Rockbjörnen :)

Hejhej :)

Ni skulle hört vad det åskade här förut och spöregnade, våran tv pajade så nu är vi utan tv tills fredag, inte för jag bryr mig så mycket för jag kollar nästan aldrig på tv, men tycker ju lite synd om mamma, Calle och Lars som brukar kolla.

Jag har precis duschat och nu sitter jag vid datorn och kollar på Rockbjörnen live, fast det enda jag egentligen vill se är när dom delar ut priser för att se om Ulrik vinner nåt och när han uppträder, haha :)
Önskar jag hade vart där och kunnat se det, men nu bor vi 1000 mil därifrån i lilla Igge så då blir det till att kolla på datorn istället.

Imorgon ska jag vara med Evvec efter skolan, jag vet inte vad vi ska göra, lyssna på musik, prata sånt vi brukar göra antar jag.
Och Evve om du läser, KOM IHÅG BOKEN! :)

Men nu ska dom dela ut det första priser, hoppas på att ULRIIIIIIK vinner! :D

Hörs kanske senare.

Puss!

Wonderwall!

Jag var ute med Hobbe nyss och när vi var på väg in igen då började det åska asmycket, lite halv läskigt att vara ute själv då, jag tycker det är rätt mysigt med åska, om man är inne, men som sagt inte ute helt själv när det är jättenära en.

Hihi, en annan rolig sak, på musiken idag så skulle vi sjunga och då började våran lärare sjunga Wonderwall och spela gitarr till å ja ba, men den här låten har ju Ulrik sjungit :D Eller jag sa det inte högt, men jag sa det till Rebecca och Olla, haha lite kul tycker jag, det fick mig på bra humör iallafall! :)

Nu ska jag ladda ner nån film som jag kan kolla på sen, känns som jag har sett alla filmer i hela världen snart, har ni förslag på nån bra film så säg till!

Hörs sen!

Puss


Videon måste vara iallafall två år, hihi så sööööt! :D
Helt sjukt att det har gått två år sen lilla melodifestivalen, och jag har följt han hela tiden! ♥

Slingan

Hejhej, har precis kommit hem från skolan.
Vi har sprungit slingan, sjukt vad jobbigt det är alltså, fast jaf förbättrade min tid med nästan fem minuter jämfört med förra året, även om jag bara sprang ett varv idag, haha :) Rätt bra ändå ju ;Å

Nu ska jag äta glass och kolla på lite bloggar, hörs sen!

Puss

Bluueee

Hejhej!

Ska börja med att säga att jag är glaaadast för att Ulrik följer mig på twitter! :D
Hihi :)

Ah, jag sitter vid köksbordet och kollar på film, eller halvkollar, jag har den på men jag läser bloggar osv samtidigt, så jag lyssnar mest. Har precis målat naglarna, det blev inte så superbra pga av att jag råkade dra dom mot papper, men det får duga för jag orkar inte göra om de :)

Snart kommer mamma hem, så då slipper jag va ensam, det är inte så himla roligt faktiskt. Fast jag ska väl sova snart å, hade jättesvårt att somna igår så jag är lagomt trött just nu, fast vi har sovmorron imorn så det är rätt skönt!
Men vi hörs imorgon!

Puss



You'll be the king and I'll be the queen ♥

Heej alla ni som läser!

Nu tänkte jag gå och ta en dusch och sen äta lite middag kanske?

Puss



I'll love you 4-ever

Hejhej :)

Jag har jättetråkigt, var nyss ute med Hobbe men nu har jag inget att göra, så det blir väl datorn dåå :)

I skolan idag hade vi en enda lektion, iofs var den två timmar, men det går ganska fort, på matten så skulle vi åka in till stan, eller halva klassen skulle det, vi var i olika grupper också fick vi en varsin mat affär vi skulle gå på och kolla priser på olika varor, jag, Rebecca, Olla och Alice fick typ den närmsta, det var inte superkul, men gick rätt fort ändå, sen fick vi sitta ute i solen och vänta på bussen hem, sooft dag :)
Sen har jag inte gjort nånting, jag vill till Sundsvall och kolla på Ulrik som ska uppträda där om en halvtimme, men jag har inga pengar till tåg/buss och ingen som kan skjutsa heller -.- Men jag och Evve har bestämt att vi ska se han på nästa riktiga konsert han har, ovavsett var det är nånstans :)

Även att jag måste börja leta efter praoplats snart, vi måste praoa v.41 i en vecka, och jag har ingen aning om vart jag ska vara, tips? Vi får vara vartsomhelst i Sverige, fast skolan betalar bara inom Gävleborg. Jag skulle vilja göra nåt med antingen foto eller typ på nån musikgrej, har hört om folk som har praoat på typ konserter å sånt och hjälpt till backstages, hur häftigt hade inte det varit då? Men som sagt, kom jättegärna med förslag! :)

Nu ska jag.. göra nåt annat, hörs!

Puss



Cpdator -.-


Asså det är seriöst nå fel på min dator -.- Vaaarför funkar bara webkameran i skype föör? Nå sjukt irreterande.
Inte för jag använder den speciellt ofta, men nurå när jag vill ha den så ska det såklart inte funka.

Twitter!

Skulle bara säga att jag har skaffat twitter nu!
Följ mig där också! :)

Hääär!

Don't just be a part of the system

Heej :)

Sjuuukt tråkigt kväll! Det finns seriöst ingenting att göra e -.-
Imorgon kommer jag vara ensam hemma till halv tio också, också superkul... eller inte. Fast fördelen är ju att jag kan lyssna på musik utan hörlurar då :D

Imorgon slutar jag skolan tio över ett bara för vi inte har nån hk :D
Även att jag vill ha en onepiece nuuuu, förstår ni vad skönt att gå runt i den hemma nu eller?

Haha, kände att det här inlägget blir himla konstigt så nu får en låt med världen bäsa Ulrik istället då.



If only you saw what I can see

You'll understand why I want you so desperately ♥

Hej! :)

Det blir himla dålig uppdatering nu när jag går i skolan eftersom jag inte hinner blogga på morron och sen är jag ju i skolan hela dagen då har jag ingen dator, såå ni får stå ut med att det bara blir ett eller två inlägg per dag :)

Vi gick till halv fyra idag, men dagen gick rätt snabbt ändå och + för att det var så varmt så man kunde sitta ute på rasterna. Det enda som var sjuuukt tråkigt idag var slöjden, himla onödigt med slöjd egentligen ju, astråkigt!
Annars var det en rätt okej dag, när jag kom hem så åt vi köttfärslimpa och potatis, gott :)
Nu har jag nyss vart ute med Hobbe, jag ska ta och kolla på gymnasiumsidor nu tror jag, vi ska ju inte välja förns i februari, men det känns som det är bra att börja kolla nu, tiden går ju sjukt snabbt och jag vill verkligen inte gå kvar i Hudik såå då måste man ju typ fixa massa saker isf, såå jag ska ta och göra det nuurå tänkte jag, ska även skicka in bilder till framkallning som jag sen ska sätta upp på mitt rum :)

Hörs senare.

