Hejdå Sverige!

Hej!

Jag hann att skriva ett till inlägg ändå, klockan är tjugo över åtta och jag har duschat å ätit frukost å sånt.
Nu ska jag snart gå upp och packa det sista och sen åker vi till mamma för att gå ut med Hobbe och lämna datorn medans vi väntar på Karinm Matthias, Alva och Hugo, sen åker vi till Mia i Stockholm och äter "lunch" där innan vi åker till Arlanda, tjugo i sex kliver vi på flyget och sen är vi i Turkiet!

Ha det superbra nu, så hörs vi!

Puss & kram

Turkiet imorn!

Hejhej :)

Imorgon så åker viii äntliiiiigen, och ni ska bara veta hur mycket jag längtar! Så otroligt skönt ska det bli!
Det enda jag är lite orolig över är det där asmolnet från Island som tydligen ska dra in över Sverige imorn...
Har vi riktigriktig otur så kommer vi inte få åka.. Men vi hoppas på att det inte är så farligt.
Men jag lovar att förstör det där dumma molnet våran resa, då ska jag åka till Island och täppa igen vulkanen så att den inte kan spruta ut nå mer lava, dumma vulkan som skulle få ett utbrott precis när vi ska åka!

Aja, nog om det.

Idag är det måndag, vilket betyder skola, vi har inte jobbat så mycket idag, på matten hade jag inget att göra eftersom jag är klar med boken, på engelskan satt vi ute å "jobbade" fast vi pratade hela lektionen, på son kollade vi på film, på idrotten hade vi basket och tennis och sen sist på non så kollade vi på kycklingarna som har kläckts idag, sjukt söta! Sen satt vi och pratade hela den lektionen också.

Efter skolan så följde Alice med mig hem och hjälpte mig att packa, sen så åt vi grillat å satt å pratade bara.
Kommer sakna henne nå otroligt mycket!

Nu ska jag kolla på Easy A och vid tio ska jag se Big Brother (som jag missar i två veckor nu, eftersom vi åker på läger direkt när jag kommer hem ;( ) sen så är det väl bara att sova, för att kliva upp och duscha imorgon bitti, sen så drar vi till Stockholm och Arlanda, gryyymt!

Det här blir förmodligen mitt sista inlägg innan vi åker, om jag inte hinner skriva nånting snabbt imorgon. Får jag tag på en dator så kanske jag kan slänga in ett inlägg också, annars hörs vi om en vecka igen!
Ha det jättebra här hemma i Sverige nu!

Puss & kram


Tråkig söndag!

Hejhej :)

Jag hatar söndagar! Så sjukt långtråkiga, den har söndagen har varit hur lång som helst.

Det började med att jag klev upp vid halv 10, sen åkte jag och Alice till Njutånger för att gå på gudstjänst... trodde vi, men när vi kom dit så var de låst och det var inga folk där.. så det var bara att vända och åka hem igen, senare fick vi reda på att den var på ett annat ställe i Njutånger, jättekul, verkligen...
Nu struntar jag i gudstjänsterna, finns inte en chans att jag hinner gå på alla ändå.

När jag hade kommit hem så satt jag ute i solen i det underbara vädret, känns ju lite sådär att lämna Sverige nu när det är så varmt ute.. Sen vid två så kom Alice till mig då badade vi i poolen i en timme sen så gick vi upp och kollade på film, den dära skräckfilmen jag berättade om igår (som jag inte kommer ihåg namnet på just nu) fast den var inte alls lika läskig den här gången.

Vid halv sex så åkte hon hem och då gick jag ner och strök tvätten och sen åt vi mat.

Efter det har jag inte gjort nånting nästan, packat lite tills tisdag, städat mitt rum å sånt.

Just nu är jag väldigt rastlös, jag hade kunnat gå ut och springa ett varv runt Iggesund eller nåt. Men om 20 minuter så började Big Brother då håller det på tills halv 11, så efter det ska jag sova eftersom det är skola imorn.

Ajaa, hörs imorn!

Puss & kram

Jordens undergång idag...?

