MIN MOBIL!

Ååh hur dålig får man bli egentligen???

Jag satt och pratade i telefon med Alice, och jag VISSTE att de var jätte lite batteri, för den pep hela tiden, men ändå pratade jag o lät den dö, men SEN när den var AVSTÄNGD DÅ kom jag på att jag kan ju inte pinkoden!
Pappret där den står på är ju hos pappa och han jobbar, så nu är jag utan mobil tills imorn.

Ni ska bara veta hur sur jag är nu!

Ååh va dryyyygt jag vill ha min MOBIL!

ARG!


Grattis Wilma!

Hejhej (:

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, hämtade Calle på fritids också, så han är hemma med mig.

De har varit en ganska seg dag idag, först hade vi spanska i en timme, vi brukar ha i 40 minuter bara.
Sen hade vi lästid i 40 minuter och jag har världens tråkigaste bok, så den timmen var huuur lång som helst :O
Non och bilden var väl dom enda lektionerna som gick ganska fort, sen sista timmen så hade vi so och de är hur tråkiiiigt som helst, en timme hade vi och då kollade vi på en film om nånting som jag inte kommer ihåg vad de hette just nu, men jag fattade ingenting av de iallafall och sen pratade Brentan resten av timmen.

Och under son fick jag nå himla hostanfall, haha, pinsamt att jag typ höll på hosta hela tiden när hon prata.
Fattar inte varför de alltid blir så, varje gång jag blir förkyld så slutar de med att jag hostar hur mycket som helst.
Mest på eftermiddan och kvällen också, de är jätte konstigt :S

Föresten idag så fyller min kusin Wilma 1 år!
Vi skulle ha åkt dit o firat henne egentligen men då skulle mamma på nån kurs o så, så de blir försent, så de får bli nån annan dag istället.

Men GRATTIS till världenssötaste Wilma iallafall! <3

Nu ska jag ta o göra nå annat så hörs vi ikväll då :)





Måndag

Hejhej :)

De blev skola idag ändå, fast jag mår väl inte så jätte bra + att jag kan knappt prata, haha (:
Men de gick bra ändå.

Idag när vi skulle till musiken, så hittade Olla och Alice en död fågel UNDER dörren, alltså mellan dörren och dörrkanten, eller vad man säger, alldeles platt var den, jätte äckligt :O Hur lyckads man mosa en fågel under en dörr?
Sen när vi skulle gå från musiken tillbaka in till skolan, så spöregnade de ute, och vi hade inga jackor med oss heller, så vi blev ju ganska blöta.

Men sen på eftermiddan när de var idrott så blev de helt plötsligt jätte solig så de var ju bra.

De var typ sju stycken som var med, av typ 19/20 (känns bra att jag inte ens vet hur många vi är i klassen :O)
Vi som inte var med fick gå till Tools och sen satt jag, Alice och Rebecca i omklädningsrummet och pratade medans vi väntade på Olla.
Stackars Olla var ensam tjej på idrotten idag, haha :)


Sen så slutade vi halv fyra då gick jag hem och åt mat- Köttgryta och potatis.

Sen har jag spelat Mario Cart med Calle på hans Nintendo, haha de är grymt kul!
Nu har jag nyss duschat och nu ska jag kolla klart på The Yellow Handkerchief, som jag inte hann se klart på igår, innan Fångarna på fortet börjar, är de fler än jag som brukar kolla på de?
Jag tycker iallafall att de är kul att de har börjat gå på tv igen.

Men vi hörs imorn då.

Puss & kram


Katter :D

Hejhej :)

De märks verkligen att de börjar bli höst nu, de är verkligen jätte kallt ute också har de regnat nästan hela dan, riktigt höstväder alltså, sommaren tog verkligen slut fort när skolan hade börjat, fast de kan ju iofs vara ganska bra också, då slipper man gå i skolan och veta att de är hur varmt som helst ute och man egentligen bara skulle vilja ligga på en strand.

Men jag tycker inte om hösten, de är bara kallt, mörkt och regnigt...

Vilken är eran favorit årstid?

Idag har jag inte orkat göra mycket, jag har varit ute med Hobbe två gånger men annars har jag bara legat och kollat på film eller pratat med folk på msn.

Imorn är de dags för andra skolveckan, hoppas på att jag mår bättre imorn, så jag kan gå till skolan, har ingen lust att hamna efter redan andra veckan faktiskt...

Nu har jag nyss packat, eftersom jag ska åka till mamma imorn, egentligen skulle jag väl ha behövt städa och dammsuga riktigt, men de orkar jag inte, så de får vara.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The Clique och The Yellow Handkerchief, en film som jag har velat se jätte länge, dock är de inte svensktext, men de går att kolla ändå. :)

Men vi hörs imorn!

Puss & kram


Visst har jag väl världens finaste katter då? :) <3




Och en bild på finaste Lillen också :D <3


Sjuk :/

Hej :)

Mår inte alls nå bra nu, är trött, har ont i huvet och halsen osv...
Har bara legat i sängen och kollat på film idag, tänkte kolla klart på Eclipse, men de är så otroligt dålig bild, så de är inge kul att kolla.

Om nån timme så ska jag åka till mamma och gå ut med Hobbe, eftersom hon jobbar och sen ska jag väl försöka ta mig in i duschen, så får vi väl se om de blir nån skola imorn... :)

Men nu ska jag gå ner och äta nånting.

Hörs senare!

