Ingen rubrik

Hej :)

Jag har ingen lust att blogga idag... är på jätte dåligt humör just nu.
Men vi hörs imorgon istället.

Men jag vill säga att jag har haft världens bästa dag med världens bästa Alice, jag älskar dig bästis! <3


Pepparkakor :D

Hejhej (:

Igår glömde jag helt bort att skriva, men jag gjorde inget speciellt, typ städade och satte upp julsaker å sånt, sen på eftermiddan bakade jag pepparkakor med Calle (:

Idag var i skolan som vanligt, ganska kul dag har de varit även om de inte har hänt nå speciellt så har de varit kul.
På idrotten hade vi dans och de är faktiskt ganska kul, haha!

Sen på svenskan så fick man välja om man ville gå på den eller om man ville ta hem och jobba, men eftersom jag skulle vänta på Kevin till halv fyra ändå, så gick jag på den med ändå, Olla, Patrik och Jesper gick också på den och vi hade typ pennkrig, haha gud vad jag hade kul :D
Går inte att beskriva, men vi hade iaf såna där markeringspennor, ah grymt kul hade vi  :D

Efter skolan så var jag med Kevin, vi gjorde inge speciellt typ spelade kort o lyssnade på musik bara.

Jag gick hem vid åtta och då började de snöa igen -.-

Aja, nu ska jag ta och göra nå annat.

Hörs imorn

Puss & kram


Stan med Alice

Hejhej :)

Skrev jag nånting igår?
Jag tror inte de va?

Igår var jag ju iallafall med Alice, fast de visste ni väl redan.

Jag åkte dit vid sex då flyttade vi in fotöljer i Fridas rum (för Frida skulle ha Alice dator, så vi satt i henne rum ist) och sen började vi kolla på The Wave, riktigt bra film var de, jag rekomenderar verkligen att ni ser den!
Dock var slutet väldigt hemskt tycker jag, men den var verkligen jätte bra!

Efter de så skulle vi baka kladdkaka, men vi hittade inte receptet så vi struntade i de och tog med oss chips, ostbollar och dricka upp och satte på en till film istället.

Vi började kolla på It, de var en skräckfilm, en Stephen King film, och dom brukar vara jätte läskig, men den filmen var bara konstig så vi såg ungefär halva utan att de hände nå speciellt, så vi stängde av den och började kolla på White Chicks istället, men sen blev vi så trött så vi gick och la oss efter en stund.

Imorse vaknade vi vid halv 10, vi låg och pratade en stund sen gick vi ner och åt frukost, eller nå jag kommer inte ihåg vad vi gjorde, men när vi satt nere så bestämde vi att vi skulle åka till stan, vi tänkte inte göra de egentligen pga att de snöade så mycket, så vi var inte säkert på att de gick nu bussar eller, men vi gick upp och gjorde oss klar och sen gick vi till bussen.
Men den vägen som vi brukar gå, genom "skogen" var ju fullt med snö så där gick de inte att gå, då sa Alice att vi skulle gå en väg som gick bredvid, där de är en stig på sommrarna, men där var de ju lixom 1 meter snö nu :O
Men vi gick hela vägen ändå, med snö upp till midjan, men när vi kommer fram till vägen så är de en uppförsbacke där och de är bara mjuksnö, så de gick inte att komma upp, så de var bara att vända och gå runt allting, sen när vi kom till busshållsplatsen höll vi ju på frysa ihjäl, alltså seriöst jag har aldrig haft så ONT i mina fötter som jag hade då också kommer inte den där himlabussen heller, den kommer 20 minuter försent, så ni kan tänka er hur mycket vi frös!

Vi kom in till stan till slut iallafall, sen var vi där till 3 ungefär, sen skjutsade pappa hem oss, sen har jag inte gjort nå speciellt.

När vi var på stan, så kände man verkligen att de snart är jul... de var verkligen julstämmning där.