Hejhej :)

Idag är det lördag.. men än så länge har jorden inte gått under, inte vad jag har märkt iallafall!
Hoppas på att det inte händer nånting inatt heller bara ;)

Igår så hade jag en riktigt rolig fredagskväll med Alice! Vi lagade amerikanska pannkakor som vi åt med sirap, grädde, hallon och jordgubbar, nå otroligt gott!

Efter det så kollade vi på The roommate och Insidious och den KAN vara den läskigaste filmen jag har sett! Sjuukt vad vi var rädda, fast det var ljust ute å allt. Men den var riktigt bra, en av dom bästa skräckfilmer jag har sett också, vill ni se en riktigt läskig och bra skräckfilm så kollade på den!
Till filmerna så åt vi resten av grädden, jordgubbarna och hallonen tillsammans med chokladkakor. GOTT var de!

Idag så har jag varit i stan och i Arnön med pappa, Calle och farfar. När vi kom hem så badade jag i poolen med Calle en timme, 32 grader! Känns inte som om det kommer bli så himla stor skillnad att komma till Turkiet faktiskt ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig för att kliva upp imorgon och gå på gudstjänst med Alice, sen så ska jag väl hem och kolla kläder å sånt, för snaaaaaaart åker vi! 3 Dagar! :D

Godnatt :)



Jorden går uder?

Har ni hört att jorden ska gå under på lördag?

Det är nån gubbe i USA som säger att det är 7000 år sedan Noak seglade ut med arken just på lördag den 21 maj.
Och att allt står i bibeln.. Jag vet inte riktigt om jag tror på det, men lite läskigt är det ju, lixom lördag.. kunde dom inte sagt en annan dag? Jag har ingen lust att dö, jag vill ju till Turkiet på tisdag! Hahah, ah vi får väl se vad som händer, jag kommer iallfall vara otroligt glad om vi vaknar på söndag och inget har hänt!

Vad säger ni? Går jorden under på lördag, den 21 maj?

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag


En vecka!

Hejhej!

Imorse vaknade jag av att det spöregnade, jättekul -.-
Det har regnat i flera dagar nu, fast är det sånt här väder nästa vecka i Sverige så blir jag glad (A för då missar vi inte så mycket, hahah.

Riktigt skönt med sovmorgon var de iallafall, jag kom till skolan kvart över nio och då hade vi matte.
Sen på son så kollade vi på film, sen hade vi bara bild och lästid i 20 minuter.

Efter skolan var jag med Alva, superkul som vanligt, verkligen jättelänge sen, jag har seriöst inte träffat henne sen halloween i höstas när vi var på boda borg, sjukt!
Ah, vi bakade kladdkaka och kollade på film som vanligt, vi kollade på Instängd (den heter nåt annat på engelska, men jag vet inte hur det stavas såå jag vågar inte skriva de ;P )
På en del ställen blev vi livrädd iallafall, även fast båda hade sett den förut, haha. Men jag har haft en jätterolig dag iallafall.

Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries och sen ska jag nog sova och drömma om Turkiet. Tänk att den här tiden om exakt en vecka så sitter vi på flyget! SJUUUUKT VAD JAG LÄNGTAR! :D

Hörs!

Puss & kram

I won't let you..

close enought to hurt me..


Hej :)

Idag har jag och Rebecca varit riktigt duktiga och sprungit TVÅ varv i slingan + att vi har minskat tiden med sex minuter jämfört med förra året ;Å
Hahah, men sjukt jobbigt var de, även att jag typ förstörde min höft, nejdå, men jag vet inte vad jag har gjort, man känner typ nånting som hoppar när jag går + att det gör ont ;/

Annars då? Det har inte hänt så mycket idag, mer än att jag har varit i skolan, efter skolan så var jag Evve, vi kollade på The uninvited och sen gick vi till preem och köpte godis medans vi väntade på bussen.

Imorgon ska jag vara med Alva, så otroligt länge sen nu, jag saknar dig vännen!

Och gissa vad?! Imorgon så är det EN enda vecka kvar tills vi åker till Turkiet!! Nå sjukt vad jag längtar alltså! 
Även fast jag är livrädd, men det ska bli såååå kul! Och ni kommer nog få höra rätt så mycket om det den här veckan ;)

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av Big Brother och sen ska jag duscha och kolla på Big Brother igen, sen sova, sovmorgon imorn och sen träffa Alva :)

Puss & kram





Oh mirror in the sky...

what is love...?

