Hemma igen!

Hej, de verkar som att mitt senaste inlägg inte blev publiciterat (säger man så?:S) så jag publicerar de igen då och jag lägger till bilder också den här gången!
Ni får läsa de som att de är skrivet i tisdags, för jag orkar inte skriva om allt :)


Hej!

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår, men då var jag så trött och hade så ont i hvuet så jag gick och la mig på en gång när vi kom hem.

Men ska jag ta och berätta lite om dygnet på birka då.

På söndag klev vi upp tidigt och gjorde oss klar, sen mötte vi Alice och Agneta nere vid konsum, där vi klev på bussen vid 10 ungefär.

Sen åkte vi buss tills vi kom till Gävle bro där vi stannade och åt mat en timme ungefär, sen fortsatte vi åka buss, vi kom fram till Stockholm vid fyra ungefär och då var de bara att vänta, de var ju så sjukt mycket folk så vi hade ingenstans att sitta heller, eller vi hade en stol och jag och Alice satt på väskorna.
Där fick vi vänta i två timmar, sen ställde vi oss i kön för att börja kliva på båten, de var ju två "stop" eller vad man ska säga, ett där man går in från cafét in till där man kliver på själva båten, där man ska stoppa in ett kort i nån maskin, jaa dom flesta har väl säkert åkt dom där färjorna.

Ja, först fick vi ju stå i båda köerna jätte länge, sen när vi äntligen kom fram till där man stoppar in ett kort så man får gå på båten så säger dom att de är slut på första insläppet, att dom fortsätter släppa in om en halvtimme, så då fick vi vänta en halvtimme till, vi som stog först i kön hamande ju sist sen, känns ju jätte kul när man har väntat två timmar.

Men de gick rätt så fort när dom väl hade börjat släppa in igen.

När vi väl hade kommit på båten, så letade vi rätt på våra hytter, mamma och Agneta hade en och jag och Alice hade en.

Sen så gick vi ner och kollade runt lite på båten å så innan vi gick och duschade och gjorde oss i ordning, för halv nio så skulle vi ner och äta, och de var sjukt mycket mat!
Jätte gott var de!

Efter de så gick vi bara runt, kollade lite i taxfreen å sånt, sen lyssnade vi på alla som sjöng kareoke, de var nog roligast.

Sen kom de fram en kille som var utvecklingsstörd som började prata med mig och Alice, han var jätte rolig och jätte snäll, haha :)

Sen morgonen efter så blev han jätte glad när han såg oss vid frukosten :)

Ah, vi gjrode inte så mycket resten av kvällen, satt nere och lyssnade på musiken å kollade när dom dansade å så.

På söndan så väckte Agneta oss vid åtta och när vi kollade ut så såg vi Åland, de var ju lite häftigt ;)
Vi klev upp och gjorde oss klar sen gick vi ner och åt frukost, de var också gott :)
När vi satt och åt så startade dom motorerna så borden och allt skakade jätte mycket.
Efter vi hade ätit frukost så åkte vi upp till badet och de, för jag och Alice skulle bada, de blåste jätte mycket så när man gick så kände man hur båten gungade, så de blev att man gick snett, de var ganska äckligt.
På badet hade dom stängt av poolen också, för de var så mycket vågor så vattnet hade åkt hur, haha.

Men vi solade och badadet i bubbelpoolerna ett tag, sen när vi satt i bastun så var de ett jätte stort fönster så man såg ut över vattnet och Alice puckot, trodde hon såg en pingvin mitt ute på havet lixom, mellan Åland och Sverige!
Hahah.

Efter vi hade badat så satt vi uppe utanför badet och drack dricka å sånt, för då hade de slutat blåsa och de var jätte soligt.

Sen kommer jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde, vi gick på texfreen en gång till, jag köpte parfym och toblerone, sen gjorde vi väl inte så mycket mer, vi fikade lite och sen var vi mest uppe på våra rum.
Jag och Alice köpte tacochips och salsa såg som vi tog med upp på rummet sen låg vi i sängarna och pratade å så.

Vid halv fyra fick vi börja kliva av, de gick lite snabbare att komma av än att komma på, så vi var ute efter bara några minuter.
Då fick vi kliva på bussen på en gång och sen var de bara att åka hela vägen hem igen, vi stannade vi Gävle bro och åt mat igen.
Jag var så sjukt trött och hade så otroligt ont i huvet hela vägen hem och när vi kom hem vid nio så gick jag och la mig på en gång.

De var vårat dygn på Birka de, bilderna får ni imorgon.

För nu vill jag sova om jag ska orka gå upp till skolan imorn!

Men vill ni så kan ni ju gå in på min facebook och kolla :)

Godnatt!







Åland imorn!

Godmorgon!

vill börja med att säga till Maja, börja läsa en blogg du gillar istället för att klaga på mig, de här är min blogg och jag bestämmer väl själv när jag ska blogga och vad jag ska skriva om.
Nejdu tjejen nu räcker de ;)


Idag ska jag in till stan med Alice en sväng och kolla på lite kläder, för snart åker vi ju till Turkiet!
Ska även köpa en ny mascara eftersom min är helt slut.

En annan sak jag inte har berättat för er är att imorgon åker jag till Åland med Alice, mamma och Agneta!
Grymt kul ska de blir! Och de kommer ju massa bilder därifrån när jag kommer hem.

Men nu måste jag gå och göra mig klar om vi ska hinna med bussen.

Puss & kram


Filmtips!