Puss



Baby you light up my world like nobody else


Bästa helgen!

Hej :)

Nu ska jag berätta om världens bästa helg!

Jag och Evve klev upp vid nio på lördan för att vi skulle hinna duscha båda två, sen åkte vi väl runt halv elva nån gång, hämtade Rebecca först också. När vi kom till Valbo så var klockan typ halv ett, så vi följde med Rebecca på hööks, fast jag och Evve tyckte inte det var så kul där så vi gick på coop och köpte tuggummi istället sen så satt vi ute och väntade på Rebecca men hon var där inne rätt länge så vi ringde henne å då sa hon att vi kunde gå in på själva Valbo sålänge, så vi gick till scenen där det redan var en del folk, sen satt i en och en halvtimme för att vi skulle få bra platser, inte speciellt kul men det var ju lätt vart det, vi stog längst fram nästan, det var typ en "rad" framför oss.
Sen kollade vi på världens bästa Ulriiiiik och jag doog när han kom, så gaaaaaaalet snygg! Fast han sjöng bara två låtar, men nyss fick jag reda på att han hade tydligen haft en "hemlig" konsert i Gävle på kvällen, suurt -.-
Sen så fick köpte vi hans skiva, eftersom det var det enda han signerade, så man måsta köpa den om man ville ha autografen, och det vill vi juuu! Så fick vi gå upp på scenen till han :D Typ det bäst jag har gjort i mitt liv! Hihi :)
Världens bääästa dag!!

Efter det så åkte vi hem och vi var väl hemma vid fyra igen, då packade jag och sen åkte vi hem till Evve och sen till hennes stuga där hela hennes släkt var, supermysig kväll var det! Tyvärr knäppte jag inge bilder, men vi åt kräftor och sen satt vi nere vid stranden med massa ljus å sånt och pratade, fast sen gick jag Evve och Måns upp till stugan och kollade på tv, fast sen kom Maja också. Vi gick och la oss vid tolv. Sen klev jag och Evve upp vid nio imorse för att åka in till stan på agility, sen har vi varit där hela dagen.

Bästa helgen på läänge!

Jag knäppte inte så mycket bilder på Ulrik med min kamera, dels för att jag filmade också knäppte Evve kort, eftersom jag har bättre bild på min mobil, och dels för att det stog en himla tjej framför mig med asstort hår som var i vägen för kameran -.- Men Evve har skickat bilderna till mig, men det var över 200 och hon skickade på msn, så det tar liiiiite tid, men jag lägger in dom senare, okej?

Puss!


Bäst

Hejhej!
Nu är jag hemma efter en gryyym helg!

Lördagen var det bästa jag har gjort :D Överlycklig! Säger om Evve sa, nu kan jag dö lyckligt :)
Haha, men jag har haft en superbra helg, jag ska berätta om det senare, ville bara berätta att jag var hemma. Men nu ska jag gå och duscha och kanske äta nåt om pappa kommer hem snart. Men jag ska berätta om allt sen.

Puss!


Godmorgon!
Klockan är typ nio och vi är vaken, väntar på att Evve ska duscha klart, sen ska jag gå och duscha, sen ska vi väl göra oss klar å sånt och vid halv elva hämtar vi Rebecca sen drar vi till Gävle :D
Jag ska sluta tjata om det men jag längtar så sjukt mycket!

Sen åker jag ju till Evves stuga med henne så det blir nog inge mer uppdatering idag, så ha en bra dag så hörs vi imorgon istället!

Puss!



Saw 7

Hejhej! :D

Just nu sitter jag å Evve med varsin dator i min säng, vi har precis kollat på Saw filmen, himla äcklig, haha, även att jag hade sett den förut, men ändå :)

Vi ska väl kanske kolla på nån mer film innan vi ska sova, fast vi ska väl iofs sova snart eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon.

Fick lite panik när pappa kom å sa att bilen inte funkade så vi inte skulle kunna åka imorn, men tydligen lagade han den, så det är väl bara att hoppas på att den funkar hela vägen till Gävle nurå (Y

Men nu ska jag ta å göra nå annat.

Puss!

Även att Evve har fått mig att tycka den här låten grym! :D



Heeelg!

Hejhej :)

Idag är det fredag och det betyder ju heelg, skönt! Även om veckan har gått himla snabbt.
Vi hade idrott första timmen, fotboll, inte sådär superkul men vi hade bara 40 minuter, sen hade vi engelska, lunch och sen so, sen fick vi som har spanska sluta vid 13.40, medans alla andra förutom tyskagruppen fick ha lektion till halv tre, bara för Victoria skulle bort, himla skönt att gå i spanska idag ;)

Efter skolan så cyklade jag hem med Jesper och Kristoffer, mötte även Calle och hans kompisar, vi fick stå och vänta i säkert 10 minuter vid järnvägen bara för att tåget aldrig körde, jag looovar att halva Iggesund stog och väntade till slut.

När jag kom hem så bakade jag kakor med Calle för jag blev så sugen på det, men sirap i, jättegott vare ;) Även att jag glömde bort dom så dom blev lite brända, men gott ändå!

Nu väntar jag på Evve som nog kommer snart, jag vet inte vad vi ska göra, fast vi ska iallfall kolla på sjunde Saw filmen. Och imorgon halv elva drar vi till Gävle! Jag lääääängtar!

Puss

Hur många lingon finns det i världen?

Hej igen :)

Sitter och kollar på Hur många lingon finns det i världen som äntligen har kommit ut på tankafetast.
Så otroligt fin film, jag skulle kunna se den hur många gånger som helst. Jag älskar Hudikteatern, dom är så himla söta och roliga! Ni som inte har sett den måste verkligen se den!
Man blir ju lite stolt över att bo i Hudik när man ser hur stora dom har blivit :)

Föresten så tänkte jag på en sak förut, när jag kollar på film så kan jag aldrig sitta still och bara kolla på film, jag måste alltid hålla på med nånting, typ spela spel på mobilen, smsa eller nåt sånt, annars blir jag rastlös, haha är det bara jag eller är det fler? ;)



Snaart lördag!

