Grym kväll/natt

Hejhej!

Hade en sjukt grym kväll/natt igår!

Vi åkte in till stan vid fem kanske, sen satt vi utanför Rådhusparken och pratade ett tag tills Madde och André kom, Evve har ju inte fyllt 15 än, och även om vi antagligen hade kommit in ändå, så kändes de säkrare att gå in med dom än att inte komma in alls.
Var väl inte sådär superkul där, ganska litet och det fanns inte så mycket att göra. Men vi kollade på när Teresia och en till tjej från Hudikteatern sjöng också var det några fler. Sen vid tio så kollade vi på Tove Styrke och det var rätt bra. När hon hade sjungit klart var klockan elva och då hade vi inget att göra så vi tänkte gå till Donken, men när vi kom dit så var de stäng så då gick vi till Statoil och köpte Ben&Jerry glass istället, sen satt vi utanför där rätt länge.
De var inte så kul inne vid Rådhusparken, men sen.. haha går inte att beskriva, men sjukt kul vare!
Vi tog 20 över 12 bussen hem och var väl hemma vid ett eftersom vi måsta gå också. SJUKT vad ont i fötterna jag hade/har! När vi kom hem så fyllde vi badkaret med vatten också tog vi in Evves dator och låg där och kollade klart på den femte Saw filmen, som vi somnade till sist vi skulle se den. Fast det slutade med att vi satt och pratade, hahah va underbart de var, tänkt om det kunde hända på riktigt också! :D Vid halv tre, tre så gick vi och la oss och sen sov vi till ett idag när Evves telefon ringde, eller jag vaknade lite tidigare. Men vi klev iallafall upp då.

Sen satt vi ute vid poolen bara för Evve skulle hem vid två.

Annars har det inte hänt så mycket idag, har varit rätt seg efter gårdagen, men de vare värt!

Nu ska jag kolla på nån film och sen sova.

Puss!

Tyvärr har jag inga bilder, för man fick inte använda systemkameror där inne och jag hade så lite batteri i min mobil så jag ville inte använda den kameran.

Hudikkalaset!

Hej :)

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, som verkligen behövdes efter att jag och Olivia vart här en vecka, haha :)
Men nu är det rent och fint igen.

Väntar på att Evve ska komma nu, hon skulle på dop vid elva, så hon kommer väl snart hoppas jag. Funderar på att hoppa in i duschen medans jag väntar, eller så gör jag de senare...
Ah vi får väl se, men iallafall så när hon kommer hit så gör vi oss i ordning och äter nåt, sen drar vi in till stan och Hudikkalaset :D

Hoppas på en grym kväll/natt!

Hörs imorgon, för jag antar att jag inte kommer hinna skriva nåt mer idag.

Puss!



The leaves were golden..

when i kissed your lips goodbye, you whisper please, remember me

Åååh vad irreterad jag blir! Skrev nyss ett långt inlägg också försvinner alltihop!
Aja, jag börjar väl om igen då.

Hejhej.

Underbart väder idag också, kanske sommaren äntligen har kommit till Iggesund!
När det är typ en månad kvar av sommarlovet, men jag ska inte klaga!

Idag åkte vi till Arnön, för att jag skulle låna skor av Karin tills imorgon, och dom var där ute. Träffade även Rickard och Zara som var där, kul.
Jag lekte lite med Alva och Hugo, eller lekte och lekte, vi letade efter vårat försvunna kubbspel, som var helt borta :S
och kastade lite frisbee, fikade och satt ute i solen bara. Sen gick jag Alva, Hugo och Zara ner till vattnet nedanför stugan, där blåste de nå otroligt, ganska skönt i början eftersom det var så varmt, men efter ett tag började man frysa. Även att det hade blåst upp döda småfiskar på stranden och när Alva mosade en av dom kom det ut massa rom, äckligt!

När vi åkte hem så åkte vi in på dollar och handlade lite. När vi kom hem så satt jag ute i solen och när Calle och Kevin hade badat klar så tog jag Calles maddrass och la mig i poolen och flöt på den, härligt!
Annars har det inte hänt så mycket idag. Nu ska jag kolla på Bring it on och sen ska jag nog sova.
Imorgon blir det Hudikkalaset med Evve! :D
Puss!

What are words...

If you don't mean them...

Lyssna på den här låten!
Brukar inte lyssna på Chris Medina i vanliga fall, men den här låten är så sjukt fin.

Ulrik Munther ♥

Sjuuuukt vad jag älskar den här killen!
Så snygg så jag döör.

Sooommar!

Hejhej!
Riktigt sommarväder har de varit idag, första gången på hur länge som helst, underbaaart!

Igår hade jag och Evve Saw maraton, fast vi somnade vid halv tre, vid femte filmen, så vi hann inte se dom sista, haha.

Idag så åkte vi till hennes stuga och badade å spelade fia med knuff, sen åkte vi hem till mig och hämtade pengar och sen till stan för att köpa biljetter till Hudikkalset på lördag!

Jag kom hem vid fyra nångång och då åt jag mat, makaroner och köttbullar :D
Sen följde jag med mamma och Calle till bryggan vid tools och knäppte lite kort när Calle och Hobbe badade.

