Valborg!

Hejhej!

Just nu så sitter jag i min säng med datorn, fast egentligen borde jag plocka ihop alla mina kläder å sen hoppa in i duschen.
Men jag gör de... sen när jag orkar.

Idag är de ju som dom flesta antagligen vet, sista april och det betyder ju att dom tänder majkasor på Ankarmon så jag ska dit med Evve, Haav, Patrik, Andreas å Jonas och säkert nå fler också.
Hoppas på en lika grym kväll/natt som förra året!

Får se om ifall jag tar med mig kameran isåfall så kommer de väl bilder sen, men jag vet inte om jag orkar gå och bära på den hela kvällen. Vi får väl se!

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen!

Hörs!

Puss & kram


 


A day without you is like a year without rain...

Förlååt för dålig uppdatering, men de har ju faktiskt varit lov och det har varit underbart väder hela veckan, en extra veckas sommarlov kan man ju säga!

Ah den här veckan har varit så sjukt grym!

Sooolat hela dagarna och sen filmkvällar med dom bästa på kvällarna/nätterna.
I tisdags så åkte jag Rebecca och Andreas ut till Haav i Nianfors för att ha filmkväll där, vi bastade och killarna badade också, sjuka människor, vattnet var askallt!
Ah efter vi hade bastat så låg vi i soffan och kollade på film tills klockan var halv fyra sen så somnade Rebecca och Andreas, men jag å Haav låg typ å pratade tills klockan var halv sex eller nå, sen somna vi fast jag vaknade vid åtta igen och då var Haav också vaken, så vi sov ungefär två timmar den natten.
Rebecca vaknade vid 11 typ å sen väckte vi Andreas också fast vi klev inte upp förns vid ett.

Sen var vi ute i solen ett tag tills den försvann -.- då gick vi in å la oss i soffan och kollade på film istället, fast ska jag vara ärlig så såg jag inte speciellt mycket av filmerna för jag somnade efter ett tag.

Vi åkte med Andreas hem vid fem ungefär, sen när jag kom hem gjorde jag inte så mycket mer än att duscha och gå å lägga mig.

Så sjukt trött, men de var de värt!

Sen har jag väl inte gjort så himla mycket mer, i torsdags skulle jag egentligen ha åkt till Gävle med Evve, men de blev inte så, så jag åkte in till stan med Alice en sväng istället.
Jag köpte två linnen, ett par shorts och en väska, kanske kan fixa nå bilder senare.

Imorn är de valborg och jag ska på pizzerian med Haav, Evve och Patrik å sen blir de Ankarmon hela kvällen med massa andra hoppas jag iallafall, dom flesta är på lan hela helgen, men dom skulle kanske komma en stund ändå.

______________________________________________________________________________________________

Allt var så sjukt mycket lättare när man var liten, när kärlek inte betydde nånting, nu är det sååå mycket större och så mycket mer.
Ibland vill jag bara spola tillbaks till den tiden när man var liten.
Hur vet man egentligen vad man vill?

Kär?


Grym början på lovet!

Hejhej :)

Jag har haft en grym helg, underbar början på lovet!

Visst var de i fredags jag skrev sist?

Jag tror de, börjar därifrån iallafall, jag var ju uppe på Ankarmon med Rebecca, Andreas, Havv, Norrby, Albin och Rikard.
De var inte alls lika varmt som de var på torsdan så vi stanande inte så länge, istället så cyklade vi till preem och köpte glass, eller ja, jag och killarna, för Rebecca stannade kvar på Ankarmon också kom hon till mig senare.

Vi stannade på rättan och handlade inför kvällen också, sen hämtade vi Hobbe och sen cyklade vi hem till mig, Rikard var inte heller med föresten, han skulle hem och äta.

Ja, sen så var vi hemma hos mig allihopa och hoppade studdsmatta till fyra ungefär, då gick vi och mötte Rebecca också gick Norrby hem.
När vi mötte Rebecca så gick killarna hem för att duscha å så och ja å Rebecca gick hem till mig och fixade oss.
Runt sju nån gång så mötte vi Albin, Andreas och Haav nere på pizzerian sen satt vi där till åtta, då cyklade vi upp till Rikard fast de tog liiite tid, för min cykel ville inte funka, först så hoppade kedjan heela vägen dit också fastnade hjulet, så jag och Haav var nära på att få gå heela vägen + hela vägen hem till mig sen, men Rebeccas pappa fixade de ;Å

När vi kom till Rikard så kollade vi på The house of the devil, The back-up plan och The others, den enda filmen som var bra var The back-up plan, dom andra var asdåliga.
Både jag och Rebecca somnade när vi kollade på The others, roliga filmkvällar vi har va? ;)
Haha när men vi hade jättekul, vi stannade där till tre ungefär sen så följde Haav, Rikard och Albin med mig hem.