Hejhej :D

Just nu sitter jag här vid datorn har precis duschat och gjort hårinpackning, tänkte låta det sitta i nån timme, gör allt för att rädda mitt hår så jag slipper klippa av mer av de! Haha :)
Väntar på att pappa ska göra klart maten så ska jag väl gå ner och äta. I skolan har det inte hänt nånting, vi hade matte i två timmar, engelska i en halvtimme, spanska, livskunskap och bild, därimellan massa raster när vi har suttit och pratat bara. Bara jag som tycker vi har sjukt ojämna lektionstider? Lixom vi hade matte i två timmar, engelska i en halvtimme, spanska åttio minuter... Alla matte och so timmar vi har är två timmar och engelskan, bilden och musiken är bara 40/30 min. Det hade dom kunnat gjort bättre ;)

Imorgon är det freeedag då kommer Evve hit och sover här, sen på lördag då drar hon, jag och Rebecca till Gäääävle för att kolla på ULRIK MUNTHER! Helt sjuuukt vad jag längtar! :D

Men nu ska jag gå och kolla om maten är klar.

Hörs sen.

Puss

We kill for lies, murder our love to save our pride

Hejhej!

Blir ett snabbt inlägg idag för jag vill sooooova! Nå otroligt trött :)

Skolan idag var som vanligt, på lunchen gick jag, Rebecca och Alice hem till Rebecca för att äta lunch där, vi gjorde sallad och åt bröd till, supergott!
På idrotten spelade vi brännboll och jag var MED, första gången sen typ femman tror jag, duktigt ;)

Vi slutade halv tre då gick jag och Alice hem till mig för att vara med Hobbe eftersom mamma jobbar kväll, vi gjorde amerikanska pannkakor som vi åt med hallon,blåbär, sirap, grädde och sylt, gott vare!
Sen har vi bara suttit och pratar, tjejsnack typ ;) Behövdes efter tio veckor med bara killarna, haha närå skoja bara, men det var längesen vi pratade riktigt nu, så det var skönt :)
Vi var även ute och gick med Hobbe en halvtimme i det varma vädret! Jag kom hem runt halv åtta nån gång, sen har jag duschat och spelat sims men nu ska jag gå och sova, långdag imorn, ända till halv fyra -.- Menmen dagarna brukar gå ganska snabbt ändå.

Puss


Glaaaad

Hejhej! :)

Idag har det varit en superbra dag! Jag är jätteglad, kanske allt blir bra igen ändå? Kanske att nian kan bli det bästa året? Hoppas på det! Om ni vill veta vad jag pratar om så kan ni kolla lite längre ner så kanske ni förstår lite iaf :)

Idag hade vi tre lektioner på hela dan och varann tisdag kommer vi bara att ha två stycken, so, matte och hemkunskap varann tisdag då, bara det att matten och son är två timmar lång, men det funkar väl det å..
Fast idag hade vi inte hela son, för vi skulle först träffa Barbro och få våra skåp, och jag fick skåp längst upp i år! Lycklig! :Å Egentligen skulle jag ha fått en längst ner, men då passade inte nyckeln så jag fick byta :D
Sen så träffade vi Maha som pratade om praon som vi måste göra v.41, jag har ingen aning om vart jag vill vara :O
Men det löser väl sig de å.

Efter skolan så cyklade jag hem med Alice och sen har jag bara vart hemma. Eller när pappa kom hem så åkte vi till Lingarö och hämtade mina saker som jag glömde där.
Sen har jag duschat och nu sitter jag i min säng med datorn.

Efter jag har skrivit det här så ska jag kolla på film och sen ska jag sova :) Imorgon har vi sovmorgon till nio, sen ska jag vara med Alice.

Hörs!

Puss



Tääääävling igen!

Skulle bara berätta att jag är med i en till tävling nu! Hihi många tävlingar, men det är rätt kul och man kan ju vinna fina saker också!

Den här tävlingen är hos Millah och man tävlar om priser från http://www.laptop-skydd.se/ :)



8B becomes 9B

Himla konstigt det låter att säga 9B, vi är ju lixom åttor vi :O

Hejhej!

Första skoldagen avklarad då bara några hundra kvar.. ;) Närå, men de var en rätt okej dag, förutom att vi fick vara på Ankarmon i spöregn, nå sjukt blöt när jag kom hem!

Vi gjorde inte så jättemycket, information i matsalen som vanligt först, sen pratade vi lite å så med Monica och Barbro i klassrummet och fyllde i nåt papper + diskuterade om hur en bra klass ska vara osv. På lunchen gick jag Alice, Rebecca och Magnus till rättan för Beccis skulle köpa tuggummi, sen spelade vi kort resten av lunchen.

Efter lunchen gick vi som sagt upp på Ankarmon för att ha klasskamp, hela högstadiet. Jag och Rebecca plockade en halv liter lingon i spöregn, duktigt gjort tycker jag! Våran klass kom tvåa iallafall, det var väl bra? ;)
Egentligen skulle vi sluta halv fyra, men vi fick gå hem vid halv tre.

Hoppade in i duschen när jag kom hem eftersom jag var jätteblöt och kallt, sen har jag bara legat i sängen och kollat på film. Nå sjuukt trött och jag fryser och har ont i huvet, men antagligen är det för att jag är trött, så jag ska gå och lägga mig om en stund. Men vi hörs imorgon!

Puss

Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se...

Skillnad mellan sanningar och lögner!

Hejhej :)

Just nu sitter jag och kollar på Eva & Adam filmen, haha beroende eller vad? Nej, men den är faktiskt bra tycker jag!
Idag har jag kollat på film hela dan, dammsugit och plockat ihop alla mina kläder, packat, vart ute med Hobbe och badat, kul dag va? :D

Jag har inte så mycket att skriva om, jag klev upp vid ett idag, så jag kommer ju knappast att kunna sova ikväll, så bra gick det för mig att vända tillbaka dygnet..
Får väl kolla på film halva natten och sen vara jättetrött imorgon istället då...

Ajaa, jag skriver väl imorgon när jag kommer hem från skolan så har jag lite att berätta om iallfall.

Puss!

Dagens låt får bli Tusen bitar med Eva och Petra från filmen :)
Mest för jag inte har nå bilder men också för jag tycker den är fin :D



Ångeest!

Hej :)

Jag tror jag tar tillbaka allt det jag sa om att skolan börjar... Jag har ångest, jag vill inte börja skolan igen! Tänk att kliva upp halv sju varje dag och gå i skolan hela dagarna, med alla prov också allt med gymnasiet nu i 9an..
Även att det börjar ju bli mörkare på kvällarna nu och kallare, snart blire snö också sen vinter å jul å allt sånt.
Nej jag vill att det ska vara sommar hela tiden, ingen skola, inga problem ingenting allt är så sjukt mycket lättare på sommaren!

