens bästa kompisar! Ska dra mig in i duschen snart för att bli lite piggare, sen tar jag fem över tolv bussen in till stan med Jesper och Andreas för att köpa godis och sånt och ikväll in till marknan igen för att göra om gårsdagen med världens bästa människor!
Ha en bra dag!
Puss

Maarknad!

Hejhej :)

Kom hem från skolan för nån timme sen, mamma var snäll och hämtade mig så jag slapp gå i regnet, följde med henne till Lars och fikade lite. Nu har jag precis duschat, ska ta och torka håret å sånt innan Evve kommer, senare ikväll drar vi in till stan för att gå på marknan i spöööregn, hihi grym kväll (Y

Höörs imorn.

Puss



Im gonna need you help to turn the tide

¡Hola! ¿Como estas?

Hihi, jag har pluggat spanska nyss :)
Jag är jättetrött och jag vill soooova, men klockan är inte ens åtta så det kan jag ju inte göra än, haha :)
Men jag ska gå och duscha snart och sen sätta mig med son en stund, som jag har sagt 32156 gånger nu, men som jag ändå inte har gjort än.

Imorgon är det marknad, jag ska gå med Evve och jag antar att vi träffar nå mer folk där också. På lördag ska jag gå med killarna (säger så för jag kommer inte ihåg exakt vilka, hahah ;) ) och Evve sen får vi se om jag går på söndag också, vet inte riktigt.

Vad ska ni göra i helgen då?

Ska berätta en tråkigt sak som gjorde mig jätteledsen, ville inte säga nåt igår eftersom Calle inte visste nåt, men nu vet han så nu kan jag skriva om det.
Vi ska ge bort våran hund, Hobbe.. Mamma berättade det för mig igår, vi kan inte ge han den tid han behöven, han skulle behöva vara ute och springa minst en halvtimme varje dag inte bara gå promenader och på dagarna när han är ensam hemma så river han ner allt och äter sopor osv... På ett sätt så försår jag ju det och lite skönt blir det att slippa ha det ansvaret och kunna göra vad jag vill på helgerna och slippa ha dåligt samvete för han osv... Men ändå, han är ju en i familjen och det blir sjukt tomt utan han, kommer ju sakna han enormt mycket.
Jaa.. så är det.

Nu ska jag gå och duscha.

Puss



Praaaao :)

Hejhej :)

Jag är rätt glad nu! :D
Jag pratade med Maha idag och hon ordnade så jag fick byta praovecka, så jag får praoa v.45 med Evve istället!
Hon följde med mig hem efter skolan så mejlade vi Universal Music och frågade om vi fick vara där, men dom tog inte emot praoelever, så vi har frågat på lite andra ställen. Hoppas på att vi kan proa nånstans i Stockholm iallafall. Tänk en vecka med Evve i Sthlm, förstår ni hur grymt det skulle va? :D

Hon åkte iaf hem för en stund sen nu ska jag plugga lite.

Puss

Jag tittar bort och låtsas att det regnar..

Nåån som kan säga vart det kommer ifrån? ;O Jag vet att jag har hört det, men kommer inte på vart ;O

Hejhej :)

Ni ska veta vilken ångest jag har... vi har soprov på fredag och jag har knappt pluggat nåt och vi måste fixa prao innan 16 och det är nästa fredag, det har jag inte heller gjort, dessutom är det marknad i helgen och jag har knappt nå pengar, superkul (Y eller inte.

Fick även veta en sak idag som inte alls var nå kul att höra och det hjälpte mig inte direkt att vilja plugga...

Sitter i min säng just och äter choklad... jag måste verkligen sluta äta godis och börja äta riktigt mat istället.. kom just på att jag har inte ätit nånting idag mer än frukost.. så jag ska nog gå ner och äta nåt efter jag har skrivit det här, nästa vecka ska jag sluta äta massa godis har jag besämt :)
Jag har inte så mycket att skriva om, även att jag är säämst på att knäppa kort som jag kan lägga in här, ska försöka bli bättre på det!

Puss

Trött!

Heej :)

Trött tjej här! Vi har haft gympa ute i spöregnet, först nån lek där man skulle springa och försöka ta koner från det andra laget och sen basket och sprungit runt skolan + två varv runt fotbollsplan och sen gått hem i regnet.
Ensam hemma iallafall, nu ska jag göra iordning lite fika och sätta mig nånstans och plugga.