Är jag den enda som inte längtar till jul? Jag vet inte varför jag inte gör de, men jag tycker bara att de känns jobbigt med julen, jag känner ingen julstämmning alls trots att de är första advent igår, nej usch, jag skulle kunna hoppa över julen i år känner jag :)

Och snön skulle jag också kunna hoppa över helt, jag hatar vintern de är de värsta på hela året!

Fick jag välja skulle de vara sommar året om, tänk att ligga på stranden i värmen nu, lixom slippa klä på sig och frysa ihjäl varje gång man ska nånstans.

Nej, nu känner jag att jag bara klagar.

Nu ska jag kolla på film eller nå!

Hörs!

Puss & kram

Snöstorm!

Hejhej :)

Idag har de varit SNÖstorm istället för storm, de har snöat HELA dan och inte lite heller, de gick inte att gå ute för man såg ingenting + att de är hur kallt som helst också.
Guuud vad jag är trött på vintern redan ;/

Ah iallafall så var jag med Evve idag efter skolan, Alva skulle också varit med oss men hon måsta hem och göra läxor eller nånting?
Vi väntade med henne vid bussen, och då var de massa andra folk där också, och Evve blev snöpulad av Calle, haha!

När vi kom till mig, så gjorde vi inget speciellt, vi har mest suttit vid datorn å så.
Jag följde henne till bussen vid halv 7 och då höll jag på frysa ihjäl, så nu har jag tagit en varm dusch och nu sitter jag här.

Fast egentligen borde jag träna på engelskan och sen ska jag kolla på tredje avsnittet av Ung & Bortskämd på svt, bara ett avsnitt kvar, sen är jag ikapp dom som går på tvn, eftersom jag började kolla typ i förrgår.
Fast jag kanske kollar på robinson istället, jag vet inte.

Imorn ska jag sova hos Alice, vi ska väl kolla på film och äta massa chips o sånt som vanligt.

På lördag ska vi in till stan för jag ska leta efter skor + att jag ska kanske kolla efter nya jeans, om jag har råd.

Ajaa, hörs på lördag!

Puss & kram



Jag & Evve förra året, har en känsla av att de kommer att bli lika mycket snö i år... om inte mer!

Storm? :O

Guuud vad de blåser ute :O
De är lixom stom ute ju, grymt kallt var de att gå till skolan imorse!

Men om fyra månader åker vi till Turkiet i en vecka iallafall!
Kan ju säga att de ska bli otroligt skönt.

Ah, dålig uppdatering nu, men igår var jag på konfirmationen, Alice gick inte så de var inte så kul, men sen är de inte speciellt kul överhuvudtaget där längre... bara ibland.
Efteråt så skulle jag egentligen vara med Kevin, men när jag kom hem så hade jag så ont i huvet och jag var jätte trött, så jag stannade hemma istället, Madde kom och åt mat med oss också.

Men idag var jag med Kevin iallafall, vi kollade på American Pie- Band Camp, sen gjorde vi inget speciellt, mamma hämtade mig vid åtta, så jag slapp gå hem i kylan iallafall

Imorn ska jag vara med Evve och sen på fredag ska jag sova hos Alice, kanske att Rebecca och Olla kommer dit också, isf ska vi ha tjejkväll, med pizza, chips, godis och film, mysigt! :)

På lördag ska jag till stan med Alice och kolla efter skor också ska jag kolla efter jeans tror jag.

På söndag är de ju första advent, var de bara jag som helt hade missat de? Jag var verkligen säker på att de var i början av december!

Jag längtar verkligen inte till julen, jag vet inte varför jag gör bara inte de, fast lite mysigt är de ju med första advent, när man tänder ljus, julpyntar, bakar osv...

Längtar ni till julen?

Nu ska jag hämta nåt att äta, sen ska jag kolla på Ung & Bortskämd som jag började kolla på igår, ganska bra program faktiskt.

Puss & kram


Barnvakt snart

Hejhej (:

Idag är det måndag och det betyder ju att de var skola som vanligt, det hände inget speciellt, förutom att jag tyckte att jag var gryyym på idrotten som lyckades göra både framåt och bakåtvolt i ringarna och på en sån där stång grej, jag vet inte vad de heter? :S

Ajaa, idag hade jag utvecklingssamtal också och de gick bra, tog inte så lång tid faktiskt, så jag hann gå på svenskan sista timmen också, hade hellre missat den, haha.