Igår så var de nästan 30 grader varmt ute så då låg jag ute i solen heeela dan, suuuperskönt!
På kvällen så gick jag hem till Andreas igen, för att kolla på film med han, Haav och Rebecca.
Vi kollade på Mirrors, sjuuukt läskig film och för typ första gången så var jag inte den enda som var rädd, hahah men kul vare!

Fast de blev inte så jätte sent, mina föräldrar var/är inte så där superglada på mig just nu så jag fick inte stanna ute lika länge som dom andra kvällarna, eller ah jag fick väl inte de då heller..
Jag och Rebecca tänkte först sova kvar där så vi kunde kolla på mer filmer, meen ja som sagt så blev de inte så.
Men vi får se om de blir nån annan dag i veckan istället.

Nu ska jag nog gå ut och lägga mig i solen en stund innan jag ska ta och hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka och äta middag med Karin & dom ikväll.

Ha de bra & Glad påsk!

Puss & kram

(Bilder kommer)


Gladast X2!

Hejhej just nu är jag världens gladaste X2! 
Igår fick jag tillbaka min älskade mobil, nå sjukt vad jag har saknat den alltså!

Igår så var jag knappt hemma på hela dan, de var därför jag inte skrev nånting.

Vi slutade skolan vid ett, då cyklade jag upp till ankarmon med Rebecca, Haav och Hampus, sen så mötte vi Andreas. Norrby och Rikard hemma hos Andreas och då övertalade vi dom att följa med också sen så kom Filip också lite senare, så var vi där hela dan och solade å så, Haav badade också, med isen, fattar inte hur kan kunde ;O

Ah, vid fem så försvann all värme så då följde vi med Andreas hem till han och hoppade studdsmatta, jag, Rebecca, Haav och Norrby, resten gick hem.
Vi var där till sex ungefär, sen så cyklade jag hem och åt mat och duschade å sånt.
Sen pratade jag med killarna på skype för vi skulle bestämm att vi skulle ha filmkväll ikväll, och då blev de att jag och Norrby cyklade upp till Andreas igen för att hoppa studdsmatta och kolla på film med han och Haav runt nio på kvällen.
Vid tolv så gick Norrby hem, men Ándreas och Haav ville att jag skulle stanna och se den andra filmen med dom, så jag gjorde de, men den var asdålig så vi kollade på Kalle och chokladfabriken istället, fast ska jag vara ärlig så såg jag inte speciellt mycket av den, för jag somnade i slutet.
Hahah, efter filmen så var klockan halv tre så då måsta jag ju gå hem, så dom följde med mig hem och när jag kom hem så gick jag och la mig direkt.

Nu ska jag upp på ankarmon med samma personer som igår igen, bara Beccis bli klar nån gång och sen ikväll så blir de filmkväll hos Rikard, fast jag ska nog inte stanna ute lika länge ikväll, för pappa var väl inte så där jätte glad på mig inatt.

Men nu ska jag gå å kolla om hon är klar.

Puss & kram

Glaaad!

Jag måste bara säga att jag är världens gladaste just nu!
Vi fick tillbaka våra svenska uppsatser idag och jag fick MVG! Suernöjd kan jag ju säga!

Och... förlåt att jag inte har bloggat nåt, men jag har inte haft nå speciellt att skriva om.

Jaa, vad har jag gjort idag då?
Jag har varit i skolan, rätt så skönt dag faktiskt, först på spanskan så fick vi bara lyssna på massa folk som pratade så man behövde inte göra nå mycket. På livskunskapen pratade vi bara om våran middag vi ska den 13 maj för att samla in pengar till klassresan i 9an, sen fick vi sluta en halvtimme tidigare. På hkn så bakade vi rulltårta. På svenskan så fick vi fika för att de hade tagit så lång tid för Julie att rätta uppsatserna och på engelskan så jobbade vi bara med grupparbetet.

Såå, bra dag i stort sett och imorn är de sista dan och sen är det LOOOV!

Nu på kvällen så har vi varit på "påskvandring" i St Maria Kapell med konfan och när pappa hämtade mig därifrån så hade han och Calle varit hos farfar och hämtat "påskägg" jag fick 150 kronor och en resväska tills vi ska till Turkiet om tre veckor! :D
Tack världens bästa farfar! <3

Nu ska jag ta och duscha innan jag ska sova.