Puss & kram

________________________________________________________________________________________________

De är nå fel, så de går inte att ladda upp bilder, de står bara "sidan kan inte visas" varje gång jag försöker, har varit så i flera dagar nu.... :S


Mini pizza ;)

Hejhej ni som läser :)

De blev inge lyskväll ute på Kuggörarna idag, jag skulle inte ha orkat heller, har fortfarande ont i huvet och jag kan knappt andas för jag är jätte täppt i näsan.
Jag har verkligen ingen lust att bli sjuk nu... men de går nog över.

Idag så följde jag med pappa och Calle in till stan, för dom skulle köpa en present till Calles kompis som har kalas imorn och sen så åkte vi in till farfar uppe på Kristineberg, han har flyttat in i lägenheten nu, så nu började de se ut som att de är nån som bor där, asså med möbler o sånt, de är verkligen jätte mysigt, jag är avundsjuk för jag vill också bo där ju, haha.
Men iallafall så bjöd han oss på pizza, jag köpte en amerikanspizza, men kött, lök, svamp, ost och tomat på.
Trodde att den skulle vara lika god som den jag åt i Gävle, men den smakade inte alls lika som dom pizzorna.
Men de var ganska gott ändå.
Jag beställde en Small och den var verkligen MINI, hur lite som helst, haha också låg den i en jättestor kartong, de såg jätte roligt ut, tänkte knäppa kort och visa er, men min mobil dog för jag hade inte hunnit ladda den innan vi åkte ;/

Vi var där ganska länge, tror vi kom hem vid 4 eller nåt, och vi åkte vid 12.
Jag har bara suttit vid datorn och spelat sims sen vi kom hem.

Jag har också gjort fruktsallad, men äpple, banan, apelsin och vindruvor, jättegott!
Känner mig duktigt som åt de istället för godis, haha :)

Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film tillsammans med världenssötaste Bella (Min kattunge, för er som inte visste)

Ha de bra!

Puss & kram

Lyskväll? :O

Hej :)

Vaknade vi halv 8 idag, kul när de är helg lixon.. men de brukar ju vara så när man går i skolan och är van att kliva upp tidigt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är fortfarande förkyld och har ont i huvet, men de kanske blir bättre sen.

De är ju lyskväll ikväll också, nånting som jag helt hade missat faktiskt, vi brukar åka ut till Kuggörarna på kvällen tillsammans med farfar, Karin, Matthias, Alva och Hugo, men annars brukar vi inte göra nå speciellt.

Vad brukar ni göra?

Men nu ska jag ta och kolla på en film tror jag och sen ska jag väl kliva upp och hitta på nånting.

Ha en bra dag!

puss & kram


Sjuk? ;/

Hejhej :)

Jaa, nu har de gått en hel vecka i skolan, jag tycker de har gått otroligt snabbt, och de har faktiskt varit en riktigt rolig vecka!

Idag på spanskan så körde vi "Rita, Gissa, Spring" (hette de så? :S) man skulle iallafall vara två lag också skulle en från varje lag gå fram och läsa ett ord på ett papper och sen rita de på tavlan också skulle dom andra i laget säga på spanska vad de var för nåt.
De var jag, Olla, Magnus och Alexandra mot Kevin, Olivier och Albin, vi låg under ganska länge men sen på slutet så vann vi, haha :D
Men de var faktiskt jätte kul.

På non så skulle vi fortsätta göra labbar och skriva klart labrapporter.
Jag och Alice skulle försöka tända eld med hjälp av en flintasten, en fil och stålull, de gick inte alls nå bra, de blev gnistor men ullen började ju aldrig att brinna ;o

På lunchrasten så gick jag och Olla hem till mig och gick ut med Hobbe och sen spelade vi kort med Alice och Rebecca resten av lunchen.


Men nu känner jag att de här blev ett ganska konstigt inlägg, jag har jätte ont i huvet och halsen och är jätte trött, så jag slutar nu, så hörs vi imorn istället, så blir de ett bättre inlägg då om jag mår bättre :)

Puss & kram

Lillen ;/ <3

Hejhej :)

Idag har jag varit borta hela dan nästan, kom hem för ungefär en halvtimme sen och då har jag bara duschat och sen satte jag mig vid datorn.

Idag i skolan så började vi med spanskan igen, vi jobbade ingenting men de ska faktiskt bli jätte kul att börja med de igen tycker jag.

Vi började också med matten idag, de var ju inte lika kul kan jag ju säga, känner att jag har glömt de mesta under sommaren, för jag fattade verkligen ingeting och ändå var de repetion av de vi jobbade med i 7an, men de gå väl förhoppningsvis bättre sen.

Efter skolan idag så var jag med Olla, de var verkligen hur länge sen som helst, men vi spelade iallafall Wii ett tag, vi tänkte köra igenom alla spel som fanns på Resort men vi hann inte ens hälften för sen skulle jag äta och efter de så kollad vi på Linas Kvällsbok, den filmen är verkligen helt sjuk, haha, men den är så himla rolig och vi har sett den jättemånga gånger nu, haha.

Men vid sex så skulle vi åka till stan så då gick Olla hem också åkte vi till farfar för att hjälpa han och Matthias att bära ut ett piano + lite andra grejer och köra de till Karin å dom, så då fick jag ju träffa Alva och Hugo också, som jag inte har träffat på hur länge som helst!

Ah sen så körde vi lite grejer upp till lägenheten på Kristineberg också, och den lägenheten är så mysig, jag vill också bo där uppe! Hela de området är verkligen jätte fint!

Jaa, jag kom ju som sagt hem vid 9 då och då gick jag och duschade och nu sitter jag här och pratar med Kevin.

Men snart så ska jag väl sova så jag orkar gå upp imorn.