Puss


That's what makes you beautiful

Heej igen :Å

Nu har jag iallafall skrivit klart engelskan, ska läsa igenom den och skriva stödord imorn också har jag ingen lust alls att plugga astråkigt so just nu, varför ska jag ens behöva veta vad som hände människor för  4235 år sen? Haha nä men ärligt så struntar jag i hur jordbrukssamhället gjorde att befolkningen ökade..
Aja, skjuter upp det tills imorgon och går hem efter skolan och pluggar istället.

Nu ska jag sova!

Godnatt :)

Bara för Harry är så sjukt snygg och för att dom kommer till Sverige i höst :D

Pluuuugg

Hejhej!

Har nyss kommit hem från Erik & Carro, tre timmar tog det, helt sjukt :O Men bebisen var duktig iallafall :)

Nu sitter jag i min säng nyduschad och med drickyoghurt och chocklad och ska ta och skriva engelskan och plugga lite so innan jag ska sova.

Vad ska har ni gjort idag?


Puss



Köttbullar och makaroner :D

Hejhej :)

Jag kom hem från skolan för en stund sen och helt sjuukt vad mätt jag är! Vi gjorde makaroner och köttbullar på hkn, mina Olla och Rebeccas köttbullar var godast ;Å Idag har vi knappt jobbat nånting på skolan, först hade vi so i en timme ungefär, eller vi gjorde nutidskryss och sen kollade vi på film, sen resten av sotiden + lite mer än halva matten hade vi nånting... som jag inte kommer ihåg vad det hette just nu, hehe, men det var olika lärare som kom och pratade med oss om hur man pluggar på olika sätt och lite om gymnasiet och sånt. Och sen var det hk då :)
Skön dag!

Runt fyra ska jag gå till Carro för att klippa Bella, sen läre jag ta tag i alla läxor vi har, engelska på torsdag, engelska, spanska och so prov på fredag och jag har inte gjort nåt av det...
Önska mig lycka till!

Puss

Sooooova!

Heejheej :)

Tänkte bara säga att nu ska jag sooova och glömma allt som har med skolan att göra, miljoner läxor den här veckan + den där jävla praon. Även att jag kommer drömma mardrömmar om den där filmen, lixom när dom sov så drömde dom drömmar där dom dog/blev skadade också dog dom i drömmen. Kommer ju vara livrädd...
Såå ni vet om jag inte skriver nåt imorn så är jag död.
Haha närå, men vi hörs!

Puss godnatt


Även att jag vill ha den hära sängen!


Cause you're in my life now, bitch

Haha, jag och Evve kollade på A nightmare on elm street nyss ;)
I skolan idag har det inte hänt nånting, mentortid, so, lunch, slöjd, engelska, språk ifall nån ville vet det :)
Vi slutade skolan halv fyra då gick jag hem med Evve som hade varit med på franskan medans hon väntade på mig.
När vi kom hem kollade vi som sagt på A nightmare on elm street, riktigt läskig film, blev riktigt skrämd några gånger, vi började kolla på en annan av dom också, men den var jättedålig så vi stängde av efter ett tag.
Nu har hon nyss åkt hem och jag ska väl sitta här ett tag sen ska jag sova, för jag är nå sjukt trött och halv ont i huvet har jag också ;/
Imorgon ska jag till Carro och klippa Bellis efter skolan.
Även att jag och Evve inte fick byta praoveckor, så nu har jag liiite problem igen, jag vill inte åka till Stockholm själv med tanke på att jag inte hittar där...
Aja, bara att hoppas på att det löser sig!
Puss

You're my hero ♥

Hejhej :) Det känns som att den här dagen aldrig tar slut, kan ju bero på att jag har sovit jättedåligt inatt och inte så länge heller. Jag har ont i huvet och halsen så jag ska nog sova om ett tag.
Jag har även ont i min axel forfarande, kommer ni ihåg för två år sen tror jag det är, när jag hade en låsning i axeln? När jag fick åka in på akuten för jag inte kunde andas, kanske ni inte kommer ihåg, men iallafall har jag haft problem med min axel sen dess, typ att det gör ont när jag andas jag kan även knäcka den asmycket, lite halvläskigt, haha :) Jag borde nog kolla upp det för det är rätt jobbigt, egentligen skulle jag säga till om jag kände nåt mer, men så farligt är det inte :)

Imorgon ska jag vara med Evve, vi kollar väl på film som vanligt antar jag, vi ska även kolla om vi kan få byta praovecka så vi kan praoa samtidigt och höra med Universal music om vi får vara där en vecka, har hör att dom har tagit emot praoelever förut, fast vi kanske är för små, ja vet inte, man kan ju fråga iallafall :)

Nu ska jag ta och kolla på film.

