Oh mirror in the sky...

what is love...?

Hejhej :)

I fredags var det en grym kväll! Det var jättekul!

Jag gick till skolan vid fyra, då var de redan ganska många där, några var uppe i matsalen och några nere på hkn och gjorde mat. Efter en stund så kom Rebecca och Alice då fixade vi med ljus å sånt, när jag och Rebecca skulle upp till studion och kolla om det fanns ljussaker (såna dära saker som man har ljusen i) så skulle vi tävla upp för trapporna också då sprang jag rakt in i räcket och slog i höften så jag har typ världens blåmärke där nu, ont gör de! Hahah, senare så satte jag och Beccis upp frågor till en tipspromenad nere i hallen som man kunde göra innan maten om man ville.

Vi hade väl inte sådär super mycket att göra den sista timmen innan alla kom, så vi gick väl mest runt eller spelade kort, förutom dom som lagade mat, riktigt duktiga var dom, för det var MYCKET att steka och skära.

Vid sex så kom alla och då fick dom äta och det blev väl lite kaos ett tag för att allt tog slut och sen gick hela klassen förutom jag och Alice och åt, så vi fick fixa allting. Markus fick åka till rättan flera gånger och handla. Men det gick bra ändå. Och vi har fått jättemycket beröm, så jag antar att det var bra.
Efter alla hade gått hem så var det bara städningen kvar, men det gick rätt fort för den mesta disken kunde vi ta i stora diskmaskinen i matsalen och resten diskade vi nere på hkn.
Vi var klar vid åtta, det trodde jag inte, jag trodde inte att vi skulle komma därifrån förns runt 10,11.
Men ah en super lyckad kväll som sagt! Jag älskar min klass! 8B <3

Efter att vi var klar så följde jag ju med Jesper hem, det är ju en bit till Nianfors så vi var väl inte där förns vid nio eller nåt. Då gick vi ut med hans hund, sen gjorde vi inget speciellt fram till elva, då gick vi ut och gick i spöregnet och mörket, också mötte vi massa grodor som hoppade framför oss, jag var livrädd att jag skulle trampa på dom. Så sjukt äckliga!
Ah efter det så gick vi in och började kolla på The Uninvited, fast jag somnade typ efter halva så vi gick och la oss istället. Dagen efter så skjutsade hans pappa hem mig vid ett, när dom skulle in till stan och handla.
Ah, sen så gjorde jag inget mer den dan.

Idag så var det bara att kliva upp och gå på konfa, sista gången för mig idag! Så nu är det bara lägret kvar också konfirmationen i kyrkan då, sköööönt!

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag och Calle bakade fruktpaj idag, eller bärpaj kanske man säger? Om det är hallon, blåbär å såna saker? :S

Haha, ah iallfall så ska jag kolla på Vampire Diaries nu, snart har jag sett hela säsong två, vad ska jag göra dårå på kvällarna? Kommer ju sakna Elena, Stefan och Damon juu, haha nej, men det är ju lätt en av dom bästa serierna jag har sett!

Aja, hörs!

Puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0