Usch, ångest, jag vill inte!



Eva & Adam

Godmorgon! :)
Morgon är det väl iofs inte, men eftersom jag nyss vaknat så säger vi så :)

Slappdag idag, jag ska väl egentligen städa mitt rum och packa tills vi åker till pappa, men jag tror jag skjuter upp det tills eftermiddan och gör iordning lite fika och lägger mig i sängen och kollar på Eva och Adam serien istället, det måste ju vara den bästa svenska serien dom har gjort det :)

Puss



Everytime we kiss I swear I can fly

Can't you feel my heart beat fast, I want this to last. 
Need you by my side. 


Heej igen :Å

Nu är jag på lite bättre humör, haha :)

Har haft en supermysig dag/kväll med mamma, Calle, Lars och Frida. Vi har ätit suuuuupergod mat och nu ikväll har vi kollat på film och ätit godis, kommer inte ihåg vad filmen hette, men den var inte sådär superbra + världens sämsta slut!

Nu har Frida åkt hem och jag tror dom andra är på väg att lägga sig, jag ska nog krypa ner i sängen jag med och kolla på en film, ska försöka att vända tillbaka dygnet någorlunda innan måndag iallafall. Imorgon ska jag vara hemma och städa mitt rum, packa osv..

Hoppas ni har haft en bra kväll ni med.

Puss

Dagens låt- Cascada- Everytime we touch!
Tycker den är så sjukt fin :)


Idiot

Så sjukt irreterad just nu! Mamma och Lars skulle skjutsa in pappa till stan också stannade jag, Calle och Frida hemma så länge också satt dom i soffan å så så jag tog med mig min dator dit jag också, inte sådär super kul att sitta här, men tror ni jag får sitta där för min jävla brorsa eller? Nää, då får jag sitta långt ute på kanten för att han ska kunna sitta i soffan, jävla idiot, så sjukt irrterad just nu, så nu sitter jag inne på mitt rum helt själv medans dom sitter där ute, superkul (Y Vi skulle kolla på film allihopa sen, men jag har ingen lust att göra nå med min brorsa just nu faktiskt så jag har nog filmkväll med mig själv istället jag.



Tröööött!

Hejhej :)

Jag har nyss kommit hem från stan, har varit på Ica Maxi och handlat med mamma och Lars. Hade ingen lust att följa med egentligen med dom väckte mig vid tio så jag hade väl inte så mycket val, men imorgon är jag ensam hemma hela dan då ska jag sooova!

Ingen som är hemma den här helgen inte sådär super rolig helg :)

Men jag har lovat att jag ska hjälpa Lars att laga mat nu så jag läre väl gå och göra det snart.
Vi ska äta hasselbackspotatis med ungsbakad fläskfilé och sås och till efterrätt ska vi äta friterande banan och glass, mums!
Lars dotter Frida kommer och äter med oss också :)

Men vi hörs väl senare.

Puss


The Rite

Kollade nyss på den hära filmen:



Himla läskig film, jag kommer inte våga sova inatt iallafall, bara bilden är ju äcklig :O
Får nog ha Hobbe här inne inatt...



Klääder!

Hej igen!

Många inlägg på rad nu, men här kommer lite bilder på kläderna jag köpte idag, snabba och inte så bra bilder, men dom får duga!


Jeans: HM 199 kr st


Långärmad tröja: Gina Tricot 149 kr



T-shirt: Gina Tricot 199



Vanliga svarta leggings: Grina Tricot 99 kr


Också såna hära! Snor en bild från google, orkar inte packa upp och fota dom just nu :)
Euro sko 700 kr.

Tror att det stavas så iaf :S

Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på film med mamma, fredagsmyys!

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!

En till tävling!

Jag med med i en annan tävling också!

Hos Mirella, har inte läst hennes blogg förut men kollade igenom den nu och den är jättefin!

Tryck HÄR för att komma till hennes blogg och tävlingen!

Halsbandet kommer från Ritazdesign klicka HÄR för att komma till bloggen, kollade igen även den bloggen lite snabbt och det finns jättefina smycken där! :)



Shopping!

Hej :D

Förra inlägget blev lite rörigt såg jag, men hoppas ni fattar ändå! :)

Idag har jag varit på stan med mamma, Lars och Calle, jag köpte två tröjor på gina, ett par jeans på hm också fick jag ett par jeans av mamma + strumpor. Också nya converse! Tyvärr så fanns det inte röda som jag ville ha och inte vita heller, dom kunde iofs beställa vita men då skulle dom komma till veckan, så jag köpte vinröda istället.
Rätt nöjd ändå! Bilder kommer senare, har inte hunnit det än bara :)

Nu har vi nyss ätit- kyckling och pommes frites, mums!
Om en stund ska jag väl gå ut med Hobbe och sen ska jag duscha. Bara jag och mamma hemma ikväll så vi ska kolla på film tror jag, om det funkar :)

Återkommer senare med bilder!

Puss



Tääääävliiiing!

Jag är med och tävlar om en valfri ziperall hos SMNmode!
Var med och tävla du också, HÄR: http://smnmode.blogg.se/2011/august/tavling-vinn-valfri-ziperall.html#comment
Eller besök hennes blogg som verkar riktigt bra faktiskt :) HÄR: http://smnmode.blogg.se

ULRIK MUNTHER ♥♥

JAG ÄR GLADAST I HEEEELA VÄRLDEN JUST NU!!!!

Gissa varför?! Joo, nästa lördag ska jag och Evve till Gävle och kolla på ULRIK MUNTHER! ♥♥

Jag dööööör, överlycklig! ♥




Spar plats åt nån annan och låt det vara tomt

För när man ser att det blöder, det är först då det gör ont ♥

Hej igen :Å

Jag har inte sådär supermycket att skriva om, med tanke på att jag redan har berättat vad jag har gjort idag.
Men jag får väl försöka få ihop ett inlägg ändå, haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på Fake It med bästa Ulrik  ♥ medans jag väntar på att Aquamarine ska ladda klart, haha giiirlmovies :) Älskar såna filmer :)
Också kollar på efter lite kläder som jag kan köpa imorgon och jag vet fortfarande inte om jag ska ha vita eller röda converse!

En konstigt sak är att både i förrgår och igår har jag drömt hemskaste mardrömmarna, typ det där om zombies som jag skrev om också har jag drömt om spöken, kommer inte riktigt ihåg, men det var hemskt. Brukar vanligtvist inte drömma mardrömmar, himla längesen faktiskt, kanske ett tecken på att jag har sett för mycket skräckfilm? haha ;)

En annan sak är att min dator har blivit helt cp, ni vet den där menyraden längst ner på skärmen? Den ska ju synas när man har internetsidorna uppe, men dom typ täcker hela den så man kan inte se om nån skriver på msn eller nåt, himla drygt! Nån som vet hur man ändrar det så får ni gäärna berätta det för mig!