Hejhej :)

Idag på konfirmationen så kollade vi på The passion of the christ, den handlade om Jesus liv några dagar innan han korsfästes, i stort sett var hela filmen väldigt tråkigt.
Men efter halva filmen eller kanske på slutet jag vet inte riktigt, de var nog de värsta jag har sett i en film.
Man fick se när dom satte fast han i händerna och piskade han, först med vanliga piskor och sen med piskor med taggar (jag vet inte vad de heter för nåt?) dom slutade ju aldrig heller, till slut var ju hela människan helt sönderslagen och då kommer dom och trycker ner en krona med taggar över hans huvud.

Sen fick man se när dom tvingade han bära sitt eget kors hur långt som helst medans dom slog han, han kunde ju knappt gå och på slutet så spikade dom fast hans händer och fötter i korset, de var nog bland de värsta jag har sett.
Att man ens kan göra så mot en annan människa de förtår jag inte.

Men nu till något roligare kanske?

När jag ändå berättar om filmer så kan jag ju passa på att berätta om Hur många lingon finns det i världen?
Filmen med Hudik teatern, de kan vara en av de bästa filmer jag har sett.
Jag såg den på premiären med pappa, Calle och Mats.
Den hade ju verkligen allt, både rolig och sorglig, och skådespelarna är ju helt underbara dom med!
En film som jag tycker alla ska se!

Nu blev de mest filmtips i det här inlägget, men jag har inte så mycket annat att berätta om heller.

Jag kan ju säga att jag saknar min mobil nå sjukt mycket!
Den har gått sönder, eller den laddar inte, så pappa ska lämna in den till veckan, vem vet när jag kommer få tillbaka den... och alla mina sms som kommer försvinna, de är nånting jag inte vill! Men de kanske är bra också...

Men nu ska jag göra någonting annat!

Puss & kram

Soooool!

Godmorgon!

Har nyss varit ute på promenad med Hobbe i det fina vädret, riktigt sommar väder är de ju ute nu!

För en liten stunds sen åkte mamma och Calle ut till en av mammas kompis för att släppa hundarna och vara ute ett tag, så jag är ensam hemma, rätt skönt är de ju.

Men jag ska ta och göra mig klar för om en timme ungefär är de konfa, hade ju hellre varit hemma idag, menmen så är de!

Hörs senare!

Puss & kram

Lördag

Hej (:

Underbart väder de är ute idag! Hoppas det fortsätter så all snö försvinner.

Jag har nyss kommit hem från en sväng i stan med Alice, mamma och Agneta, vi skulle boka resa till Åland som vi åker på den 27 mars! men det var stängt, så det blev en sväng på stan istället, jag köpte inget, jag måste börja spara pengar nu när resan till Turkiet närmar sig.

Igår var jag och Alice hemma hos pappa och hade "filmkväll" eftersom han jobbade kväll.

De började bra vi hade jätte kul tills vi kom tillbaka från Carro efter att vi hade lånat filmer och margarin av henne, då råkade jag klämma Alice lillfinger i dörren, hon hade sitt finger vid gångjärnen på dörren och jag såg inte de så jag stängde, som tur var så smällde jag inte igen den, då hade nog hennes finger gått av, men hon har världens blånagel idag och de ser väl inte sådär jätte mysigt ut.

Förlåt älskling <3

Jag bakade en kladdkaka för att gottgöra henne sen låg vi i soffan och kollade på tv och åt kladdkaka med glass resten av kvällen, till ungefär 11, sen gick vi hem till henne för att sova där.

Nu sitter jag här men snart ska jag göra mig klar för att åka till Lingarö för att vara barnvakt åt Alva och Hugo medans Karin och Matthias är på fest.
Blir en mysig kväll med gullungarna!

Ha en bra lördagskväll så hörs vi imorn!
Puss & kram


Tycker ni att de ser äckligt ut så kan jag ju säga att de ser ännu värre ut idag!

Torsdag

Hej förlåt att jag inte har skrivit nånting... fast jag hade lovat.

Men jag har inte haft nån lust att skriva nånting och då blir de inte att jag orkar logga in och skriva, sen är de inge kul när jag inte kan fixa designen eftersom photoshop inte funkar, men jag ska försöka bli bättre.

Men jag tänkte att jag hoppar över allt som har hänt den tiden jag inte bloggade och börjar om nu istället, annars blir det så mycket.

Fanns egentligen har jag väl inte så mycket att skriva om, de har inte hänt nånting förutom de vanliga, skola, läxor, prov, kompisar, tjafs, de vanliga alltså.

Jag kan ju säga att jag hade ett jättebra sportlov iallfall, jag åkte slalom två gånger en gång i Järvsö och en gång i Hassela också var jag med Alice å sånt.

Idag har jag varit med Evve, vi började kolla på Paranormal Entity (vet inte riktigt hur det stavas) men sen började den hacka, eller allt stängdes av så då satt vi bara vid datorn och kollade på facebook tills hon skulle hem.

Nu ska jag ta och kolla på Big Brother, jag är så glad att jag är klar med allt skolarbete, de är lätt värt att sitta och jobba på lovet nu kan jag ju säga, de var sjukt mycket innan lovet, spanskan, son, svenska och no, men nu är jag klar med allt de.

Puss & kram


 

Uppdatering!

Förlåt att jag inte har bloggat nånting på en vecka nu, jag har inte haft nån lust alls och jag har inte haft något speciellt att skriva om heller.

Men jag ska börja blogga igen, jag håller på fixar desigenen nu, så ni vet ifall de ser konstigt ut.
Så skriver jag ett längre inlägg när jag är klar med de!

Puss & kram

RSS 2.0