Hejhej :)

I fredags var det en grym kväll! Det var jättekul!

Jag gick till skolan vid fyra, då var de redan ganska många där, några var uppe i matsalen och några nere på hkn och gjorde mat. Efter en stund så kom Rebecca och Alice då fixade vi med ljus å sånt, när jag och Rebecca skulle upp till studion och kolla om det fanns ljussaker (såna dära saker som man har ljusen i) så skulle vi tävla upp för trapporna också då sprang jag rakt in i räcket och slog i höften så jag har typ världens blåmärke där nu, ont gör de! Hahah, senare så satte jag och Beccis upp frågor till en tipspromenad nere i hallen som man kunde göra innan maten om man ville.

Vi hade väl inte sådär super mycket att göra den sista timmen innan alla kom, så vi gick väl mest runt eller spelade kort, förutom dom som lagade mat, riktigt duktiga var dom, för det var MYCKET att steka och skära.

Vid sex så kom alla och då fick dom äta och det blev väl lite kaos ett tag för att allt tog slut och sen gick hela klassen förutom jag och Alice och åt, så vi fick fixa allting. Markus fick åka till rättan flera gånger och handla. Men det gick bra ändå. Och vi har fått jättemycket beröm, så jag antar att det var bra.
Efter alla hade gått hem så var det bara städningen kvar, men det gick rätt fort för den mesta disken kunde vi ta i stora diskmaskinen i matsalen och resten diskade vi nere på hkn.
Vi var klar vid åtta, det trodde jag inte, jag trodde inte att vi skulle komma därifrån förns runt 10,11.
Men ah en super lyckad kväll som sagt! Jag älskar min klass! 8B <3

Efter att vi var klar så följde jag ju med Jesper hem, det är ju en bit till Nianfors så vi var väl inte där förns vid nio eller nåt. Då gick vi ut med hans hund, sen gjorde vi inget speciellt fram till elva, då gick vi ut och gick i spöregnet och mörket, också mötte vi massa grodor som hoppade framför oss, jag var livrädd att jag skulle trampa på dom. Så sjukt äckliga!
Ah efter det så gick vi in och började kolla på The Uninvited, fast jag somnade typ efter halva så vi gick och la oss istället. Dagen efter så skjutsade hans pappa hem mig vid ett, när dom skulle in till stan och handla.
Ah, sen så gjorde jag inget mer den dan.

Idag så var det bara att kliva upp och gå på konfa, sista gången för mig idag! Så nu är det bara lägret kvar också konfirmationen i kyrkan då, sköööönt!

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag och Calle bakade fruktpaj idag, eller bärpaj kanske man säger? Om det är hallon, blåbär å såna saker? :S

Haha, ah iallfall så ska jag kolla på Vampire Diaries nu, snart har jag sett hela säsong två, vad ska jag göra dårå på kvällarna? Kommer ju sakna Elena, Stefan och Damon juu, haha nej, men det är ju lätt en av dom bästa serierna jag har sett!

Aja, hörs!

Puss & kram


Tillbaka!

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på hela veckan, men jag har verkligen inte haft nån lust..

Tänkte dra lite snabbt vad som har hänt i veckan.

I måndags så var jag i skolan men sen var jag bara hemma, på tisdagen så gick jag, Alice och Roni till slingan och upp i skogen för att spela in en film om indianer till engelska grupparbetet. Tog väl sådär en två timmar eller nåt, för vi skrattade mest, men till slut blev de bra. På onsdagen så visade vi upp de för resten av klassen, sjukt pinsamt, men dom tyckte de var bra, sa dom iallafall, får väl tro på de då ;)
Sen efter skolan så stod jag och Rebecca nere vid mitt skåp också kommer de två stycken ifrån HT och frågar om dom får fråga mig en fråga, och jag blev helt chockad så jag hann inte tänka så mycket, så jag sa ja.. dumt nog.
Sen frågade dom nånting och knäppte kort, också sjukt pinsamt!

Efter det så följde jag med Rebecca till stan och red med henne, riktigt kul var de! :)

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att gå i skolan, tråkigt väder är det också, när vi hade idrott idag UTE så började de spöregna och jag ser att det regnar minst lika mycket nu också. Tråkigt!