Puss!



Praoplats?

Asså jag behöver hjäälp!
Vi måste ha fixat praoplats innan 16 september och jag har ingen aning om vart jag ska praoa.
Snälla kom med nå tips, vad som helst?

Har typ panik just nu :O

The way that you flip your hair

get's me overwhelmed

Hej :) Igår var jag ju som sagt barnvakt åt Leya, Tyra och Kevin, jag skulle egentligen dit vid fem men då hade dom inte kommit hem från fotbollen än så det blev inte förns närmare sex. Vi gjorde inget speciellt, kollade på tv, åt godis å sånt. När Leya hade somnat gick jag och Tyra ut med Arragon och Saga och sen kollade vi på A Cinderella story som gick på tvn och åt chips. Kevin hade en kompis där så dom var mest i hans rum. Dom andra barnen gick och la sig runt tolv, då gjorde jag inget speciellt, kollade lite på tv å så. Conny kom hem vid tre och då gick jag hem och la mig, fast jag hade jättesvårt att somna så jag somnade nog inte förns närmare fyra.
Imorse vaknade jag vid 11 och sen har jag inte gjort nåt mer, jag hatar söndagar dom är alltid så långa också finns det typ inget att göra. Men jag ska typ gå och ta bort mitt nagellack som inte är så fint längre, haha :)

Hörs sen.

Puss

Leya och Tyra knäppte massa kort med min mobil, men den här var väl
den enda man ser nåt på, haha :)




Baarnvakt!

Den här dan har gått sjukt sakta, kan ju bero på att jag inte har haft så mycket att göra, haha :)
Jag pratade med Naja idag, en tjej från Danmark som jag pratade med jättemycket förut, det var nåt sportlov, antingen i sjuan eller åttan, kommer inte ihåg, men iallafall så satt vi uppe till två, tre på natten å pratade då, hehe :) Men nu har jag inte pratat med henne på hur länge som helst, men vi pratade lite idag så det var kul! Men nu ska jag gå och ta på mig skorna och börja gå till Anna och Conny. Ha en bra kväll så hörs vi imorn.
Och glöm inte sms mig ikväll! :)
Puss!

Det är okej att känna

Hej igen!

Jag måste bara visa er en sak, en tjej la in den här videon på facebook nyss och jag känner att jag måste lägga in den här också. Började nästan gråta när jag såg den.


Förstår ni vad hemskt att få ett besked att man har cancer? Måste vara bland det värsta som kan hända. Cancer är den värsta sjukdomen en människa kan få, min farmor dog som jag kanske har sagt av cancer, det är fyra år sen nu och jag saknar henne så otroligt mycket fortfarande, det känns som om det var igår och jag kan fortfarande se framför mig när vi var på sjukhuset och när mamma hämtade mig på skolan, jag var med när hon dog och att se henne ligga där helt hjälplös och utan att kunna prata, det kan jag ärligt säga är det värsta jag har varit med om. Så gör som tjejen i videon säger och sprid den här videon på era bloggar, facebook, twitter osv, så att andra kan se den!


Turn the tide

Hej ingen :D Nu har jag varit riktigt duktig och klivit upp, städat, dammsugit och skurat mitt rum och duschat, duktigt va? Föresten så kom jag på att jag har bilder på mitt rum som jag tänkte visa förut, men sen glömde jag bort det, kommer ni ihåg att jag skrev att jag möblerade om mitt rum förut? Dom bilderna var det iallafall, men jag kanske gör det senare då, vi får väl se ;P
Nu ska jag gå och klä på mig och sminka mig osv, sen äta nåt kanske och vänta på att Conny kommer och hämtar mig.