En annan tråkigt sak som hände idag är att mamma har varit och avlivat våran katt Lillen, hon var jätte gammal och helt slut, hon kunde inte ens andas riktigt, hon var över 18 år, så jag har levt med henne sen jag föddes, så de är jätte konstigt att hon inte är kvar längre, saknar henne! <3

Nu ska jag gå och borsta håret och sen ska jag fortsätta prata med Kevin.

Puss & kram

Till Johanna Engström- Jag svarade på din kommentar i samma inlägg som du skrev den i :)

 


Uppdatering!

Hej :)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte hunnit skriva nånting.
Men jag ska berätta om måndag och tisdag iallafall.

Måndag:
Första dan då, jag vaknade halv 6 (!) och kunde inte somna om, men jag låg kvar i sängen till halv sju iallafall och sen klev jag upp o fixade mig och åt frukost och sånt.
Tio i åtta så mötte jag, Olla, Malak, Alice och Rebecca vid badhuset sen så gick vi till skolan.
När vi kom till skolan så skulle alla klasser ha samling i matsalen först, rektorn pratade o presenterade lärarna och sånt.
Sen så gick vi upp med Monica och Barbro och pratade lite o sånt.
Sen körde vi kategorileken fram till lunch, jag, Alice, Rebecca och Olla vann, haha :
Sen efter lunchen så började vi jobba, lixom första dan? :o + att vi gick till halv fyra också.
Ah men efter skolan så var jag med Alice hela kvällen och sen åkte jag hem och åt mat och kollade på fångarna på fortet och sen gick jag och la mig.

Tisdag:
De spöregnade ute när jag vaknade, jag skulle egentligen cyklat med Alice och Rebecca, men jag ångrade mig så jag åkte bil istället.
Ah de hände inget speciellt, vi jobbade som vanligt, de känns som att de aldrig har varit sommarlov, allt är ju lixom som vanligt inge nu.
Efter skolan så var jag med Alice, vi gick hem till henne i spöregnet + att jag hade ingen jacka heller, så jag var ganska blöt när vi kom hem.
Men vi kollade iallafall på film då, sen så gjorde jag ungefär samma som på måndan när jag kom hem.

Idag har de inte heller hänt nåt speciellt, först skolan och sen har jag bara varit hemma.

Men nu ska jag kolla på film eller nå.

Hörs!

Puss & kram

Föra dan...

Hejhej :)

Jaha... första dan i 8an idag då... de gick bra förutom att vi började jobba typ direkt och gick till halv fyra, FÖRSTA dan.

Men jag ska berätta mer om de imorn, nu är jag jätte trött så nu blir de sängen snart!

Hörs imorn

Godnatt :)

Slut på sommaren ;/

Hejhej :)

Idag sov jag till halv 12, så himla skönt :D
Annars brukar jag ju få gå upp 10 för att ge Hobbe mat o gå ut med han, men idag hade mamma gjort de innan dom åkte på fotbollscup med Calle, så därför fick jag sova idag.

Sen har jag varit hos morfar och Inger och ätit mat, som jag berättade igår, jättegott var de!
När jag kom hem från dom, har jag inte gjort nå speciellt, mest suttit vid datorn bara.

Nu har jag nyss duschat, nu sla jag bara packa tills jag åker till pappa imorn, och sen ska jag kolla på film och sen blir de väl sängen så jag orkar kliva upp och gå till SKOLAN imorn!

Kan verkligen inte fatta att sommarlovet redan är slut, de har verkligen gått hur fort som helst!
Jaja jag ska inte tjata om de mer nu, men här kommer lite bilder från sommarn iallafall.

Arnön med Alice, Rebecca och OllaMidsommarStockholm med AliceFuruvikLeksand

Också kom jag på att jag la ju aldrig in bilderna från Cityfesten, så ni får dom också nu då;



Sådär, nu har ni fått lite bilder, nu ska jag packa! :)

Puss & kram

Kalas ;)

Heej ;)

Imorse väckte mamma mig halv 9 ;o Bara för att hon skulle gå o duscha o göra så klar, så jag måsta ta ut Hobbe innan vi skulle åka till pappa, gissa om jag var trött eller?
Jag har nog inte klivit upp före 10, nån dag på hela sommarlovet, förutom när vi var i Leksand.
Känner att de kommer nog bli lite jobbigt att vända tillbaka dygnen igen nu när skolan börjar, menmen, de går nog bra :)

Annars så har jag varit nere hos pappa hela dan och hjälpt till o fixa mat och så, till Calle o hans kompisar som var där.
Kan ju säga att de bar väldigt hög ljudnivå där tänk er själv 11 stycken 9åringar och BARA killar, haha :)

Efter alla hade åkt hem så skjutsade pappa in mig till stan, för jag måsta köpa en väska till skolan börjar och de är ju stängt imorn.

Men sen har jag inte gjort nå speciellt, morfar och Inger var här en sväng förut.
Och imorn ska jag upp till dom och äta mat- Skinkstek och potatisgratäng :D

Nu ska jag ta och kolla på film tror jag, och försöka lägga mig i tid ikväll, annars kommer jag dö på måndag.
Men vi får väl se hur de går, haha :)

Puss & kram




Dom här tog jag med mobilen när jag var ute med Hobbe förut (:


Möblerat om :D

Hejhej :)

Jaa idag var de sista dagen på sommarlovet, jag har faktiskt bara varit hemma idag, också har jag möblerat om i mitt rum också, heeelt själv, känner mig rätt duktigt faktiskt.
De blev mycket bättre än förut också, ska försöka fixa nå bilder så får ni se imorn hur de blev.
Fast lite tråkigt att jag inte har nå "före" bilder.

För ett tagsen så pratade jag med Olla på msn, de var längesen, har inte träffat henne på hela sommarlovet ju!
Så nu längtar jag till måndag, jag saknar dig! <3

Imorn så ska jag ner till pappa för att Calle ska ha kalas där så jag ska hjälpa han o mamma lite där, för jag har ändå inget att göra.