Nu sitter jag här och är gladast i världen, jag har nämligen övertalat mamma att vi ska skaffa en till hund, en chihuahua!! Så nu sitter jag och letar lite på blocket, nackdelen är bara att hon inte vill ha en valp, eftersom vi inte har tid att vara hemma med den på dagarna, som man måste i början, så jag måste hitta en vuxen hund som inte är alltför dyr, men de gör jag väl snart hoppas jag!

Ah, men nu ska jag ta och kolla på film eller nåt.

Puss!



Stockholm!

Hejhej!

Igår kom jag hem från en grym helg i Stockholm, jag var helt slut så jag orkade inte skriva nånting, men jag ska berätta om de nu tänkte jag.

Fredag:
Jag och Olivia sov hos mamma och vi ställde klockan på tio, vilken visade sig vara lite onödigt eftersom vi inte skulle åka till Gävle förns halv tre. Men de var nog rätt bra ändå, för vi skulle packa, göra oss klar, gå ut med Hobbe och städa mitt rum och allt de tog ett tag. Ah men som sagt så kom pappa och Calle och hämtade oss å sen åkte vi till Gävle. När vi kom dit så spelade jag, Calle och Olivia rally på wii, jag kan ju bara säga att jag är SÄMST på de.
Senare på kvällen så åt vi mat å sånt, sen så gick jag och Olivia och la oss för att kolla på film, vi skulle egentligen lägga oss tidigt, eftersom vi skulle upp vid sju dagen därpå, men vi somnade nog inte förns närmare ett, vi kollade på The Omen så vi var nå sjukt rädda efteråt, vi sov inne i Micke och Sandras sovrum å dom sov på soffan, för att Emilia var också där å hon sov i Olivias rum, men iallafall så hade dom en garderob som vi var asrädda för, hahah. Men vi somnade till slut.

Lördag:
När klockan ringde på lördagen så var vi nå sjukt trött, vi somnade om å sov till halv nio när Calle kom och väckte oss, eller jag sov inte riktigt, mera halv sov kan man säga.
Vi blev lite stressade iallafall så vi skyndade oss upp och åt frukost och sminkade oss, plattade håret osv..
Fast vi kom inte iväg förns närmare elva.
Gick ganska så fort att åka till Stockholm faktiskt, när vi kom dit så lämnade vi alla saker i Mias lägenhet och sen så gick vi till tunnelbanan för att åka till slussen och ta färjan över till Grönan!
Och gissa vem som fick visa vägen då? haha, vem är proffs på att hitta i sthlm? ;)
När vi kom över till Grönan, så åt vi mat på en restaurang utanför innan vi gick in och SEN gick vi äntliiigen in på Grönan.
Sjukt kul vare, jag och Olivia åkte Insane och de var nog de värsta jag har gjort, trodde seriöst att jag skulle dö när man åkte upp, sen hann jag inte tänka så mycket mer, men rätt kul vare och den nya bergochdalbanan Twister var ju sjukt kul, lite kort bara. De var långa köer, eftersom de var sommarkrysset också, haha, alla som kollade på de på tv måste ha hört oss skrika när vi åkte Insane.
Vi var kvar där till närmare halv tolv, sen tog vi färjan tillbaka till slussen och gick upp mot gamla stan för att handla frukost på den enda affären som var öppen. Sen tog vi tunnelbanan tillbaka till Mia, då åt vi Ben & Jerrys och chips, vid halv ett gick vi och la oss. Och grannarna hade fest, tyckte riktigt synd om pappa, Calle och Micke som sov i vardagsrummet som låg vägg i vägg med grannarna. Jag och Olivia sov i sovrummet med dörren stäng men vi hörde ändå musiken in, så ni kan ju tänka hur högt de var.
Vi la oss vid ett igen och då var alla helt slut och vi somnade rätt så fort.

Söndag:
Klockan ringde vid åtta, men ingen av oss orkade kliva upp så vi somnade om ett tag till och sen vare samma sak som på lördagen, bara att skynda sig upp, duscha, fixa sig å äta frukost, alla blev klar i rimlig tid faktiskt och då var vi ändå fem personer som hade duschat å så. Tog tunnelbanan in till stan för att shoppa. Jag köpte in så mycket, en tjocktröja + nagellack på Cubus och ett linne på BikBok, kändes som vi gick flera mil under dagen, både jag och Olivia hade ju ont i fötterna sen lördagen och att gå hela dagen på söndagen också fick det bara att bli ännu värre, usch vilka skavsår jag har nu, Converse är sköna att gå i korta bitar, men inte flera timmar.
Vi skulle inte stanna så länge egentligen med tanke på att vi skulle åka hem också, men vi kom nog inte iväg hem förns vid sex nångång, vi åkte till Djursholm ( heter de så? :S) och kollade på husen där, sjuuuukt vilka hus alltså! Där ska jag bo när jag bli stor och tjänar flera miljoner ;)
Vi stannade i Uppsala och åt på Max, sen åkt vi hem, släppte av Olivia och Micke i Gävle sen fortsatte vi hem, kändes som en evighet innan vi kom hem.
Var väl hemma runt tio och då gick jag och la mig nästan på en gång, helt slut efter att ha sovit ca tolv timmar sammanlagt sen i fredags, tolv timmar sover jag vanligtvis på en natt... iallafall nu när de är sommarlov.