Ha en bra dag!

puss


Bara jag som tycker den här låten är jättebra? :)


Everything I do, I do it for you ♥

Godmorgon :) Eller ah.. vi säger att det är morgon iallfall :)

Har inte hunnit gjort så mycket än, jag har inte äns klivit upp än, men äre helg så äre ;) Men jag ska väl kliva upp och äta nåt och göra mig iordning, senare i eftermiddag ska jag till Anna och Conny och vara barnvakt, så ni får hemskt gärna vara social med mig ikväll! Men aja, jag ska väl ta och göra nåt annat ja.
Hörs senare kanske.

Puss

Hemma :)

Hejhej!

Nu är jag hemma från stan igen. Filmen var väl sådär, inte så bra som jag trodde att den skulle vara, men det har varit en rolig kväll iaf :Å
Först så kom Evve hit när vi satt och åt så vi satt kvar vid bordet ett tag å åt tacochips, typ det godaste som finns! :D
Sen så bytte vi om, jag lånade hennes ena onepiece (kääärlek på dom, jag vill också ha!) eftersom hon har två och hon hade den andra, sen satt vi vid datorn ett tag innan vi gick till bussen. När vi kom till stan så gick vi till bion och hämtade ut biljetterna, sen satt vi vid bänkarna utanför typ en timme, sen kom Filip, Kevin och Markus och satt där med oss också... ;P
Vid åtta började filmen sen höll den på till tio, jättelång var den och rätt seg på vissa ställen. Även att jag typ spillde ut mina popcorn på golvet (A Haha, lite pinsamt ;)
Vi tog 22.40 bussen hem tillsammans med massa fulla människor, haha :) Ah och sen kom jag hem för ett tagsen då.
Grym kväll!

Mitt internet är helt cp, det bara stängs av ibland också tare aslång tid innan det startar igen, drygt!
Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag, finns inte så mycket annat att göra, orkar inte ladda ner nån film och jag har inga på datorn, glömde även hårddisken med alla filmer hos pappa, superkul (Y Njava?
Men vi hörs imorgon då.

Puss!



Biiiio :D

Hejhej, tänkte bara säga att nu drar vi in till stan och går på bio!
Hörs ikväll!

Puss!

Heeelg!

Hejhej jag har nästan nyss kommit hem från skolan, himla seg dag har det varit.
Första timmen hade vi idrott, friidott tillsammans med andra 9an, vilket vi har för det mesta, men ändå.
Ah iallafall så skulle jag, Alice och Olla börja springa 800 meter, haha sjukt jobbigt vare, även att jag fick sjukt ont i axeln efter ett tag också gjorde det ont när jag andades, så jag sprang inte 60 meter, så ja läre väl göra det nästa gång istället. Sen hade vi engelska, då vi inte gjorde så mycket, man skulle översätta en halv sida vilket tog aaaaslång tid för vissa, så vi andra fick sitta och vänta och när dom äntligen var klar så var lektionen slut. Efter lunchen hade vi so, typ den värsta lektionen på hela veckan, tänkt er själv att ha so i två timmar en fredagseftermiddag, även att Brentan pratar heeeeeeeela lektionerna. Sista timmen var spanska och det gick ganska fort det.
Men nu är det heelg! Sitter och väntar på att mamma ska sluta, då ska jag gå och möta henne på affärn och handla tacos, sen ska jag duscha och så och vid halv sju tar jag bussen til stan med Evve och kollar på Jag saknar dig :)

Men jag skriver väl kanske nåt mer innan vi åker eller när jag kommer hem.

Puss

In my own little heaven

It's you and me ♥


Hejhej :)

Idag har jag varit med Evve, suuperkul som vanligt, haha :)
Vi har inte gjort nå speciellt, suttit vid datorn och kollat på facebook, twitter å sånt bara.
Hon åkte hem vid sju nångång, då åt jag äppelpaj med mamma, Calle och Lars, gott!
Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer förutom att prata med Evve i telefon och sitta vid datorn och kolla lite i nya Frida tidningen som jag köpte idag, för att Ulriiiik var med :D
Haha :)

Nu ska jag vänta på att Lars duschar klart sen ska jag nog gå och duscha och sen soooova :D
Ni skulle sett vad det regnade förut idag, när vi hade spanska, när vi kollade ut på skolgården sen så var det typ en sjö utanför, fast sen slutade det att regna då försvann den på en gång, konstigt ;S

Imorn ska jag och Evve gå och se Jag saknar dig på bio, har velat se den filmen jättelänge eftersom alla säger att den är bra :)

Aja, hörs imorn.

Puss





RSS 2.0