Men nu så ska jag ta o kolla på nån film ett tag tror jag.

Puss & kram

Stan :)

Hejhej :)

Igår var jag med Evve, jag kom dit vid halv 1 och då spelade vi Wii ett tag och sen kollade vi på The last song, jätte fin film, även om jag inte gillar Miley Cyrus så var filmen jätte bra.
Sen spelade vi Wii ett tag till och sen kom mamma och hämtade mig vid halv 5, bara för att jag orkade inte åka buss hem, haha :)

Idag har jag varit på stan med Alice, jag köpte ett par jeans och ett linne.
Kan lägga in bilder imorn, kanske :)

Föresten så kom jag på en sak som jag har glömt att berätta, jag har ju fått min nya mobil nu!
Xperia x10, den kom i torsdags men då hade jag ju åkt till Gävle, så jag fick den i fredags, och jag älskar den verkligen, den är grym och verkligen värd pengarna.
Så de är ett tips om ni vill köpa en ny mobil!

Jaa, imorn är sista dan av sommarlovet, sen är de bara helgen kvar och sen börjar skolan igen, tror jag har sagt de förut, men de ska bli ganska kul att börja igen, att träffa alla i klassen o så, som man inte har träffat på hela sommarn, de ska bli jätte kul, sen så ska de inte bli så himla kul att börja jobba igen, men de går väl de å, haha :)

Men nu så ska jag ta o kolla på film ett tag.

Hörs imorn.

Puss & kram

Bilder!

Här kommer bilderna som jag lovade er;


 Haha, jag måsta bara visa den här bilden, den är så himla ful, haha :)


Så de var några iallafall, de tar ju så himla lång tid att lägga in dom också.
Bilderna från Gävle får ni imorn, för jag har dom på mobilen och jag glömde laddaren + usbsladden hos mamma.. förstår inte hur jag kan lyckas glömma dom JÄMT, men jag ska hämta dom imorn, så dom bilderna kommer då istället :)

Puss & kram

Helgen och filmtips :)

Hejhej :)

Nu är de såhär att jag glömde min kamera hos pappa idag, så de blir inga bilder från den idag, sorry, men imorn, de LOVAR jag.

Men jag kan ju berätta om vad jag har gjort iallafall.

Torsdag:
Jag tog tåget ner till Gävle 15.40, för att gå på Cityfesten med Olivia.
De var jätte kul, vi var där typ hela kvällen o åkte karuseller o sånt, ah grymt var de!
Sen när vi kom hem på kvällen så hade Micke beställt pizza så då åt vi de och sen kollade vi på film till typ halv 2.

Fredag:
Micke kom och väckte oss vid typ halv 11, för att vi skulle hinna kliva upp och göra oss klar o så.
Sen gick vi ner på Cityfesten igen, fast vi var inte där lika länge den gången, men de var kul ändå.
Sen gick vi hem och åt upp de som var kvar av pizzan och sen väntade vi på att Sandra och Micke skulle bli klar så vi kunde åka till Iggesund (dom skulle ju komma hit och vara här över helgen, så då åkte jag med dom hem)
De blev ganska sent så vi var nog inte hemma förns närmare 8, halv 9, då lämnade dom oss hos pappa och sen åkte Micke och Sandra till Hudik där dom hade hyrt en lägenhet (tror jag?) och vi typ hoppade studdsmatta, åt mat o sen kollade vi på film till typ halv 2.

Lördag:
Vaknade vi av att klockan ringde vid 10 typ, eftersom att mamma jobbade så måsta jag ju ut med Hobbe.
Men de var ganska bra, för sen så måsta vi göra oss klar, och sen så kom Micke, Sandra, Elin och Simon och hämtade oss och då åkte vi till Göran och Annika och hälsade på dom.
Vi var där ganska många timmar faktiskt, sen när vi kom hem så åt vi mat och typ badade tror jag, på kvällen/natten så kollade vi på film.

Söndag:
Började lika som lördan, dvs att vi vaknade vid 10 och åkte till mamma för att gå ut med Hobbe, sen så satt vi vid datorn en stund och sen så var de jätte varmt ute så vi gick ut och badade och solade lite, fast de var faktiskt jätte kallt i vattnet ;o
Men sen vid 3 så kom Micke, Sandra och Simon och hämtade oss igen, den här gången åkte vi till morfar (Olivias farfar) och dom vuxna åt mat, men jag och Olivia hade redan ätit så vi satt ute på ballkongen istället, hahah vi spelade in en film på min mobil och den var grym, hahah.
Synd att jag inte vet hur man lägger in videor här, annars hade jag kunnat visa er, haha :)
Vi var iallafall där till typ 7, sen åkte vi till mamma, för dom ville ju träffa henne också.
Så då var vi där ett tag också och sen vid typ 8, så skulle Micke och Sandra åka hem till Gävle igen, men Olivia skulle ju stanna till måndag, så dom skjutsade ner oss till pappa och sen åkte dom hem.
Då grillade vi hamburgare och sen gick Olivia och duschade medans jag satt vid datorn och sen gick jag och duschade och sen kollade vi på film... igen hahah :)

Måndag:
Då vaknade vi vid 11 för att mamma ringde och sa att Madde skulle komma, (de är Olivias faster ju, men hon har aldrig träffat henne, så hon skulle komma och hälsa på nu)så då fick vi skynda oss att göra oss klar innan mamma kom.
Sen vid 1 typ så kom Madde då satt vi i köket med henne och mamma o fikade o sånt, tills klockan var typ halv 4, då måsta vi skynda oss ner till tåget, som gick 15.40, ah sen så åkte hon hem då, och nu är de tomt här ;/ De är alltid tråkigt när hon åker hem, men dom kommer iallafall hit i september igen, när de är marknad :D
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Men nu har jag iallafall skrivit lite om vad vi har gjort.