Men nu har filmen laddat klart så jag ska kolla på den och sen sova kanske? Staaan imorn (y

Puss


Tagen med min mobil när jag var ute med Hobbe förut ;)


Sött skal till Iphone 4!

Hihi, jag hittade ett supersött mobilskal till Iphone 4!
Hade jag haft en Iphone hade jag lätt köpt det, kanske finns till xperia också..? haha :)
http://www.appleskal.se/iphone-4-skal/silikonskal/silikonskal-for-iphone-4-happy-face-nr-8.html?utm_campaign=happyface&utm_medium=textlink&utm_source=facebook.com

Här finns dom att köpa :)

:)

Hejhej :)

Jag och mamma var på banken nyss för att fixa kort till mig, men då måste man ju ha båda föräldrarnas underskrifter och massa saker, jättekrånligt var det, så det blir till att vänta tills nästa vecka istället då :)
Spelar väl inte så stor roll egentligen eftersom jag får pengar imorn som jag ska handla för och sen får jag inte pengar förns nästa månad :)

Annars har det inte hänt mycket, Madde var här och fikade för ett tag sen och nu väntar vi på att Lars ska bada klart, sen ska vi in till stan tror jag. Mamma ska köpa en bänk på jysk, fast jag vet inte om det var idag eller imorn.
Vi får väl se.

Puss



I'm gonna fake it!

Heej igen ;Å

Imorgon är det torsdag, sjuukt vad fort den här veckan har gått ;O Även fast jag inte har gjort nånting heller, sjukt seg vecka har det varit och kommer bli eftersom typ ingen av dom jag brukar va med är hemma heller, men imorgon ska jag och mamma till banken och fixa bankort åt mig, äntligen typ 1000 år efter alla andra -.-
På fredag ska vi till stan och köpa lite kläder å sånt tills skolan börjar :)
På lördag har jag ingen aning om vad jag ska göra, men eftersom Lars är hemma så hoppas jag att han lagar mat då, älska hans mat! :D
På söndag kanske jag följer med mamma, pappa och Calle till Delsbo och kollar på Calles fotbollsmatch för att fördriva tiden lite.. Beror på vilken tid det är.
Sen äre skoooola på måndag! Många som började idag också har jag märkt.

Nu ska jag vänta tills 14 Suger har laddat klart sen ska jag kolla på den och efter det blir det sängen kanske?
Kanske smart att börja vända tillbaka dygnen nu istället för att vara supertrött på måndag.

Puss!

Dagens låt får underbara Ulrik Munther stå för eftersom hans nya låtar har kommit upp på spotify!

Och kom ihååååg att kommentera nuurå!

You can break my bones with sticks and stones..

But you can hold me down!

Häär är före och efter bilder på mitt hår! Jag är medveten om att den första bilden är kass, men det får duga :)



Även sjukt ofixat på första bilden ;)

Föresten så får ni börja kommentera lite! Inge kul att blogga annars, jag ser ju att det är en del som läser + att folk har tjatat på mig att börja blogga igen, så nu får ni ta och kommentera lite också!

Nu ska jag gå och ta ett varmt bad tror jag.

Puss!

I don't want you to be my friend, I want you to love me!

Hejhej!

Nu är jag hemma igen!
Blev jättenöjd med färgen, bara att mitt hår känns superkort just nu ;/
Fast det var helt förstört så bättre att klippa av det och ha friskt hår, även fast jag inte vill egentligen.
Aja, kommer bilder senare, för jag hinner inte nu.
Nu ska jag gå ut med Hobbe.
Puss!

Fäääärgahåååret!

Godmorgon!

Sitter här i sängen med datorn just nu, mamma och pappa håller på tapetsera i hallen så inte går det att sova heller.. Men riktigt fint blir det, trodde inte det i början när jag såg tapeterna, men nu har jag ändrat mig :)

Snart ska jag väl kliva upp och göra mig klar för att åka in till stan, hoppas på att vi åker till Karin å dom först och hämtar mina saker som jag glömde där i lördags :)

Sen ska jag fäääärgahååååret! Sjuuukt vad jag längtar! :D

Hörs senare!

Puss


Even when we're close, it feels like thousand miles keep us apart

Hejhej :)

Jag är så sjuuuukt trött, jag gick och la mig runt ett halv två igår och sen vaknade jag vid åtta av att mamma och pappa höll på tapetsera i hallen, även att jag fick gå upp vid halv tio för att gå ut med Hobbe eftersom mamma höll på tapetsera..

Så det vara bara att kliva upp och göra sig klar, sen följde jag med mamma och Calle in till stan, som jag har sagt, hittade ingen speciell hårfärg men Ulrika vet hur jag vill ha, så det blir nog bra ändå.

Sen har jag inte gjort nånting idag, nu håller jag på kollar på Love Happens, men den var sjukt seg så jag vet inte om jag orkar kolla klart på den. Även att jag älskar spotify just nu! Jag hade minde än fyra timmar kvar igår också nu när jag startade det så har jag över sex timmar :D
Det dåliga är ju att man inte får lyssna på samma låt mer än fem gånger -.-

Aja, ska kolla klart på filmen nu sen ska jag SOOOOVA!

Puss

Dagens låt- Melissa Horn - Innan jag kände dig


Beslutsångeeest!

Hejhej :)

Idag har jag haft otroligt tråkigt, jag skulle ju ut å grilla med killarna ikväll, men dom tyckte det var dåligt väder. Fast jag tycker det är supervarmt ute, och ännu varmare är det här inne!

Har inte så mycket att skriva om, men jag har ett problem, jag har världens bestlutsångest, ska jag köpa vita eller röda converse?! Båda är sjuukt snygga men jag har bara råd med ett par.. dom vita kan man ju ha till allt, men å andra sidan använder jag oftast svarta eller vita kläder...
Vad tycker ni, vita eller röda?



Bilderna är från google :)

Mitt håååår!

Just nu är jag inte sådär suuuuperglad, var ju som sagt i stan med mamma och Calle idag när han skulle klippa sig och då sa Ulrik att jag måsta klippa av nästan en decimeter av mitt hår!
Staaaackars mitt älskade hår och mig ;/ Jag har sparat det hur längesom helst nu också måste jag klippa av allt ;/

Stackars mig :(

So, how come when I reach out my finger

It feels like more than distance between us

Heej :)

Seeeg dag idag också, känns som jag skriver så jämt nu förtiden?
Det jag har gjort idag är att kolla på tv, hjälpa mamma att spackla hallen, varit ute med Hobbe två gånger, duschar och suttit vid datorn, kul dag va?