Men jag vill avsluta med att säga Grattis till Miranda som skulle ha fyllt 15 år idag. <3

Puss & kram


Mjukglass!

Fan vad jag är trött på allt just nu, varför ska de bli såhär för?
Bara bråk hela tiden känns de som... Så sjukt trött på de, tänk om allt bara kunde bli som förut igen...

Jag har iallafall haft en jätte kul dag med Evve idag, vi har ätit årets första mjukglass ute i de superfina vädret, riktigt sommarväder!

Också har vi kollat på Paranormal Activity 2- Tokyo Night, sjukt vilken läskig film, de är en japansk version av den riktiga Paranormal Activity 2, men den vi såg var ju sjukt mycket bättre än den riktiga!

Jag har ju fortfarande ingen usbsladd så tyvärr kan jag inte lägga in nå bilder, men så fort jag får min nya mobil så ska jag fixa de, de lovar jag!

Nu ska jag gå och lägga mig eller nå, bara jag får glömma allt... så sjuk trött på de.. ;/

Puss & kram

Ny mobil!

Hej :)

Jag måste ju bara säga Vilken sjukt tråkig fredagskväll jag har haft!

Jag har inte gjort annat än att kolla på big brother och vampire diaries, men efter typ fem avsnitt börjar jag tröttna på de + att jag har bara sista avsnittet kvar på första säsongen och jag har ingen lust att kolla på de när jag vet att jag inte kan se fortsättningen sen eftersom andra säsongen inte finns att ladda ner än, så jag har nå sjukt tråkigt!

Idag har de varit riktigt sommarväder ute, superskönt!
Var i stan med mamma, Calle och Madde en sväng efter skolan, sen åkte vi hem till Madde och fikade, men annars har jag inte gjort så mycket idag.

En annan sak jag måste berätta är att jag ska få en ny mobil!
Alltså samma mobil, jag ska fortfarande ha Xperia, men dom kunde tydligen inte laga min så dom skickar en helt ny istället, vet inter riktigt om jag ska vara glad eller ledsen över de, jag hade ju mitt liv i den mobilen, lixom alla mina sms, kontakter å sånt, allt är ju borta nu, men jag kan ju säga att jag blev lite gladare när jag upptäckte att alla bilder och videosar hade sparats på datorn, jag trodde inte de.
Och sen.. smsen och de, de var väl kanske bara bra, gamla minnen, så de var väl kanske bara bra de.

Nu längtar jag till nästa vecka kan jag ju säga, jag vill ha tillbaka min mobil nuuuuu!

Ah tänkte visa vitsipporna jag och Rebecca hittade igår, men tyvärr så funkar de inte att skicka via bluetooth till datorn och jag har ingen usbsladd till den, så de får bli en annan dag.

Puss & kram

Vårtecken!

Hej, förlåt att jag inte har bloggat nånting sen i söndags, men jag har inte mått sådär jätte bra, de är väl inte super bra nu heller, men aja.
Jag tänker inte ta de här, men ni vet iaf varför jag inte har bloggat (:

Vad har hänt i veckan då?

I Måndags så var jag med Alice, vi var hemma hos pappa och lagade kyckling eftersom han är i Kalmar på kurs.
Sen bakade vi kladdkaka också, också satt vi ute på altan och åt. mysigt!

Men sen när vi skulle plocka ihop allt var de väl mindre kul, för de blev typ stopp i diskhon i köket, så de gick inte att spola vatten där och de var typ fullt i diskmaskinen, så vi fick springa ut och in och tömma ut vatten och diska de som inte fick plats i diskmaskinen inne på toan samtidigt som vi vaktade 3 kattungar så dom inte skulle springa ut eftersom vi hade dörrarna öppna, kaos kan man säga.
Haha, men de blev bra till slut iallafall.

I går så gjorde jag inget mer än att gå i skolan, efter skolan så var jag bara hemma.

Idag har de inte heller hänt nåt speciellt, jag har bara varit i skolan som vanligt.

För en stund sen när jag var ute med Hobbe så såg jag vitsippor, de är ju ett riktigt vårtecken de! :)

Men nu ska jag ta å göra nå annat.

Puss & kram


Söndag

Hej, förlåt att jag inte har bloggat nåt på ett tag igen.