Men jag tänkte skriva lite om filmerna vi såg också :)

The Messenger- Skräckfilm, de är Kristen Stewart från Twilight, som har huduvrollen, den är jätte bra och jätteläskig, jag har sett den två gånger nu, men de är fortfarande lika läskig, men de är bra iallafall!

Thirteen- Typ drama tror jag? De är Nikki Reed från Twilight som har huvudrollen i den, och den är självbiografiskt, de är hon själv som har skrivit manuset tillsammans med Katrine Hardwicke som regisserade Twilight filmerna, den är riktigt bra och jag kan se den hur många gånger som helst!

Remember me- De är väl typ också drama tror jag? Med Robert Pattinsson (Vadå beroende av twilight skådespelarna, hahha (; ) gryyymt fin film! Även om jag inte fattade vad de var som hände i slutet, men alla kanske inte är lika efter, får väl skylla på att jag var trött, nää men den var super bra och jätte fin film, verkligen!

Uptown girls- Den har jag skrivit om förut tror jag? Men den är också super bra iallafall, också en film som jag aldrig tröttnar på, den är också jätte fin, Dakota Fanning har en av hvudrollerna ( fortfarande inte beroende av twilight, haha)

Dawn of the dead- haha jag kan inte säga att jag såg speciellt mycket av den, men de är en skräckfilm,den handlar om människor som drabbas av ett virus och blir zombies, ganska overklig och lite seg på vissa ställen, de var lixom samma sak hela tiden, men ändå så var den jätte läskig och "människorna" såg jätte äckliga ut.
Men själva filmen var sådär.

Haha jaa, nu har ni fått lite filmtips också :)
Tror att de där var alla filmer vi såg.

Nu ska jag kolla på Glee så får ni bilder imorn.

Puss & kram


FÖRLÅT

FÖRLÅT för riktigt dålig uppdatering!
Men jag har verkligen inte haft tid.

De var i onsdags jag skrev sist va?

I torsdags så åkte jag till Olivia för att gå på cityfesten och sen åkte jag med dom tillbaka hit till Iggesund på fredan.
Sen har jag haft fullt upp hela helgen, Olivia är ju här, sådärför har jag inte haft tid också har vi inte varit hemma så mycket.

Men hon åker hem imorn och efter de så ska jag skriva ett inlägg och berätta om vad vi har gjort och lägga in massa bilder.

Men nu ska jag gå och duscha.

Vi hörs imorn kväll igen!


Ha de bra
puss & kram


Soooool

Hejhej :)

De blev inge Alice idag, de blev bara konstigt, eftersom jag skulle ha Hobbe hela dan också kunde jag inte va med henne förns vid halv 6, så vi bestämde att vi skulle vara med varann imorn istället.

Istället så har jag varit ute och gått med Hobbe, bakat äppelpaj och nu sitter jag här och lyssnar på musik.
Nyss var de jätte soligt och fint ute, fast nu försvann solen, de skulle bli regn idag tror jag, men vi hoppas att dom har fel!

Jag tror jag ska ta och städa mitt rum, för när vi åkte till Leksand så slängde jag ut alla kläder på golvet, för jag behövde väskan att packa i + att jag tappade ögonskugga i golvet också som jag inte har dummsugit upp än, haha :)
Men jag vet inte, vi får väl se.

På fredag så kommer Olivia hit också :D Ska bli så gryyyymt kul, har inte träffat henne sen påsklovet nu :o
Och Micke och Sandra har jag inte träffat sen jag var där typ på höstlovet tror jag, så de ska också bli kul.
Hon stannar tills på måndag, så i helgen blir de nog också dålig uppdatering.

Men nu kom solen tillbaka så jag ska gå ut och sola lite tror jag :)

Puss & kram


Barnvakt :)

Hejhej :D

Idag har de regnat typ heeela dan, tråkigt!

Men jag var ju iaf till stan med pappa och kollade på mobiler och var till farfar en sväng.

Och sen när vi kom hem så gick jag ut med Hobbis och sen åt jag mat och sen så var klockan 3.

Då fick jag över till Anna och Conny för att vara barnvakt eftersom att både Anna och Conny jobbade.

De var bara Leya som var hemma, eller Kevin och hans kusin var också där, fast dom klarade ju sig själv + att dom åkte på fotbollsträning sen.

Jag och Leya var iaf inne och lekte en stund och sen gick vi ut i regnet, fast de fanns inte så mycket att göra eftersom de var så blött, men vi var nog ute i en timme iallafall.
Och sen gick vi in och jag gav Leya mat.

Sen gjorde vi inget speciellt, typ åt glass och byggde koja, hon skulle "gömma sig för monstren" haha, gullunge!

Vid halv 8 så gav jag henne välling och sen gick jag upp och la henne vid 8, och då kom Conny hem också.

Så då gick jag till pappa också skjutsade han mig till mamma och nu sitter jag här :)

Föresten så har jag beställt en ny mobil nu.

Experia X10, har faktiskt velat haft den ganska länge, dock inte den där mini mobilen som är pytteliten utan den stora.

Så nu har jag beställt den, eller pappa har beställt den åt mig :)
Också har vi tagit abbonemang, så nu kommer jag alltid att ha gratis sms! GRYMT! :D

Nu ska jag ta o kolla lite på datorn.

Imorn ska jag va med Alice tror jag, LÄNGESEN nu de!