Njaa!

Men imorgon ska jag följa med mamma och Calle in till stan, vet inte om jag skrev det, men Calle skulle ju klippa sig i torsdags, men då hade mamma tagit fel dag, det var på onsdagen egentligen, så han fick en ny tid imorn, halv tolv, så det blir att kliva upp i tid då, kanske bra det eftersom jag har vänt på dygnet under sommaren. Sen skulle vi kanske till Madde och fika om hon var hemma, och sen kanske vi åker till Göran och Annika också, eftersom vi inte gjorde det idag.

På kvällen ska jag förhoppningsvis grilla med Andreas, Jesper och Albin, om det är bra väder.

Nu ska jag kolla på Temptation Island och sen ska jag sova.
Puss

Dagens låt är Rihanna - California King Bed, grymt bra  tycker jag :D


Minnen!

Hejhej :)

Sitter och kollar på gamla bilder och bara för att jag har tråkigt så lägger jag upp några här :)

HAHA! Översminkade tjejer i början av sjuan ;)

) Diiiselbebis <3




Godmorgon :)

Godmorgon :)
Vaknade vid halv elva av att jag drömde typ att zombies skulle döda mig och min familj + två till som jag inte vet vilka det var, läskigt vare iallafall! Även att det lät som att dom höll på riva hela lägenheten, men det var mamma och Calle som höll på ta bort hyllan i hallen eftersom vi ska tapetsera om där.
Idag vet jag inte vad som händer, kanske att vi åker till Göran och Annika och kollar på deras nya hundvalp och lilla Filip som jag inte har träffat på jättelänge :)
Nu ska jag gå och äta nåt tror jag.
Puss

I’m caught between the lines of hello and goodbye

and my whole horizon is you


Heej igen ;Å

Jag är på sjukt bra humör nuuu ingen speciell anledning, men kan ju vara för att det är sommarlov, rätt fint väder, jag får pengar på fredag så då ska jag shoppaaa och att jag har världens underbaraste vänner :D

Ah, gårdagen med mina gullungar var super! Och jag och Alva är duktiga på att rensa kyckling, haha ;Å
Ah men iallafall så åt vi mat då ute i solen, myyys! också spelade vi spel, var ute och kollade på kycklingar, kollade på film och åt chips och godis. Hugo gick och la sig vid nio, då kollade jag och Alva klart på filmen och sen, haha ja jag vet inte riktigt vad vi gjorde, men vi hade kul iallfall :)
Hon gick och la sig vid tolv, sen var jag uppe till halv ett innan jag också gick och la mig.

Imorse väckte Hugo oss vid sju tror jag, men jag somnade om och sen kom han in igen vid tio, sen kom Karin in till oss också, så då klev vi upp och åt frukost sen lyssnade vi på låtarna från Mini discot i Turkiet, filmade Alva och Hugo när dom dansade, hahah, jag vet inte hur man lägger ut videor på youtube, annars hade jag kunnat visa (A
Vid tolv kom pappa och hämtade mig, sen har jag varit hemma och städat mitt rum, där Bella hade dragit ut chips över hela golvet, men nu äre fint iaf!

Nu ska jag kolla om vi har nån glass sen ska jag kolla på film eller nå ;Å

Puss


Det här är ju typ det gulligaste jag har sett! 

Ulriiiiiiiiiik ♥

Hejhej, just nu sitter jag vid pappas dator och hans tangenbord är nå sjukt mycket trögare att skriva på än mitt + att det är större, därför blir det bara ett kort inlägg nu, så skriver jag längre och med bilder senare.

Har spelat sims ett tag men jag tröttnade så nu sitter jag bara och lyssnar på musik, snart ska jag åka till mamma så jag läre väl gå och packa lite.
Hörs senare
Puss!





Bara för jag älskar den här killen och hans musik nå otroligt! <3


Dagen outfit :)

Tänkte kanske försöka börja med dagen outfit, när jag orkar, haha, får väl se hur det går med de :)
Men här är det, enkelt bara, eftersom jag ska till Alva och Hugo :)
Dagen outfit
Tröja från Gina Tricot
Jeans/jeans thights från cubus

Ignorera mitt stökiga golv ;)
Och anledningen att jag täcker över mitt ansikte är för att jag hatar att vara med på kort, mår dåligt av det, men det kan vi ta nån annan gång, nu ska jag gå och packa och sen dra ut till Lingarö, hörs senare eller imorn!

Puss

Mobilblogga...

Testade att mobilblogga förut, men det verkar inte funka, står bara "meddelanden står i kö för att skickas" har stått så ett tag nu, så jag lägger upp samma inlägg från datorn istället då. Så ifall det kommer två lika inlägg så vet ni varför :)



Såhär ser vattnet i våran pool ut just nu, mysigt va? :)

Ny design!

Hej igen :)

Nu har jag fixat lite med designen, inte helt nöjd + att det är en gammal header, men nu får det vara så för jag orkar inte göra nån ny. Och har jag sagt hur mycket jag hatar att hålla på med koder eller? Det är ju seriöst det värsta som finns -.-

Men nu är det gjort iaf.
Nu ska jag sova!

Puss



Snart skola..

Hejhej :)

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar.. Jag längtar faktiskt ska bli skönt att ha en anledning att kliva upp på morron, sminka sig fixa håret osv, som det är nu så går jag i mjukisbyxor å nån gammal t-shirt, osminkad å uppsatt hår hela dagarna, om jag inte ska nånstans då. Så det ska bli rätt skönt.

Men jag gruvar mig lite också, undar hur det kommer bli i höst? Känns som om det är en del som har förändrats i sommar, kanske att jag bara inbillar mig, men jag kan ändå inte låta bli att tänka på det..
Jag har fått en annan uppfattning om några människor/saker också. Tänkt om allt bara kunde vara enkelt som när man var liten, känns som om det bara är tjaffs och bråk hela tiden, 2011 började ju med bråk och sen har det varit massa mer också... Ska inte dra upp nå mer om det, men jag ville bara skriva av mig lite, har iallafall haft en underbar sommar med underbara människor, jag älskar er!