Om ungefär en halvtimme så ska jag ner till Anna och Conny och vara barnvakt där till 9, sen efter de blir de väl bara hem och plugga eftersom vi har prov imorn.

Testade även mobilblogga idag, eftersom jag har gratis internet på min mobil nu, men de verkar inte funka, de går att logga in å sånt, men sen när man ska skriva inlägg så händer de ingenting när man trycker på den rutan, de går bara att skriva rubrik, nån som vet varför de är så?

Ah, nu ska jag ta o göra nåt annat, hörs senare eller imorn!

Puss & kram

8B!

Hejhej :)

Måste bara skriva om en sak som jag har tänkt på, är att dom senaste åren, har tiden gått så otroligt snabbt, speciellt sen vi började 7an, de känns som man inte riktigt hinner med ibland, ta den här terminen te.x. om en månad är de jul, sen är de slut på höstterminen, och de känns som att vi nyss har börjat skolan, jag kan lixom inte fatta att vi har gått en hel termin snart.

Efter de börjar vi i 9an och sen är de lixom gymnasiet... jag vill verkligen inte de, inte de att jag inte vill börja gymnasiet, men då kommer vi splittra klassen och vi kommer aldrig mer att vara en klass, så som vi är nu, och dom flesta kommer man väl inte hålla kontakten med alls... asså våran klass är så grymt bra, de är inte grupper o sånt som de brukar vara, utan alla kan vara med alla och på rasterna så sitter alla tillsammans, och man behöver inte vara med en speciell person.
Tänk att om ett och halvt år, så kommer de inte vara så längre, då kommer vi börja i en helt ny skola och nya klasser...

Kommer sakna allt så otroligt mycket, tänk om man bara kunde stoppa tiden nu, lixom allt är helt perfekt, tänk om de bara kunde fortsätta vara såhör, de önskar jag ibland faktiskt.

Men de är ju så att man får ta vara på de man har nu, för de är nu och sen kommer de aldrig tillbaka, de blir aldrig samma sak igen.

Ajaa, nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorn.

Puss & kram


8B världens bästa klass!

Även att jag snodde bilden från Patriks facebook :)


Lördag :)

Hejhej :)

Dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag har inte haft tid.

I fredags så följde Kevin med mig hem efter skolan, sen var vi hos mig hela kvällen, åt mat, spelade kort och kolla de på film.
Vi gick och la oss vid två.

Imorse vaknade vi/jag vid tio, Kevin somnade om han och sov till 11, då tvingade jag han att kliva upp, vid halv 11 gick jag ut med Hobbe ganska långt, så jag var inte alls nå trött när jag kom tillbaka.
Istället gick jag och duschade sen åt vi frukost vid 12 och spelade kort till halv 1, då gick vi ut med Hobbe och efter de gick vi upp till Ankarmon och kollade när Calle spelade innebandy match, dom förlorade med 4-2, men de var ganska kul att kolla.

Efter de så åkte vi med pappa hem till Kevin också var vi där tills mamma slutade jobbet, då kom hon och hämtade mig och sen åkte vi och handlade och åt mat o sånt.

Såå nu sitter jag här vi datorn, men jag ska ta och plugga no snart, på en lördag kväll lixom... men jag hinner inte annars ;)

Imorn ska jag bara vara hemma tror jag.

Ha en bra kväll!

Puss & kram


Från idrotten i torsdags :)

Ingen rubrik


Vilken otroligt dålig dag de har varit idag!

Har inte alls nån lust att blogga i dag, nu ska jag äta mat, plugga och sen sova.

Vi hörs imorgon istället.

Även att jag har tappat bort min usbsladd så jag kan inte lägga in nå bilder heller -.-

Puss & kram


Skooooltrött!