Imorgon så ska ha vi tacokväll för föräldrar och släkt på skolan, bara min klass, för att samla in pengar till klassresan, så jag kommer hem efter skolan för att duscha å så, sen ska jag tillbaka dit vid fyra, sen blir vi nog där hela kvällen. Efter det så ska jag följa med Jesper hem, så det blir inget inlägg imorgon, det hinner jag inte.

Nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries.

Ha de bra!

Puss & kram





Här får ni två bilder på mina nya tapeter också! Fast själva rummet
är inte färdigt än :)






Vampire diaries!!!!

JAA!
Tankafetast har seriöst räddat min helg! SJUUUUKT vad jag är glad just nu!
Äntligen har dom lagt ut säsong två av Vampire Diaries!!!!!!!! Nu är min fredagkväll + helg räddad :D

Hahah, ah sådär glad är jag just nu!

Men annars har det varit en rätt så tråkigt dag, jag har seriöst inte gjort nånting den här veckan mer än att gå i skolan och plugga, verkligen superkul vecka (y
Naae, inte direkt, men ganska skönt att vara hemma också.

Haha, jag har inte så mycket att berätta, ville mest berätta hur glad jag är!

Hahah, men vi hörs!

Puss & kram


Proooov -.-

Hejhej!

Jag borde egentligen plugga no nu, men de är så sjukt tråkigt och jag kan de mesta, sååå de får gå som de går imorn.

Den här dagen har varit sjukt tråkigt, först hade vi svenska och då fick jag och dom som inte hade redovisat göra de, så de är skönt att ha de gjort, gick ganska bra tror jag.

Sen så hade vi syslöjd och den lektionen är så gryyyymt tråkigt, förut var de bland den roligaste lektionen i veckan, när vi satt å pratade å hade jättekul... men mycket är förändrat nu.

Efter slöjden så var de avslappning och sen lunch - överkokta makaroner och skinksås, gick att äta iaf.

Sen så var de idrott och då kastade vi frisbee, astråkigt + att de var jätte kallt ute!
Efter de så var de so och den lektionen var väl okej, gick ganska fort faktiskt och sen spanska, aaaastråkigt ;O
Fast vi gjorde inte så mycket, skrev upp glosor och gjorde en hörövning sen fick vi gå.

Efter skolan så satt jag ute på parkeringen med Alice ett tag och väntade på hennes pappa som skulle skjutsa oss hem.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, kollat på big brother och pluggat lite.

Imorn är det fredag och sen helg, äntligen!

Jag är så sjukt trött på skolan, har inte alls nån lust att gå dit längre, de är inte bara skolarbetet, utan allt.
Känns som allt har förändrats så sjukt mycket på bara några veckor, de är inte alls samma sak längre...
Förut var det kul att gå till skolan och träffa alla, nu är de bara jobbigt.

Och jag vill bara säga, ifall nån från min klass eller nån annan läser det här så menar jag inget dumt alls, de är bara så jag känner och jag vet att de är fler som känner så.
Men jag älskar fortfarande min klass! :) <3

Ah, hörs!

Puss & kram




Tråkigt inlägg!

Hejhej!

Nu är jag på bättre humör! Har pluggat no en timme idag, så jag kan de mesta av de vi skulle kunna nu.
Och svenskan är jag också rätt så säker på, bara matten kvar nurå, men de går nog bra!

Efter den här veckan är det två veckor kvar sen åker vi!!!!! SJUKT vad jag längtar!

Idag var jag i stan med mamma och Carina och köpte tapeter till mitt rum, så hoppas på att vi kan tapetsera på lördag när pappa är ledig.
Kommer bilder på de sen när de är färdigt.

Ja, annars då? Så himla mycket har jag väl inte att berätta, mer än att jag är sjukt trött och jag ska nog lägga mig i sängen och kolla på några big brother avsnitt tills jag ska sova.
Jag har laddat ner dom första avsnitten, jag började kolla vid avsnitt 10 eller nånting sånt, eller ah jag började väl kolla då, sen hoppade jag massa, jag kollade inte varje dag. Men ah jag ska iallafall kolla på dom avsnitten jag inte har sett.