Ajaa, vi hörs imorn!

Puss & kram

 


Morgon

Godmorgon :)

Vaknade vid 10 av att klockan ringde, eftersom jag måste till mamma och gå ut med Hobbe.
Har nyss kommit hem därifrån nu.

Snart ska jag gå upp och fixa mig och sen ska jag följa med pappa och Calle till stan, vi ska till farfar för pappa skulle hjälpa han med nånting och sen tror jag vi ska på elgiganten, för jag vill kolla efter en ny mobil.

Sen vid 3 så ska jag till Anna och Conny och vara barnvakt hos dom till 9.

Ah de är min dag de, vad ska ni göra?

Hörs ikväll!

Puss & kram


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Har haft en jätte bra helg, men nu är de skönt att vara hemma igen faktiskt.

Jag tänkte berätta lite om helgen:

Fredag:
De började inte så bra, ni kommer väl ihåg att jag skrev att Eriks bil var trasig, men dom hittade ju en bil att låna, så Erik åkte och hämtade den och sen när han skulle "provköra" den eller nånting, så stannade den och den gick inte att få igång igen, så då skulle dom åka i sin bil (som dom ju fick igån på torsdan) och då startade inte den heller :o
Då var de nånting med batteriet, så Erik skulle upp till OK och fixa de (tror jag) men han kom bara nerför backen sen stannade den bilen också, men sen fixade dom den iaf, fast de blev väldigt sent, jag tror vi åkte vid halv 4 eller nånting.
Sen stannade vi några gånger efter vägen också.
Vi kom fram till stugan vid halv 8-8.
De var inte den stugan vi trodde att de var, men den var ju inte mycket större ändå, två våningsängar, spis, bord, en garderop och en spis fanns de.
Ah, men iallafall så packade vi in alla saker från bilarna och fixade lite o så, och sen åkte pappa och Erik och handlade och jag, Calle, Carro, Ilia och Mille gick ner och kollade efter toaletterna och duscharna och då hittade vi en lekpark så då stannade vi där ett tag.
Sen gick vi tillbaka till stugan och då såg vi att de fanns toa + dusch bara några meter från våran stuga så de var ju skönt!
När pappa och Erik kom tillbaka så grillade vi kött och kokade potatis.
Sen blev de lite problem när vi skulle äta, eftersom de var en stuga var FYRA personer så fanns de bara fyra gafflar, fyra knivar osv...
Men vi fick äta med skedar också, så de ordnade ju sig, de var enda gången vi åt mat i stugan också.
Efter vi hade ätit så gick vi ner till restauragen/baren för de var ju fredag så dom höll på spela o så där nere, de var jätte mycket folk där.
Vi var väl där till halv 11 typ, sen var Mille jättetrött och ledsen, så jag, Carro, Ilia och Mille gick tillbaka till stugan.
Sen gick vi och la oss vid halv 12 tror jag.

Lördag:
Vi vaknade vid typ 9, (eftersom stugan var så liten, så hörde man så fort nån gör nånting, de var därför alla vaknade samtidigt) men vi fixade oss och åt frukost o så, sen åkte vi till Leksand sommarland.
Vi var där från att dom öppnade tills dom stängde, dagen gick verkligen jätte fort!
De var jättekul och de var jätte varmt ute också, så de var en jätte bra dag att gå där.
Vi kom tillbaka vid 7 typ, sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde faktiskt, men jag kommer ihåg att vi pappa, Calle och Erik gick ner till reasturagen igen runt 10 och vi andra var kvar i stugan.
Men före de så kommer jag faktistk inte ihåg vad vi gjorde. :S
Men vi gick och la oss vid 11 iallafall, för alla var helt slut efter att ha badat och massa saker hela dan.

Söndag:
Den började bra, vi skulle åka till Dalahästtillverkningen och kolla när dom gjorde dalahästar, men när vi skulle åka så blev Calle sur för att jag satte mig fram när han ville sitta fram o sen började vi bråka o massa saker och sen kastade han min mobil i gruset så hela displayen sprack, inte den där "glasrutan" utan de som är inanför, så den går inte att använda längre, den är alldeles svart också är de sprickor över hela skärmen "/
Jag hade bara haft den några månader ju... men jaja gjort är gjort, jag blev iallafall jätte arg på han!
Men ah de var en massa saker så vi kom inte iväg förns vid 1, jag var på jättedåligt humör, så jag förstörde nog dagen för dom andra... men ja.. "/
Men de blev lite bättre på eftermiddan iallafall, efter vi hade varit där så åkte vi in till Mora och åt mat.
Sen när vi kom tillbaka till stugan så var vi där ett tag, alla utom jag, Carro och Mille gick ner till poolen och badade, men de var jättekallt ute så dom frös ganska mycket när dom kom tillbaka.
På kvällen så skulle vi ner och spela minigolf men Calle ville inte, så han och pappa stannade kvar i stugan.
Men vi andra gick, de gick rätt bra, Carro vann och de skillde bara ett poäng mellan mig och Erik.
De tog nästan två timmar och spela, men de tog ju lite längre tid eftersom vi hade Ilia och Mille med också.
Pappa och Calle kom ner efter ett tag och spelade dom med.
Sen stannade vi kvar där nere ett tag och hoppade i hoppborgen (haha(;) och sen ville dom små leka i lekparken ett tag, så vi var nog ute till halv 11-11 nångång.
Sen gick jag upp och duschade för jag höll på frysa ihjäl ute.
De var varmt på dan, så jag hade bara shorts, men på kvällen var de lite kallare :)
Sen åt vi lite mackor och sen gick vi och la oss.