Hejhej :)

Idag är jag jätte glad för vi fick tillbaka våra soprov idag och jag fick G+ och de var ingen i klassen som hade fått mer än de, antingen G eller G+, så jag är jätte nöjd, med tanke på att jag inte hade lyssnat speciellt mycket på lektionerna och att jag inte fattade nå av provet nästan :)

Fast jag måste säga att jag är grymt trött på skolan just nu, jag hade lätt kunnat haft en veckas lov till, jag skulle verkligen behöva de känner jag och få sova ut, bara en enda dag, de skulle vara så otroligt skönt!

Den här veckan har vi engelskaläxa OCH spanskaläxa tills på fredag, och de är inte lite heller, på engelskan har vi glosor, och att kunna läsa och översätta texten också ska vi kunna typ 10 oregelbundna verb.
Och på spanskan har vi massa glosor och vädret + att vi ska kunna typ 10 olika fakta om Mexico också var de nån mer, jag kommer inte ihåg + att vi har no prov på tisdag som jag inte har pluggat nåt till.
Jag vill ha loooov!

Ajaa, skolan idag var som vanligt, på hkn så skulle vi göra nåt grupparbeta där man ska forska om ett land och redovisa för klassen också ska vi laga en maträtt som är "typiskt" för de landet, jag och Olla tog Mexico :)

Efter skolan idag så var jag med Kevin, vi gjorde inget speciellt, satt vid datorn och spelade kort å så.
Men jag har haft jätte kul iaf :å :D

Imorn ska jag vara med Evve och sen ska jag väl plugga -.-

Ajaa, nu ska jag försöka göra lite engelska innan jag ska sova.

Puss & kram


Trött!

Hejhej :)

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft nån lust att blogga.

Men igår var jag med Alice efter skolan, mamma jobbade kväll så vi var där med Hobbe och lagade mat och sånt.
vi åt kyckling med pommes frites, så himla gott, kyckling är de bästa som finns!
Och Alice kryddar den med typ vitlökskrydda och grillkrydda och de är så otroligt gott :)

Efter vi hade ätit så gick Alice ut med Hobbe medans jag diskade sen kollade vi på Sex and the city 2 och åt Ben&Jerry's som dom har börjat sälja på rättpris, gissa om jag är glad eller? :D

Den godaste är ju Half Baked eller den med Brownies, jag kommer inte ihåg vad den heter..?

Vilken tycker ni är godast?

Idag ar jag och med Alice, fast först var vi på konfirmationen, jag hade verkligen ingen lust alls att gå idag, jag vet inte varför men jag är jätte trött, har ont i huvet och.. ah jag vet inte.

Efter konfan så hämtade pappa oss och då åkte vi hem till mig, vi har bara legat i min säng och kollat på film, vi var nog lika trött båda två.

Imorn ska jag vara med Kevin, jättelänge sen nu :O <3

Men på fredag ska han sova hos mig, då blir de film hela kvällen :D

Ajaa, nu ska jag prata med Kevin ett tag och sen ska jag sova.

Puss&kram


Wii

Godmorgon! :)

Själv vaknade jag vid 10 av att mamma väckte mig för att jag måsta gå ut med Hobbe, så jag har varit vaken ett tag jag, men ni kanske har fått sova längre än vad jag fick.

Idag ska jag bara vara hemma, jag måste städa mitt rum och packa och när Calle kommer så ska jag spela Wii med han.
Han har sålt jultidningar och när man fick välja sån där premie som man ville ha då tog han nån Wiigrej, man fick 196 (!) spel med också massa olika kontroller, eller två vanliga kontroller också pingisracket och sånt.
Så vi ska spela de sen.

Nu ska jag kolla om massa har skurat klart i köket så jag kan gå och äta frukost.

Hörs senare!

Puss & kram


Myskväll med Alice & filmtips!

Hej:)

Jag hann inte skriva nånting igår, eftersom jag var med Alice.

Vi har en jättegrym kväll/natt iallafall.

Jag kom dit vid halv 7 ungefär, lite sent, men vi skulle äta mat och gå ut med Hobbe och sånt innan + att Madde kom så jag ville hinna träffa henne också.