Sjuukt gammal låt från lilla melodifestivalen, som jag hittade på youtube, kommer ihåg när jag och farmor satt och lyssnade på den här för många årsedan, tyckte inte att den var så bra då. Men nu känner jag igen mig lite i den så därför lägger jag upp den här också ;)

Fiiilmkväääll

Hejhej :)

Hade en supergrym kväll med Andreas, Jesper och Albin igår! Johanna kunde inte komma, men vi hade kul ändå :)
Först så kollade vi på alla scary movie filmerna, dom är väl sådär lite halv sjuka ibland, men rätt roliga ändå ;)
När vi hade sett dom så började vi kolla på en till film... som jag inte kommer ihåg vad den hette, men iallafall så fick vi inte ha tvn vid elva för då skulle Jespers föräldrar se på nån film, så då gick vi ut istället. Sjukt vad kallt det är på kvällarna, man kan INTE tro att det är sommar. Vi drog upp till Ankarmon och var där ett tag, haha sjukt kul vare. Även att dom skrämde upp mig nå otroligt, fast jag skrämde Andreas och Albin sen när vi gick på en stig också vare ett hål som jag trampade i så jag höll på ramla också tog jag i dom och dom blev asrädda, haha ;Å
Sen gick vi ner till Gamla Ankarmon där det var kolsvart + att vi gick genom skogen också började vi prata om Blair Witch project och spöken å sånt och sen när vi står där vid stranden så börjar Jesper helt plötsligt att springa och han var den enda som hade lampa, gissa om vi blev rädd då, haha, men sjukt kul vare, vi ska göra om det i veckan nånting ;Å

När vi kom tillbaka var klockan runt ett, då kollade vi klart på filmen och sen gick vi å la oss.
Imorse så klev vi upp och väckte Andreas genom att kasta kuddar på han, haha. Sen kollade vi på Zombieland och efter det så gick vi hem till Andreas och satt på hans studdsmatta ett tag.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag.

Föresten så märkte jag en sak igår, när man scrollar ner på min blogg så kommer ju dom första inläggen en gång till ;S lixom den börjar ju om, det ser askonstigt ut ju. Måste ta och fixa det, haha.

Nu ska jag kolla på film å sen sova för jag är nå sjukt trött.

Puss



Anne of Green gables

Hejhej :)

Har nyss kollat på Anne of Green Gables, otroligt fin film, jag läste böckerna när jag var yngre också har jag sett början av filmen nån gång, men jag laddade ner hela nu och kollade på den, tre timmar lång, men otroligt bra. Grät i slutet när Matthew dog, haha :)

Idag har det inte hänt speciellt mycket, seg dag, Calle har varit sjukt igen stackars, så vi har bara varit hemma.
Jag och mamma lyfte upp ett bord från källaren och jag höll på dö, sjukt vad tungt de var även att mina fingrar blev mosade när vi bar ner min bokhylla för hyllorna i den lossnade och ramlade på mina fingrar. Hehe :)

Nu ska jag nog ta och kolla på nån mer film en stund innan jag ska sova.

Imorgon ska jag följa med mamma och Calle in till stan när Calle ska klippa sig, jag ska passa på att kolla vilken färg jag ska färga håret nästa onsdag när jag äntliiiiigen ska få färga det :D
Sen ska jag hem till Jesper och ha filmkväll med han, Andreas, Albin och Johanna och sova där.
På fredag ska Evve kanske sova hos mig, eller jag hos henne och sen på lördag åker jag ut till Lingarö och är barnvakt åt mina gullungar + att jag sover där. Så det läre nog bli dålig uppdatering i helgen.

Men jag skriver när jag hinner.

Puss



Onepieceeeeee

Jag är kääääär!

I onepiecarna! Lite pinsamt eftersom jag alltid har sagt att  dom är asfula, det tycker jag iofs fortfarande, men ändå, tänkt hur skönt det skulle vara i vinter när det är kallt ute, att dra på sig en sån när man kommer hem från skolan och bara gå runt i hemma, helt underbart!

Har kollat lite på tradera, brukar vanligvis inte köpa saker där, men nu är det ju så att dom är nå sjukt dyra och på blocket kan man få dom för 50 kr + frakt då, sjukt mycket billigare + att jag bara ska ha den hemma ändåså.
Nu ska jag gå och övertala mina kära föräldrar att köpa en åt mig.

Hörs sen.

Puss!


Kärlek <3

Värdelös kväll

Hej igen ;Å

Måste bara få klaga lite nu, uusch vad jag hatar Iggesund, så sjuuuukt tråkigt här så det finns inte!
Det finns seriöst ingenting att göra, det är sommarlov, men det hade lika gärna kunnat vara skola eller nå..
Jag vill flytta härifrån nuuuuuu, klarar inte av att bo här i fyra år till. Lixom vad finns det att göra här då? Det finns knappt nå jobb, jag vill tjäna pengar och ha ett riktigt jobb, inte jobba i en affär eller nåt.
Nej fy, född på helt fel ställe, jag vill bo i en stor stad med mycket folk och saker att göra, där det händer nånting och där inte ALLA känner en, här vet alla vem man är, sen spelar det ingen roll om man bor i Iggesund eller Hudik samma sak ändå. Nej usch vad jag är trött på det här nu!

Och en annan sak, jag ska ALDRIG mer lägga upp nånting på blocket, sjukt vad krånglig det var och inte får jag nån hjälp heller...

Värdelös kväll, nu går jag och lägger mig tror jag!



Ingen rubrik

Sämst på att komma på rubriker...

Hejhej :)

Idag har jag varit med Andreas, Albin och Jesper, ovanligt nä?
Näe inte direkt ;)

Vi kollade på nån film iaf, som inte var sådär superbra, sen gick vi ut och hoppade studdsmatta och typ satt och pratade om gymnasiet, haha, vi pratadeom att vi skulle gå i Gävle alla fyra och dela på en lägenhet så blir det inte så dyrt, lite trångt kanske, men grymt att få bo med dom i tre år :D
Förstår ni hur kul jag skulle ha då? :)

Nu funderar jag på om jag ska ta med mig lite chips och dricka in till badrummet och tömma upp ett bad, men jag vet inte om jag orkar, eftersom det är så varmt inne ändå... haha vilka problem man har ;)

Aja, hörs senare eller nå!

Puss



Bara för jag hittade den här snygga bilden på mig och Olvia från förra året ;)


Jag saknar dig

Vill spola tillbaka tiden till förra sommaren när allt var helt perfekt..

När det alltid var vi, vad hände med det egentligen? Jag saknar dig så otroligt mycket min vän.
Alla våra minnen, allt vi har gjort tillsammans även om det inte är så himla många år, så är det otroligt mycket minnen! Typ den våren när det var sista april när jag typ bodde hos dig och vi körde anden i glaset och kollade på Fredag den 13 jämt.