Måndag:
Imorse vaknade vi vid 9, jag har sovit jätte dåligt, för Mille är förkyld så han han varit vaken jätte och grinat ganska mycket, dom andra hade också sovit dåligt, så alla var ganska trött.
Vi åt frukost och städade ur stugan iallafall, vi var klar vid 11.
Då åkte vi mot Falun för vi skulle på ett äventyrsbad där, men när vi kom till badhuset så var de bara ett utebad och de regnade ute, så vi ville inte badad där, och sen visade de sig att badhuset vi skulle till låg i Borlänge, så då struntade vi i att åka dit, vi åkte till McDonalds och åt där istället.
Sen bestämde vi att vi skulle åka till Sandviken och bada där istället.
Men när vi var på väg dit så kollade jag på pappas mobil hur länge dom hade öppet och då hela "äventyrsdelen" + barnpoolen stäng för reparation då finns de ju bara en vanlig pool som man simmar fram och tillbaka i, och hur kul är de? Då sa vi att vi skulle till Aquarena i Söderhamn istället.
Men då var de semesterstängt där ;O kan man ha mer otur eller? hahah.

Så de blev inge bad idag, vi åkte direkt hem istället.
vi kom hem vid 5 och då har jag typ duschat och bytt sängkläder och kollat på film och nu sitter jag vid datorn.

Men jag har iallafall haft en grym helg!
Trots att min mobil gick sönder och att alla badhus var stängda, hahhah :)

Tack till pappa, Calle, Erik, Carro, Ilia och Mille för en gryyym helg i Leksand! :D

Här kommer lite bilder:




De blev inte så mycket bilder, men jag tog faktiskt inte så många, börjar ångra de nu... ;/



SNART

Hejhej :D

Har hållt på packat hela morgonen nu, känns de som iallafall.

Jag hatar verkligen att packa, för jag vet aldrig vad jag ska ta med mig också tror man att man har med sig allt också har man glömt nånting ändå.
Men jag tror jag har de mesta nu, hoppas de iallafall, men de märker vi väl sen :)

Nu ska jag ta och packa de sista och vänta på att pappa kommer hem från affärn, då ska jag äta mat, och sen åker vi väl tror jag.

Hoppas att ni får en jätte bra helg allihop, så hörs vi på måndag igen!

Puss & kram

________________________________________________________________________________________________

Till er som skickar sms; Mina gratis sms är slut, så jag vill spara på mina pengar, men ni kan ju alltid ringa ist! :)


Blir Leksand ändå :D

Hej igen :)

Tänkte berätta lite om vad jag och Evve gjorde idag :)

Hon kom till mig vid ca 12.00, nångång då, då satt vi och pratade, har ju inte träffat henne på nästan hela sommarn.
Ah, senså spelade vi kort ganska länge och sen stekte vi hamburgare, de gick väl ganska bra, haha, men de gick ju att äta iaf.

Efter vi hade ätit då var klockan halv 2, så då gick vi ut med Hobbe och sen gick vi ner till Café Annorlunda och köpte glass.
Sen satt vi där ett tag och sen gick vi hem till mig och spelade kort igen.
Sen vid halv 5 då skulle vi kolla på Glee, men sen kom jag på att vi inte har tv400 hos mamma längre :O
Jag som vill se resten av avsnitten också ju!
Ska nog ladda ner dom, Evve visade mig en sida där alla avsnitten fanns, fast då är de utan text, men de  går ju de också.
Men iallafall så kunde vi ju inte kolla, så då satt vi vid datorn en stund och sen kom hennes mamma och hämtade henne.
Dagen har verkligen gått jätte fort ;O

Ah sen så kom pappa och hämtade mig, sen har jag inte gjort nå speciellt.

Och ang Leksand, så var Erik till nån som skulle fixa deras bil, och då hade han en bil som dom skulle få låna och sen när han kom tillbaka så gjorde han och pappa nånting med bilen, så nu funkar den, så nu har dom två bilar att åka i helt plötsligt, haha, men de var ju bra att de ordnade sig.
Fast jag pappa och Calle hade åkt ändå :)

Nu ska jag lyssna lite på musik och sen ska jag nog gå och lägga mig, har inte packat eller nånting.
Så jag måste väl upp och göra de imorn innan vi åker.

Vi får se om jag hinner skriva nånting innan vi åker, annars vet ni att de inte bli nån uppdatering i helgen.



Neeeej :(

Såklart att de skulle hända nånting dan innan vi ska till Leksand!

Calle ringde mig imorse och berättade att Erik och Carro har fått fel på sin bil, den går typ inte att växla.
Och sen har dom letat efter nån bil attt låna, men inte hittat nån (tror jag?) så nu vet jag inte om dom ska med....
De skulle kanske komma nån och kolla på deras bil sen, HOPPAS och HOPPAS att dom kan fixa den!

Annars tror jag vi skulle åka ändå... men de blir inte lika kul då.

Så nu vet jag inte hur de blir ;/

Skriver mer sen :)


Evve snart :)

Godmorgon alla ni som läser :)

Har nyss varit ute med Hobbe och nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig klar.
Sen vid 12 så kommer Evve hit.

Vet inte vad vi ska göra, men vi kommer nog på nånting :)

Men vi hörs ikväll!

Puss & kram

Onsdag

Hejhej :)

Idag var jag ju som sagt till stan och kollade på farfars lägenhet uppe på Kristineberg, jätte fint var de!
Och hela de där området där uppe är jätte mysigt! Jag skulle också kunna bo där.
Jag bodde faktiskt där uppe när jag var liten, i två olika lägenhet där till och med.
Fast jag kommer inte ihåg nånting, men pappa visade vilka lägenheter de var som vi hade bott i, så de var ju lite kul att se.