Men när jag kom till Alice så fixade vi iordning, typ bar in fotöljer till hennes rum och fixade chips och godis.
Sen kollade vi på film till halv 3 efter de så gick vi och la oss.

Imorse väckte Alice mig vid halv 11, eller hon väckte mig väl inte, men jag hörde henne när hon gick ner och släppte in katterna, så då vaknade jag, fast jag låg kvar i sängen till 11- halv 12 medans Alice spelade sims, sen gick vi ner och åt frukost och sen har vi bara kollat på film hela dan.

När jag kom hem så åt vi tacos och sen har jag inet gjort mycket mer än att sitta vi datorn.

Tänkte berätta lite om filmerna vi såg:

Paranormal Activity 2: Jag blev faktiskt lite halv besviken på den, den var inte dålig men den var inte alls lika bra som 1an, när jag såg 1an så var jag livrädd men nu satt man bara och väntade på att de skulle hända nånting, men de hände lixom nästan ingenting läskig i hela filmen.
Nej den var inte alls nå läskig tycker jag.

The Shining: Haha de kan nog vara en av dom läskigaste filmerna jag har sett, både jag och Alice var lixrädda hela filmen och de hände saker hela tiden, sen blev man väldigt stressad av den också, den var både spännande och läskig, jag tycker den var jätte bra! Och absolut värd att se, även om den är ganska gammal.

Deep Blue Sea: Den har nog dom flesta sett redan, förutom jag och Alice som såg den första gången igår, grymt bra film var de iallafall, och jag tycker jätte synd om dom som blev uppäten av hajarna :O
De som var dåligt med filmen var att hajarna såg datagjorda och inte alls verkliga ut, jag förstår ju att de kanske är svårt att göra hajar som ser verkliga ut, men jag har sett andra "hajfilmer" där hajarna har sett mycket verkligare ut, så de är var ett minus, annars var den bra.

Dirty Dancing: Den hoppas jag väl att alla har sett, annars MÅSTE ni ju se den, de är nog världens finaste film, jag kan verkligen se den hur många gånger som helst utan att tröttna och slutet är ju så otroligt fint också, de är verkligen min favortit film jag älskar den!

Dirty Dancing 2: Var ju inte alls lika bra som 1an, Alice tyckte den var jätte bra, men jag tyckte inte den var speciellt bra, den var rätt så tråkig och jag tyckte in de hände så mycket.
Nä då kollar jag hellre på 1an.

Jaa de var dom filmerna vi såg, nu har ni fått lite filmtips också!

Hörs imorn!

Puss & kram


Paranormal Activity 2

Hejhej.

Tänk att de redan är torsdag, nu är de ju bara imorn kvar och sen är de helg igen, veckorna går så otroligt snabbt.

Ah, skola idag som vanligt, de hände ingenting speciellt, på lunchen så gick jag och Rebecca hem och gick ut med Hobbe, guuud vad kallt de var ute :O
Och jag hade ingen mössa så jag höll på frysa ihjäl om mina öron kan jag säga.

Efter skolan gick jag till morfar och Inger, Calle skulle dit efter skolan så då gick jag också dit för de är så tråkigt att vara hemma själv.
Var där tills mamma hämtade oss vid halv 5.

Sen gick jag och Calle ut och gick med Hobbe, vi "lekte" i snön med han, fast de var mest jag och Calle som kastade snö på varann, Hobbe sprang mest omkring :)
Kul var de iallafall.

Imorn ska jag sova hos Alice, då ska vi kolla på Paranormal Activity 2, ÄNTLIGEN!
Även om de inte är med svensktext och super bra kvalite men nu har vi väntat sååå länge på att 2an ska komma ut, så därför spelar de ingen roll, haha.

Men nu ska jag sova!

Godnatt :)

Onsdag

Hejhej :)

Idag har jag varit i skolan som vanligt... fast de var ju inge nytt, de är ju samma sak varje dag, fast idag var ungdomsmottagningen där och pratade, så lite ovanligt var de ju, haha.