Tråkiiiigt inlägg, jag vet, men jag har inget att skriva om.

Hörs!

Puss & kram



Klagomål!

Nuu tänker jag börja med att klaga lite!
Så ni som inte vill läsa kan ju scrolla ner, hahah!

Föörst så vem är idioten som har kommit på att man ska ha begränsad tid på spotify?!
Ååh vad irreterad jag är på de! Och ALDRIG att jag köper premium och betala 99 kronor i månaden, glöm de :O
De är dom inte värd idioter!

Också skolan, första dan efter lovet och jag är redan trött på den -.-
Vi ska ha klar svenska redovisningen på onsdag också skulle vi tydligen ha no prov på fredag + att engelska grupparbetet skulle vara klart den här veckan också tror jag sen så fick jag reda på att vi skulle knäppa klassfoto imorn och de HATAR jag, de är typ de värsta som finns, sen blir man alltid asful på dom också.

Också till sist min cpmobil, som nyss har varit inne på lagning, men ändå så gåre inte att skicka sms på den -.-
Sen kan jag ju passa på att klaga på vädret också, vart tog de fina sommarvädret vägen? :O De har regnat idag och snöat på vissa ställen här i Iggesund, nej usch!

Meeen vissa saker har ju varit bra iallafall, tillexempel att jag, Alice och Rebecca har suttit i cafeterian hela dan och sluppit alla lektioner och vi fick sluta två timmar tidigare än alla andra.

Så de var grymt skönt!

Men nu ska jag gå och lägga mig, eller ah om en stund iallafall, så jag orkar kliva upp och duscha imorn.

Puss & kram


1 maj!

Hejhej!

Ska börja med att tacka alla för en otroligt grym kväll igår!
Vi var nog runt 18,19 personer på slutet, men de var ett grymt slut på världens bästa lov iallafall!

De började med att Jesper kom till mig vid fem ungefär och en stund senare så kom Evve också då gick vi till pappa och lämnade lite saker och sen så gick vi till Villagatan för att möta Patrik och sen ner till pizzan där vi mötte Rikard sen så åt vi mat och satt där ett tag, fast efter ett tag så blev de tråkigt så vi gick upp mot småvägarna och gick en låång väg hem till Patrik för att hämta raketer, men efter de så gick vi upp på Ankarmon.
Då var väl klockan sju, så vi gick ner på stranden och satt där i solen i flera timmar.
Senare så kom Jonas och Hampus också.
Senare så gick vi till preem för de var några som ville ha godis och när vi skulle gå därifrån så kom de fler personer, jag kommer inte ihåg alla, men Andreas, Roni och Johanna kommer jag ihåg iallafall, haha.
Sen så gjorde vi väl inte så mycker mer, eller jo när vi kom tillbaka då hade dom tänt den stora brasan så vi stog och värmde oss där ett tag, för när solen gick ner så blev de askallt.

Sen träffade vi fler folk, jag vågar inte skriva namnen på alla för jag kommer glömma hälften, men många var vi allafall.
Vid 10 så smällde dom raketer så då kollade vi på de och sen gick vi ner på stranden för att smälla dom raketerna vi hade med oss.

Ah, vi var där nere ett tag sen så gick vi upp mot restaurangen å de och satt där uanför, aaaskallt var de!
Vi satt väl där en timme eller nåt, men sen gick jag och Evve tillbaka till stranden för att leta hennes linsskydd till kameran och den turungen hittar en tjuga i trappan, haha.
Vi hittade inte hennes linsskydd iallfall så vi gick tillbaka till dom andra och då skulle Evve hem så, hon jag och Jesper gick till preem och väntade på hennes pappa. Sen så gick jag och Jesper hem till mig och kollade på film till två.

Har hört att dom andra var kvar där till ett, jag fattar inte vad dom gjorde där för alla hade ju gått därifrån vid 11 när vi gick hem, haha uuusch vad kallt :O

Haha, men en jättekul kväll var de!

Tyvärr har jag inga bilder, Evve har inte skickat dom än, men vill ni se så kan ni gå in på hennes blogg så länge!

www.evvetano.blogg.se


RSS 2.0