Men de har hänt en del saker som gör att jag inte mår sådär jätte bra och jag har en del att tänka på så jag har inte haft nån lust att blogga

Men just nu sitter jag och äter frukost och väntar på att Alice ska höra av sig då ska vi gå ut och gå en sväng, skönt ska de bli!

De är inte sådär super bra väder, men de är rätt skönt ute ändå.

Men ah vi hörs!

Puss & kram


Tisdag

Hejhej :)

Idag har jag inte gjort nånting, mer än att vara i skolan och sen spela sims.

Alice och Rebecca var inte i skolan idag, så jag var med killarna ist men de går ju de å.
Underbara klasskompisar jag har :)

Ah efter skolan gick jag hem med Patrik, eller vi gick till mamma och hämtade Hobbe först, eftersom hon jobbar kväll.

Sen har jag bara suttit vid datorn och spelat Sims Medeltiden, lite sådär halvt beroendeframkallade är de ju.

Imorn har vi ingen spanska, så vi har håltimme första timmen, jätte kul att jag är hos pappa då, men jag tänker åka dit i vanlig tid ändå, för jag har ingen lust att gå till skolan, jag får väl sitta och spela kort med Haav så länge.

En annan sak är att jag är så sjukt trött på att folk inte kan sköta sina egna liv och sluta att lägga sig i andras!
Blir så irreterad på såna människor!

Ajaa, här kommer några av bilderna jag lovade er.



Blev flest bilder på Wilma märkte ja, men hon är ju så söt, gullunge :)

En ny kusin!

Hejhej :)

Jag har haft fullt upp i helgen så därför har jag inte hunnit skriva nånting.

Men igår så var jag på konfirmation, vi gjorde en "egen" gudstjänst, vi fick vara i olika grupper också fick man nånting man skulle välja ut, tex min grupp då, vi hade psalmer, då skulle vi välja ut två psalmer som vi skulle ha med.

Sen hade vi gudstjänsten tillsammans på slutet.

Efter konfan så gick jag hem och då åkte vi till Forsa för att hämta Ella och Wilma, fast vi blev kvar där till ungefär halv fem, fast vi kom dit vid tre.
Men de var för att Göran slutade fyra och han ville träffa barnen innan vi åkte och sen skulle han åka och tanka deras bil, för vi skulle byta med dom, så vi slapp flyta över barnstolarna.

Men ah vi kom väl hem runt fem, då åt vi mat och sen gjorde vi inte så mycket mer.

Idag har vi inte heller gjort så jätte mycket, vi gick ut och gick en sväng, jag, mamma, Ella och Wilma för Calle åkte till pappa.
Också gick vi till morfar, sen har vi väl mest varit hemma.
Jag har väl varit med Ella och Wilma, Göran kom och hämtade dom vid halv fem ungefär.
Då gick jag ut med Hobbe sen skjutsade mamma mig till pappa, sen har jag bara suttit vid datorn.

Föresten så måste jag ju säga GRATTIS till Göran och Annika och välkommen till världen till deras lilla KILLE som föddes idag!


Super kul eftersom dom bara har tjejer, förutom Niklas då :)

Imorn är de skola igen och efter de ska jag nog hämta Hobbe och gå en långpromenad med han om de är bra väder.
Behövs verkligen, jag behöver komma ut och rensa tankarna lite.


Ni ska få lite bilder, men dom får ni imorn, för att jag har pappas dator nu :)

Puss & kram

Heeelg!

Hejhej :)

Den här veckan har varit jätte konstigt, eftersom vi var ledig i måndags så har de känts som man har missat så mycket.

Sen blev jag sjuk efter att vi kom hem också, de började med att jag hade ont i huvet på måndan när vi åkte hem och sen har de bara blivit värre och värre, så de jag har gjort den här veckan förutom att gå i skolan är att jag har legat i sängen och kollat på film.

I onsdags var vi hos mammas kompis och åt mat, grillat, super gott var de!

Annars då?
Nu är de helg iallafall, imorn ska jag bara vara hemma och ta de lugnt och försöka bli frisk och sen på söndag så ska jag på konfa på dan och sen kommer mina kusiner Ella och Wilma hit och sover här, eftersom vi har studiedag på måndag.

Göran och Annika ska in på BB för dom ska få ett till barn då!

Men nu ska jag gå och ta ett varmt bad sen ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på I taket lyser stjärnorna.
Så hoppas vi på att jag blir frisk innan söndag!

Puss & kram
 
Bilden har inget med inlägget att göra, men jag ville bara visa en bild på världens sötaste bebisar, som iofs har blivit mycket större nu ;)



RSS 2.0