På hkn så skulle vi göra egna maträtter av olika saker som Jonas ställde fram, jag och Olla gjorde typ nånting av lök,paprika, tomatsås och chilisås (de skulle vara vegetariskt också) ungefär som köttfärssås fast utan köttfärs kan man säga, till de så gjorde vi pasta och sallad.
Inte de godaste jag har ätit, men de gick att äta.

Efter skolan så gick jag hem och satt vid datorn och åt glass, till ungefär fyra sen gick jag och mötte Kevin också hämtade vi Calle på fritids.

Sen har jag varit med Kevin hela kvällen, vi har suttit vid datorn också var vi ut med Hobbe i snön!
De är verkligen hur mycket snö som helst, de började snöa igår också har de snöat hela natten och hela dan idag.

Sen började vi kolla på The Exorcist, fast vi hann inte se klart den.

Nu har Kevin nästan nyss åkt hem, eller för en halvtimme sen, nu ska jag hoppa in i duschen... om jag orkar, annars blir de väl att sitta kvar här vi datorn antar jag.

Men vi hörs imorn!

Puss & kram

Nya skor??

Känner att jag är nog tvungen att köpa nya skor, känns inte som om de är så lyckat att gå i mina converse hela vintern om de ska fortsätta såhär....

SNÖ?!

Hejhej :)

Måste bara säga att jag tycker vintern kommer alldelses för tidigt!
De är jätte mycket snö ute nu, och de är bara november ju!

Tycker de hade kunnat vänta till december iallafall!

Ajaa, idag efter skolan så var de konfirmation, de var ju inget förra veckan så de var rätt kul att gå på de igen.
Fast ah vi gjorde inte så mycket iofs, vi satt och kollade i Bibeln typ om dom 10 Budorden.

Efteråt så var jag med Kevin, haha vi låg i min säng i typ 1 eller 2 timmar, även att jag somnade ett tag också, eller vi gjorde väl de båda två, halvt iaf, sååå kul hade vi, haha ;D

Haha, men nu ska jag gå och lägga mig trorja.

Godnatt!

2 Månader!


2 Månader med världens bästa idag, jag älskar dig mest av allt! <3


Idag var de ju skola igen, liiiite ovant var de när man hade vant sig vid att sova länge och vara ledig, haha.
Men de går väl.

Iallafall så hände de inget speciellt, vi började med Luciaträning idag också, typ en månad före, fast de gjorde vi förra året också tror jag.

Efter skolan så var jag med Kevin, gryymt länge sen nu känns de som, tror inte jag har träffat han sen tisdan förra veckan :O

Vi gjorde inget speciellt faktiskt, satt vid datorn och spelade kort bara, pappa hämtade mig vid halv 8, sen har jag duschat, kollat på CSI och ätit glass.

Haha, nu ska jag prata med Kevin en stund sen ska jag sova.

Puss & kram



Några fler av bilderna jag&Evvve knäppte :)

Evve ;D

Hejhej ;)

Idag var de ju sista dagen på lovet, eller egentligen var de väl i fredags, men jaja, vi är ju lediga iallafall.

Idag har jag varit med Evve, hon kom hit vid 12, då kollade vi på film 18 year old virgin, haha sjuk film, men ganska rolig är den ju måste jag säga.

Efter de så satt vi vid datorn och kollade på facebook och sånt, efter de så gick vi ut en stund, vi skulle egentligen knäppa kort, men först fick vi jaga Hobbe som sprang upp i skogen och sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, vi knäppte inga kort iallfall, även att jag höll på ramla ner i poolen, haha!

För de är lite vatten i den, lite mindre än halva poolen, och de hade blivit is som såg ut att vara ganska tjock så skulle jag prova om den höll, men de gjorde den inte så den gick ju sönder och jag höll på ramla ner, haha, börjar känna mig väldigt klumpig nu ;)

Ajaa, efter en stund så gick vi in igen och då knäppte vi massa kort, fast först tog mitt batteri till kameran slut och sen efter ett tag så dog Evves kamera också, och jag hade glömt min laddare hos mamma, eller jag hittade den inte iaf.

