Ny mobil!

Hej :)

Jag måste ju bara säga Vilken sjukt tråkig fredagskväll jag har haft!

Jag har inte gjort annat än att kolla på big brother och vampire diaries, men efter typ fem avsnitt börjar jag tröttna på de + att jag har bara sista avsnittet kvar på första säsongen och jag har ingen lust att kolla på de när jag vet att jag inte kan se fortsättningen sen eftersom andra säsongen inte finns att ladda ner än, så jag har nå sjukt tråkigt!

Idag har de varit riktigt sommarväder ute, superskönt!
Var i stan med mamma, Calle och Madde en sväng efter skolan, sen åkte vi hem till Madde och fikade, men annars har jag inte gjort så mycket idag.

En annan sak jag måste berätta är att jag ska få en ny mobil!
Alltså samma mobil, jag ska fortfarande ha Xperia, men dom kunde tydligen inte laga min så dom skickar en helt ny istället, vet inter riktigt om jag ska vara glad eller ledsen över de, jag hade ju mitt liv i den mobilen, lixom alla mina sms, kontakter å sånt, allt är ju borta nu, men jag kan ju säga att jag blev lite gladare när jag upptäckte att alla bilder och videosar hade sparats på datorn, jag trodde inte de.
Och sen.. smsen och de, de var väl kanske bara bra, gamla minnen, så de var väl kanske bara bra de.

Nu längtar jag till nästa vecka kan jag ju säga, jag vill ha tillbaka min mobil nuuuuu!

Ah tänkte visa vitsipporna jag och Rebecca hittade igår, men tyvärr så funkar de inte att skicka via bluetooth till datorn och jag har ingen usbsladd till den, så de får bli en annan dag.

Puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0