Vad var det som hände egentligen? Vi sa att vi alltid skulle vara bästa kompisar.. Men kolla på oss nu, pratar knappt med varann.
Men trots alla bråk och allt tjaffs, så betydde du otroligt mycket för mig och kunde jag ändra på nånting så skulle jag det. Antagligen läser du inte det här, men gör du det så vill jag att du ska veta att jag saknar dig nå otroligt mycket.



Saknar <3

When I'm standing in the dark I'll still ...

Someone's watching over me

Hejhej :)

Idag har jag hjälpt mamma att städa i Lars hus, där det verkligen var smutsigt och äckligt, men nu är det lite fräschare där efter att vi har legat på knä och skurat hela huset för HAND hela dan. Förstår hur dom som arbetade som städerskor förr i tiden kände sig... haha :)
Nu ska jag fixa lite bilder som jag ska skriva ut också ska jag lägga ut lite kläder på blocket :)

Tänkte på en sak som jag och mamma pratade om förut, tror ni att det finns andar? Det gör jag och har alltid gjort ända sen jag var liten och jag tycker det är ganska häftigt faktiskt, jag tror absolut att det finns nåt mer efter att man har dött och inte bara att det blir svart. Fast samtidigt som det är häfigt så är det ganska läskigt också, jag har varit med om en del saker som är sjukt läskiga när vi har kört te.x Anden i glaset och andra saker med som inte har varit läskiga, mer häfigt, men det tänker jag inte dra upp här, då tror ni väl att jag är dum i huvet. Haha, nej men det är vad jag tror, vad tror ni? :)

Ajaaa, nu ska jag ta och fixa kläderna så det blir klart nån gång så jag kan få lite pengar.

Föresten, måste bara säga att jag är nå sjuuuuuuuuuuuuuukt avundsjuk på Evve som var på Furuvik och träffade Ulrik igår!!! Dööör vad jag är avundsjuk!

Puuusss!



Är med och tävlar!


Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Jylice & Fanny som innehåller dom här snygga kläderna från BikBok!

Var med och tävla du också!

http://creatives.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment

Filmkväll

Hej :)

Igår var jag hos Andreas och hade filmkväll med han, Norrby, Albin och Johanna, superkul vare (Y
Vi kollade på Paranormal Activity, sjukt vad den filmen är hemsk, spelar ingen roll hur många gånger man man har sett den så är den ändå lika läskigt varje gång. Vi kollade också på Dead Silence, den var också sjukt läskig, handlade om dockor... jag kan ju säga att mina barn kommer aldrig att få ha dockor ;O
Haha, dom andra filmerna vi såg var rätt tråkiga, förutom Saw, men dom är ju bara äckliga, inte så läskig.
Gick hem i spöregnet halv fyra på natten, sen vaknade jag vid halv tolv.

Nu sitter jag i min säng med datorn, men jag funderar på om jag ska ta och städa mitt rum och möblera om lite, problemet är att jag inte orkar -.- Men jag gör nog det ändå.. kanske.


Puss!

Bildeeer :)

JAG SKA DÖDA MIN CPDATOR SOM ALLTID TAR BORT ALLT JAG HAR SKRIVIT!! -.-

Andra gången den gör såhär nu efter att jag har skrivit ett långt inlägg, åååh vad trött jag blir!

Jaha, bara att börja om nurå...

Ja, igår var jag på Furuvik med mamma, Calle och Madde. Mamma väckte mig halv åtta, var ju lagom trött då efter att ha sovit kanske sex timmar, när jag vanligtvis brukar sova runt tolv. Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning, vid nio kom Madde och hämtade oss, sen åkte vi cab till Furuvik, häftiiiiigt sörru ;Å

När vi åkte så var det kallt och mulet, men under dagen blev det jättevarmt, tur att vi hade shorts med oss, annars hade vi nog dött därinne.
Jag och Madde åkte den nya bergochdalbanan, rätt så kul faktiskt, försökte övertala Calle att åka också, men han ville inte. En annan rolig sak var att vi såg kängrusar/kängrur (hur böjer man det egentligen? ;S) Jag har varit på Furuvik många gånger men har ALDRIG sett några, men i år såg vi fem stycken så det var kul! :)
Innan vi åkte hem så åkte vi till Micke och hälsade på en sväng, lite tråkigt att Olivia inte var med bara.
När vi kom hem så var alla jättetrött, man blir verkligen trött av att gå en hel dag och av alla ljud och människor, men det är ändå otroligt mysigt där! Jag tog ut Hobbe, som hade varit ensam hela dagen, förutom två gånger när pappa och morfar var ute med han, och lekte med han på gräsmattan en stund. Sen la jag mig och kollade på film till tio, då jag gick och la mig för då var jag helt slut.

Men jag hade en jättebra dag!

Calle stackarn blev sjuk när vi kom hem, feber å så. Usch, krya på dig vännen!

Idag har jag varit på Ankarmon med Norrby, Andreas, Rikard och Johanna när vi hade varit där ett tag så gick vi till Preem och köpte glass, även att Norrby bjöd mig på glass, han hade lovat att han skulle göra det om jag doppade mig före Andreas, vilket jag gjorde. Hahah, det brukar alltid vara vi två som är sist, och sen blir det jag som är allra sist.. men inte idag ;Å
Efter vi hade varit på Preem så gick vi hem till mig och badade där resten av dagen, ovanligt va? ;)
När vi skulle hem så började de åska, efter att ha varit jättevarmt och fint hela dagen, så blir det plötsligt åska..
Vi trodde det skulle börja regna och alla ville hem fort, så Andreas skjutsade både mig och Johanna på hans cykel, jag satt på sadeln och hon på pakethållaren, haha, sjukt vad ont jag hade i benen efteråt.
Hahah.

Imorgon kanske jag ska på Ankarmon igen, men annars ska jag nog städa mitt rum och möblera om, jag har ju äntligen köpt en helkroppsspegel som jag ska ta och sätta upp. Vi får väl se hur det blir!

puss!

Gaah den här ville jag ta med hem!  <3

Ankarmon

Hej!

Idag var jag med Jesper, Albin, Andreas och Rikard på Ankarmon, sjukt vad kallt det är i vattnet där och dom tvingade mig att bada, haha.
Sen gick vi till preem och köpte glass och sen hem till mig för att bada i poolen, haha har lixom blivit en rutin nu, nåt vi gör varje gång vi går på Ankarmon.
Dock badade vi aldrig i poolen vi satt å prata bara.

Imorgon ska jag åka till Furuvik med mamma, Calle och Madde, i deras cab, grymt ;Å
Ah, blir bara ett snabbt inlägg nu eftersom jag borde sova, vi ska upp tidigt imorgon.

Puss!

RSS 2.0