Men vi satt vid datorn en stund och sen åt vi mat och sen så kom hennes mamma nån gång efter fem.

Då gick jag upp och duschade och sen har jag suttit vid datorn och jag kommer väl göra de resten av kvällen också antar jag.

Hörs imorn!

Puss & kram



Några av bilderna, nu måste jag gå, så ni får se fler en annan dag!

Glee ;D

Hejhej :)

Idag har jag faktiskt bara varit hemma, rätt så skönt de också.

Jag kan ju säga att jag har väldigt ont i kroppen idag, speciellt i knäna, haha.
Men de är lätt värt de, så kul som jag hade igår!

Jag har iallafall städat mitt rum idag, de behövdes verkligen, sen har jag spelat sims nästan hela dagen.

Fast på eftermiddan så följde jag med mamma till morfar och Inger och åt mat.
Sen var jag där ett tag tills pappa och Calle kom och hämtade mig, för dom har varit på innebandycup hela dan.

Annars har jag inte gjort nånting idag.

Imorn ska jag vara Evve :D

Nu ska jag vänta på att dom nya avsnitten av säsong två av Glee ska ladda klart, sen ska jag kolla på dom.
Fast de är dåligt att de inte finns med svensk text, men eftersom de inte har börjat sändas i Sverige än så är de ju inte så konstigt, men jag orkar inte vänta på att de ska börja gå på tv, haha :)

Ajaa, vi hörs!

Puss & kram

Spööööken!

Hejhej :)

Har nästan nyss kommit hem, jag har varit hemma i en halvtimme eller nå.

Har haft en grym dag iallafall, och jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

De var ju halloween tema där, så i korridorerna var de kolsvart, de var inga lampor alls tända också var de "spöken" som gömde sig inne i rummen så man fick knacka om man inte ville att dom skulle skrämmas.
Men dom gick också i korridorerna och jag Alva, Evve och Hanna stog utanför ett rum, för vi skulle lyssna om dom skrek, också vänder vi oss om och då står de ett "spöke" precis bakom oss och vi blir livrädd och börjar springa och han följer efter oss, också halkar jag, (för vi hade inga skor) så tar jag tag i Evve och hon halkar också, men hon kommer upp och alla dom fortsätter springa, och när jag kollar bakom så ser jag att de där spöken fortsätter följa efter oss.

Så vi springer upp en våning också står vi där och försöker andas, och då hopper de ut ett till spöke och skrämmer oss, så jag och Hanna springer till ena änden av korridoren och Evve och Alva i den andra, och när jag och Hanna kommer fram så kommer de där första spöken upp för trappan emot oss.
Guud vad vi var rädd, jag tror vi satt nere i fikarummet en halvtimme och bara skakade.
Jag lovar att jag aldrig har varit så rädd i hela mitt liv, dom såg verkligen ut som riktiga spöken/monster också.

Sen när vi var mitt i en korridor så kommer de ett spöke från ena hållet och då springer vi åt andra, men då kommer de ett spöke där också, så vi hamnar lixom mittemellan dom, haha.

Märkte nu när jag kom hem att jag har blåmärken på fingrarna (!) för att vi knackade så hårt på dörrarna för vi var livrädd att de skulle vara nån därinne.

Haha, men de har varit en grym dag, de måste vi verkligen göra om!

Nu ska jag kolla på film.

Puss & kram

BooodaBorg :D

Godmorgon :)

Är de nån som är vaken nu?

Själv har jag varit vaken sen 8 och nu sitter jag och väntar på att Evve o dom ska komma och hämta mig.
Sen drar vi till bodaborg och är där  hela dan, grymt de kommer bli!

Även att de är ju halloween tema där nu, så därför är de folk som klär ut sig och gömmer sig INNE i dom där rummen :O

ajaa kul ska de bli iaf.

Hörs ikväll!

Puss & kram

Alva & Hugo

Hejhej :)

Idag tog jag bussen in till stan halv 12 och mötte Karin, Alva och Hugo, sen följde jag med till till Lingarö och var där till pappa slutade jobbet, sen åkte jag med han hem.