Men de var de värt, har haft en sjukt grym helg!

Idag väckte mamma mig halv tolv och då gick jag upp å åt frukost, duschade å sånt, sen åkte vi in till stan och kollade lite, sen till Madde och André för att fika, stannade där till fyra typ.
Sen åkte vi hem och åt mat, sen följde jag med mamma och Callle till bryggan vid tools, för Calle skulle fiska, fast han fick ingen fisk.

Nu är det bara jag vaken, fast jag ska nog också sova snart, känner mig fortfarande helt slut.. ;S
Imorgon ska jag till Evve, då ska vi kolla på språkresor, köpa biljetter till Hudikkalaset och kolla på Saw filmerna, sover även där, och då blir jag väl där på onsdag också.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen och kolla på Tsatsiki; vänner för alltid, så sjukt mysig film :)

Puss!





Uuusch, det kröp precis en spindel brevid mig dator, i min säng! Uuuh, tror jag sover på soffan inatt...

I Gävle

Hejhej!
Snor Olivias dator en sväng, som är nå sjukt svår att skriva på :O
Ah just nu sitter jag i Olivias rum i Gävle och väntar på att hon ska duscha klart, då ska vi måla naglarna och sen ska vi nog kolla på film och sova.
Dom andra sitter ute å kollar på tv, så känner mig lite halvt osocial.
Ah, imorn drar vi till Stockholm och går på grönan, hoppas på bra väder!
Måste bara berätta en sak till innan jag slutar, nästa sommar ska jag och Evve på språkresa, sjuuuukt vad jag längtar! :D
Men nu ska jag sluta innan jag råkar radera allt jag har skrivit, var inte alls lätt att skriva på hennes dator.
Puss!

Gocart!

Hejhej.

Ledsen för dålig uppdatering igen.. Men Olivia har varit här sen i fredags så jag har inte haft tid att skriva nånting.

Vi har inte gjort sådär jättemycket, vi var och såg baksmällan 2 på bio också har vi varit ute i Arnön en dag, annars har vi bara varit hemma och badat och kollat på film.

Imorgon så ska vi skjutsa hem Olivia till Gävle, också sover vi där allihopa (jag, pappa och Calle) och på lördagen så åker jag, pappa, Calle, Olivia och Micke till Stockholm för att gå på Gröna Lund, sen lånar vi Mias lägenhet och sover där till söndag, på söndag kan vi väl förhoppningsvis gå på stan en sväng innan vi åker hem.
Ska bli kul iallafall. Egentligen skulle vi ha åkt till Leksand med Erik å Carro å barnen, men Erik måsta jobba så vi fick avboka ;/

Men nu måste jag sluta och gå och göra mig klar för snart kommer pappa och Calle och hämtar oss å då ska vi in till stan och köra gocart.

Hörs!

Puss




Gammal bild, sen förra året :)

Klantig hund?

Hejhej!

Har haft en grym dag med Evve idag.

Dagen började med att jag klev upp vid tio och gick ut å sprang med Hobbe, sen så kom Evve och då gick vi ut och badade i poolen, 32 grader, underbart!
Efter vi hade badat ett tag så gick vi upp och bakade kladdkaka som vi åt medans vi kollade på Saw 6, sjukt äckligt film.

Efter filmen så gick vi ut och Hobbe följde med oss och när vi sitter ute vid poolen så ramlar Hobbe ner i den! Finns de nån dummare hund? Hahah, kul vare iaf, önskar vi hade filmat de.
Sen så badade jag å Evve ett tag och nu har hon nyss åkt hem.

Nu väntar jag på att pappa ska grilla klart, sen ska jag äta och gå över till Anna & Conny och vara barnvakt där ikväll.
Ni får jättegärna smsa, för jag kommer inte ha så mycket att göra när barnen sover.

Puss & kram


Cpdator!

Tyvärr så är de såhär att min dator är helt dum i huvet, känner att jag har lust att slå sönder den just nu.

De funkar inte att lägga in headern, varje gång jag ska göra de så försvinner allt och de går inte att klista in.
Helt cp, jag hatar att hålla på med koder å sånt.

Så ah, nu får de vara såhär så får jag be nån om hjälp.

Puss

Ny design

Hej!

Jag ska blogga snart de lovar jag!

Men just nu håller jag på att ändra designen lite, så ni vet ifall de ser konstigt ut!

Hörs senare.

Puss


Bloggpaus

Hejhej, superdålig uppdatering, jag vet!

Men saken är den att jag har inte alls nån lust att blogga längre, funderar på att sluta helt, fast samtidigt är det kul att skriva ibland.
Men vi får väl se hur de blir.

Men nu vet ni iaf.

Hoppas ni har de bra.

Puss & kram

RSS 2.0