Sen när vi åkte hem, så åkte vi ut på Maln och kollade på husen där, dom husen är gryyymt fina + att dom ligger vid vattnet.
Fast dom ligger mitt ute i skogen, men annars hade jag lätt kunnat flytta dit!

När jag kom hem så gjorde jag inget speciellt, var ute och gick med mamma och Hobbe för ett tag sen, också var vi till morfar en sväng.

Imorn ska jag vara med Evve och sen ska jag väl packa och åka till pappa och sova där, för på fredag åker vi till.. Leksand! :D
Då kommer jag inte att ha nå internet så därför blir de ingen uppdatering då, men massa bilder blir de när jag har kommit hem iallafall!

Nu ska jag kolla på Starstruck tror jag.

Puss & kram

Här kommer bilder på de jag köpte på stan:


Tröja- Gina Tricot 199


Linne- Gina Tricot 40 kr ( den var på rea, kostar 99 egentligen)


Kofta- Gina Tricot 249




Regn ;/

Hejhej :)

Igår skulle vi ju ha åkt till Arnön, men Alva och Hugo skulle inte vara där, så då finns de inte så mycket att göra där, så därför åkte vi aldrig.
Jag gjorde ingenting igår, eller jag satt vid datorn nästan hela dan, har lagt in ny musik på min mobil och sen rensade jag datorn och sorterade alla bilder också sånt.

På kvällen följde jag med mamma när hon skulle ut och gå med Hobbe.

Sen laddade jag ner Eclipse :D
Så jag började kolla på den, fast den har ju inte kommit ut på dvd än, så därför är de ju jätte dålig kvalité, jag tror dom hade filmat från bion, hahah.
Men de gick faktiskt att kolla, fast jag såg inte hela, men jag ska kolla klart på den idag tror jag.

Nu har jag nyss varit ute och gått med Hobbe i regnet och nun sitter jag vid datorn, tror att jag ska fråga pappa om vi kan åka in och kolla på farfars lägenhet idag.
Jag skulle ju ha gjort de igår, fast då skulle dom köra massa saker ut till Arnön och så, så jag stannade hemma ist.

Annars vet jag inte vad som händer idag.

Vad ska ni göra?

De var nån som undrade vad jag har för kamera och jag har en Nikon D40 :)

Nu ska jag gå och äta frukost sen ska jag ta kort på kläderna jag köpte i stan, så ska ni få se dom ikväll!

Puss & kram


Stan & sen barnvakt

Hejhej :)

Idag har jag varit på stan med Alice, inte så länge, men jag köpte iaf 3 tröjor, ska försöka knäppa kort imorn om jag kommer ihåg.

Sen åt vi på McDonalds innan vi åkte hem.

När vi kom hem till mig så var de ingen hemma och jag hade inga nycklar, så då fick vi sitta ute och vänta på mamma och Calle, fast eftersom de har varit ganska varmt idag, så gjorde de ingenting.
Iallafall, när vi kom in då, så skulle vi börja kolla på Fredag den 13, fast den hackade bara, så då kollade vi på Hannibal Rising ist.

Hon var här till 8 ungefär, sen när hon hade åkt hem så skickade Conny sms och frågade om Eclipse fortfarande gick på bio och de gör den ju, så han och Anna ville åka in och gå på den vid halv 9, så då frågade han om jag hade lust att vara barnvakt medans dom var på bio, så då åkte jag dit och var barnvakt tills 11 ungefär.
Fast Kevin var hos en kompis och Leya sov, så de var bara Tyra där, vi kollade på Kalle och chokladfabriken och åt chips :)

Sen kom dom hem vid 11 ungefär då, och sen skjutsade Anna hem mig runt halv 12, så jag har nästan nyss kommit hem.

Nu ska jag snart sova tror jag.

Imorn ska jag till stan och hjälpa farfar att flytta.

Ha de bra!

Puss & kram

Ny header!

Hejhej :)

Nu har jag fått ny header äntligen, de är Alice som har gjort den och Evve la in den, tack! :)
Jag fattar fortfarande inte de där med koderna, eller jo en del, fast de brukar alltid bli så konstigt när jag ska göra.
Men nu är de fixat iaf! :)

Har suttit vid datorn nästan hela dan, roligt liv jag har känner jag.
Men nu är de ju fullt upp hela veckan, som jag har berättat.
Och sen kommer förhoppningsvis Oliva hit också snart, längtar tills hon kommer! :)

Nu ska jag fixa lite bilder, och sen ska jag nog kolla på film och sen sova.

Imorn tar jag och Alice halv 1 bussen in till stan och går på stan och sen hem hit och kolla på Hannibal Rising och Fredag den 13, den nyaste av dom.
Kul :)

Men vi hörs imorn.

Godnatt!


Regn :O

Hejhej :)

Imorse så ringde min klocka vid halv 10... sen klev jag upp vid 10, då skjutsade pappa mig till mamma, för eftersom hon jobbar så måste jag dit och ge Hobbe mat och ta ut han.
Fast jag tog med han hit, så får han vara här ett tag, slipper jag cykla upp dit sen.

Nu ska jag snart gå och göra mig klar sen ska vi in till Dolllar en sväng.

När vi kommer hem så ska jag packa, duscha och städa mitt rum.

Sen på eftermiddan så ska vi till mamma.

Annars ska jag nog inte göra nå speciellt idag.

Jag kollade på aftonbladet förut, vad de ska bli för väder i helgen, och såklart skulle de bli regn heeela helgen :O
Kul.... men de är ju ett tag kvar så de kanske hinner ändrar, förhoppningsvis... :)

Men nu ska jag gå och göra mig klar!

Puss & kram

RSS 2.0