Var jätte kul att träffa dom igen, de var verkligen jätte länge sen nu.

Jag var ute och lekte kurragömma med Alva och Hugo en stund sen gick vi in och kollade på Tzatziki (stavas de så?) pappa hämtade mig vid halv 5 ungefär, sen åkte vi hem och åt mat och sen har jag spelat sims.

Och duschat, haha jag älskar våran dusch ;D
Pappa håller på att göra om badrummet uppe, och han har köpt en massagedusch, eller jag jag vet inte om de är de, men de är massagestrålar iallafall, grymt skönt är de, jag skulle kunna duscha hur länge som helst där, synd bara att de blir så dyrt då, haha ;)

Ah nu blev de ett konstigt inlägg känner jag så jag slutar nu, jag ska ändå sova för imorn drar jag till Bodaborg med Alva, Evve och Hanna, gryyymt de kommer bli! :D

Puss & kram

Aliiiice ;D

Hejhej :)

Imorse vaknade jag vid 10 och de var helt tyst i huset för de var bara jag hemma, riktigt skönt var de att vakna i ett tyst hus, annars brukar alltid tvn vara på o så.

Vid 1 så gick jag till Alice i spöregn, jag var inte lite blöt när jag kom dit, de har regnat hela dan idag, riktigt höstväder kan man ju säga.

Jag och Alice kollade på nån film jag kommer inte ihåg vad den hette, men den var ganska bra.
Sen satt vi och kollade på när Frida spelade sims ett tag.

Pappa hämtade mig vid halv fyra så jag slapp gå hem i regnet + att jag måsta ta Hobbe också för mamma jobbade kväll.

Sen har jag inte gjort mycket mer idag, bara spelat sims, har fixat de nya Kvällsnöjen nu, de är jätte kul, speciellt när man kan bli känd och att man kan bo i lägenheter.

Nu ska jag kolla på Eclipse och sen ska jag sova.

Imorn ska jag in till stan och möta Karin, Alva och Hugo sen ska jag följa med dom hem till Lingarö, jätte kul ska de bli, länge sen jag träffade dom nu.

På fredag ska jag till Bodaborg med Alva, Evve och Hanna, de ska också bli grymt kul!

Puss & kram


Bilder från Stockholm

Hej :)

Idag har jag varit med Kevin och Alva, jag och Kevin gick och mötte henne vid bussen vid halv 11, sen har vi kollat på film och bakat kladdkaka.
Kevin skulle hem vid fyra men Alva åkte hem nyss, har haft jätte kul idag iaf ;D

Här kommer bilderna från helgen som jag har lovat er:

 Väldigt suddig bild, men de gick inte att knäppa med blixt där inne, och jag tyckte att stenarna var coola :)



Sen är alla bilder ungefär lika, så de känns ganska onödigt att sitta och lägga in lika bilder bara för att de ska bli några :)

Nu ska jag duscha, puss & kram

______________________________________________________________________________________________
Till Anonym som sa att jag säger att jag ska lägga ut bilder fast jag aldrig gör de;
Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilderna från Stockholm på tisdag- Right?
Och vad jag vet så är de ju tisdag idag ;)


Måndag

Hejhej :)

Idag är första dan på höstlovet, sköönt!

Själv vaknade jag vid nio imorse, sen åkte jag ner till pappa och duschade o städade mitt rum, nu sitter jag och väntar på att Kevin ska duscha klart sen ska jag gå och möta han :)
Han ska sova här inatt och imorn så kommer Alva hit och är med oss också, då ska vi baka kladdkaka :Å
Som jag och Alva alltid gör när vi är med varann, haha.

På onsdag ska jag vara med Alice och torsdag, fredag med Kevin, sen på lördag tänkte jag bara vara hemma faktiskt, kanske att jag åker en sväng till farfar om han är hemma, har inte träffat han sen marknan tror jag :O
På söndag ska jag vara med Evve och sen på måndag är de skola igen.

De är mitt lov de, vad ska ni göra? :)

Ajaa, vi hörs!

Puss & kram


RSS 2.0